113

Анонимен

преди 3 години

До Моля пак заповядайммм. не се появяваааа

112

истина или да?

преди 3 години

В с. мрежа пуснаха 1 документче за присъда на билч0, жена му и шефове на сзо -то

111

Златина

преди 3 години

Стана страшнооо! Ужасната зарази взема нови и нови жертви, но никой в тази скапана държава не взема мерки! Не затваря нищо! Това е безобразие! Защо щаба няма думата? Защо ген. Мутафчийски и доц. Кунчев са игнорирани? Никой не слуша гласа на специалистите по коронавирус, а всички се съобразяват с невъзпитаните и престъпни младежи, алчните и безсъвестни бизнесмени, ромите лешояди и майките на сополивите и жалки хлапета! КПП-та, СМС-и, бариери, затваряне!!!

110

Анонимен

преди 3 години

Ама Габрово и Кърджали все липсват в извадката?

109

Анонимен

преди 3 години

Колко се радваха дегенератите в началните тествания/заразявания с лаборатороид в Китай и Италия при ваксинираните старци. Обявиха проекта за успешен, назначиха щабове като НОЩ по целия свят и седнаха да си броят ожънатото. Какво се случи след това? Попаднаха в капана на Бог и излезе, че Буш и компания не са разшифровали генома. Сега трябва да мислят нови схеми, и да повтарят стари цикличности. Пуснат ли заразата отново ще умират само тези на които им се иска животите им да имат значение.

108

Анонимен

преди 3 години

До Д-р ДивоКНе са пропагандни глупости, а факти. Даже ти е обяснено с картинки. Колко по-смляно го искаш?

107

Д-р ДивоК

преди 3 години

Дай факти, не пропагандни глупости. Напиши в няколко изречения какви са тези разлики с другите заболявания. Само няколко изречения!

106

Моля пак заповядай

преди 3 години

До Д-р ДивоКЕто да си четеш. https://nauka.bg/novi-klinichni-danni-potvarjdavat-hipoteza-ucheni-ban-rolyata/

105

Анонимен

преди 3 години

"станахме много хората на Земята, елитът се е погрижил да има прочистване"................Има нещо такова. Ама прочистването няма да е от ковида. Замислено е да е...хуманноОт ковида смъртността ще е кажи-речи като от грипа, най-много два пъти по-висока.Но покрай него така ще се обработи масовото съзнание, че да доведе до всеобщото ваксиниране.И с ваксинирането вече прочистването ще е лесно. Тестваха го преди 2-3 години в Индия и Южна Африка с други ваксини, които доведоха до масов стерилитет

104

Анонимен

преди 3 години

До дик 27 смЖените бягат от това!!!

103

Анонимен

преди 3 години

До та значиИ то при условия, че едните едва ще дишат, а другите ще ги обсъждат със себеподобните....

102

Д-р ДивоК

преди 3 години

До трите А ми е коментара

101

Д-р ДивоК

преди 3 години

До васБихте ли ни запознали с фактите защо този вирус не е обикновен? Предварително благодаря , би било много интересно;)

100

та значи

преди 3 години

Всеки даскал да дава по 150 - 200 лв всеки месец за маски и дезинфекция, а тлъстите *** не могат да отделят 300 лв за домашен учител?

99

Анонимен

преди 3 години

Казах ви: 100 години ще ги броите по стотина на ден.

98

дик 27 см

преди 3 години

мм да

97

aaa

преди 3 години

Лошото е, че има доста хора, които все още си мислят, че това е най-нормален вирус, вид грип. Такива хора е много трудно да ги убедиш да вземат каквито и да е мерки, аз поне до сега не съм успявал.

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78 - "Но не можеш да угодиш на всички."Не знаеш ли, че никога няма да стигнеш до работещо решение, когато се опитваш да угодиш на най-шумните от тълпата. А точно това се прави сега като са решили да съберат децата в училищата само за да може да са доволни тия, които по една или друга причина не могат да си гледат децата и се оплакват най-много. Ама точно в тази група са и най-невярващите в съществуването на вируса. И няма как да накараш техните деца да спазват някакви мерки.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95А бе, ако ти си ходиш всеки ден по-късно от колегите, а ти плащат по-малкодали ще ти е весело????

94

Анонимен

преди 3 години

Май-май ... децата пречат повече на родителите, отколкото на учителите.