52

Анонимен

преди 3 години

Изважданети за разелително за оръжие изглежда просто. А оочнешли да вадиш ще разбереш някой работи.

51

Анонимен

преди 3 години

Когато зад престъпление тои и " слива" и тя е от болшой театро романеле. То производството по по орестъплениетостава трудно и бавно. С това се обяснява забавата. Виж бииграфията им и учитекуте им.

50

До 35

преди 3 години

Ако разследваният не иска да се подложи на полиграф се приема ,че е виновен за това в което го обвиняват и точка.Просто е.

49

Анонимен

преди 3 години

До 46:Ти нормален ли си? Кога в България всеки нормален човек може да вземе разрешително за оръжие? Много филми гледаш и въобще не си запознат.Разрешително за отъжие не се дава лесно, доста е трудно даже

48

Анонимен

преди 3 години

До46. Е ако при ОБИСКА , така се подхвърлят патрони . Това Гешев ли е?????

47

Джедай Мастър

преди 3 години

До Сата НАТОДа, но Каскета не го разбира така. Самият той беше казал, че мерките за неотклонение не са средство да не се укрие заподозрения или да не извърши престъпление, а са инструмент за мъчение, тормоз и принуда.

46

Анонимен

преди 3 години

До 46. М. Манолова предложи текст ЧСИ без дело да е гледа да прибира имоти на длъжници. Така се увеличи корупцията и имотната мафия се развихри. И тогава и сега имаше Прокуратура.

45

Сата НАТО

преди 3 години

Държането на хора в ареста без присъда, не е правосъдие, а е именно беззаконие и произвол. Може да са Баневи, Маневи и всякакви, щом нямаш доказателства, значи няма престъпление.

44

Анонимен

преди 3 години

А защо Гешо започна да търси Янек един месец след като изчезна. Той за тоя един месец сам можеше да се върне. Наистина ли не осъзнават каква пародия е всичко?

43

Анонимен

преди 3 години

Разрешително за оръжие може да вземе всеки нормален човек. А патроните могат да му ги подхвърлят при обиска.

42

До 42

преди 3 години

Съдът издава присъди на базата на неоспорими доказателства. Не може да осъдят някой, ако няма такива. Баневи вече ни съдят в Европейския съд. Ако ни осъдят Гешо трябва да потъне в земята от срам и да не се занимава с нищо повече от казани за ракия и чушкопеци.

41

Анонимен

преди 3 години

До 40 . Под донашен арест са защото се лекуват , ако умре ще се затвори пътя до свидетели, банкови сметки, факти

40

Анонимен

преди 3 години

Ако съдиите са ревали за подкуоче . Пркурора има право да даде за проверка. Прокурора е с такава задача , а съда се задейства. Такъв е реда Ако се бави дело това е решение на съдопройзводсто не на Прокуратурата

39

сеир да става

преди 3 години

За неправилно съхранение на оръжие и боеприпаси - условна и 300 лв. глоба.Така мина един познат, дето го провериха по сигнал и се оказа, че законна ловна пушка не се съхранява по изискванията.При тоя не пише, че оръжията са незаконни, въпросът е как му е дадено разрешително и какво е налагало притежаването му.

38

Сата НАТО

преди 3 години

За съжаление 15 години тоталитарен гербаджилък, платен с европейски субсидии, докараха страната до пълно беззаконие на институциинално ниво. Без постоянните финансови инжекции от ЕС, с които Борисов на практика си купува изборите, това нямаше да се случи.

37

Анонимен

преди 3 години

До 32. Пълно е с факти. Делата се движат. Там е работата, че има и все нови и нов за присъди. А това вече затруднява съдоПРОИЗВОДСТВОТО. В Държавата, къде и да влезе Гешев - в ЧСИ, Банка, Община, все за Съд е, кое по напред

36

Анонимен

преди 3 години

Половината са под домашен арест, не говори глупости.

35

До 37

преди 3 години

Ама къда са му доказателствата на Гешо, защо ги бави? Айде, да дава неоспорими те доказателства и да ги осъждат, аз нямам против, даже ще се радвам, ама доказателствата ги няма.

34

пияница мистик

преди 3 години

И още нещо, тези дето си ги изброил, че не са в затвора всъщност вече няколко години са из арестите, където е много по-гадно от самия затвор. Така че Гешев си върши перфектно работата

33

пияница мистик

преди 3 години

До 31Ако беше само малко по-умен, да речем с IQ kym 70, 80 щеше да знаеш, че Прокуратурата внася обвинителния акт и иска съответна присъда. Какъв ще е изхода на делото обаче зависи изцяло от съдията и съдийския състав. Колкото и перфектно да е отправено едно обвинение, ако съдиите са корумпета, всичко отива по дяволите. Де да можеше Гешев директно да ги тика по затворите, както вие комунистите правехте с интелигенцията навремето чрез Народния съд. Вие от там си мислите, че то така става