10

Анонимен

преди 3 години

Както винаги стават лъжитеви всеки ден няма нищо долни лъжци оставка и то веднага всички гербажии до живот затворени

9

Анонимен

преди 3 години

Е и????Правете каквото трябва,съгласно професията.Журналистиката е друга професия.

8

aa1830

преди 3 години

Тоя доцент всяка трета дума, която ползва е надяваме се, притесняваме се, обезпокоява ме, изразявам надежда.

7

Докога?

преди 3 години

За умствените напъни на Кунчев знаем всички, но защо няма новина за грубия побой от страна на протестиращите над инакомислещ човек? Ако не одобряваш пиенето, дрогирането и безразборните полови сношения по палатки разположени върху асфалт от нечистоплътни хора ставаш жертва на брутално насилие! МВР да разследва, прокуратурата да се самосезира, демокрацията е на път да бъде потъпкана от шепа метежници!

6

Анонимен

преди 3 години

яко натискат ковид новините, по 4, 5 на ден от прес прас, готвят големия локдаун за септември и октомври

5

Анонимен

преди 3 години

Ами ей ви го на - официално, черно на бяло дето се вика, другарят Локумчев си призна, че данните не са много верни. На практика човек се замисля има ли смисъл изобщо да им се вярва!Ей го на - наскоро си признаха, че жив и здрав лекар е бил обявен за жертва на коронавируса!!!Вие представяте ли си какъв стрес и ужас е това за близките му?Дали плащат за да те пишат болен от коронавирус не знам. Може да са само слухове.Но фактите ги виждаме!

4

redordead

преди 3 години

то па умря някой да ви взима свободата...нито мерки има тук, нито нищо, ама *** все за свободата си мрънка - нали има там турски сериали, гедайте и много не го мислете.

3

Сата НАТО

преди 3 години

"Очевидно в някои по-малки болници техническите кадри не работят събота и неделя и остават в понеделник да отчитат цялата бройка. Това е нарушение"------Не е нарушение.Укриване и подправяне на данни, имащи отношение към смъртта на човек, е престъпление.

2

Баи

преди 3 години

Важен е бизнеса , човешкият живот няма стоиност в - бг Каде отидоха льжите минат ли -100 заразени на ден затваряме. Пускат и децата на училище вместо дистанционното обучение

1

Батко

преди 3 години

Продължавaт да манипулират и да лъжат обществото! Рядко некомпетентен човек за съжаление е г-н Кунчев, а той и компанията му от щаба трябваше да са съдени и в затвора! Оставка! Хората не ви вярват и никой почти вече не ви спазва неадекватните и *** мерки!