32

Кочо

преди 16 години

Как се не наядоха бе, въшките му гладни ченгеджийски. Цял живот смучат от хората, бабъинът го гръмнаха и едвам преглъща, ама тая продължава да влачи, ненаситната гнида червена.

31

преди 16 години

Che kude pishe, che shefovete na agencii trqbva da se vozqt v Audi, i to A6!? Ne moje li primerno v Maybach 62 ili Rolls Royce Phantom!? E basi izlagaciqta! Pfu!

30

xx

преди 16 години

Това че Весела Лечева е уважавана спортиска е безспорно. Това че като шеф на агенцията трябва да ползва такъв автомобил също,но какво търси автомобила еди къде си?Не е ли този автомобил от тези дето МВР щеше да ги прибира?

29

преди 16 години

ае това семейство май са бръкнали в нечия чужда каца с мед! май ще ги пляскат през ръцете!

28

преди 16 години

Първо тя е шеф на ДАМС.. Нормално е шефа да взима в пъти по-голяма заплата от обикновен служител... Второ Весела Лечева е направила доста повече за България от обикновенния служител... най-малкото е станала световен шампион - нещо ,което ти никога не би станал ,както и никой от обикновенните служители.. А ,че кара АУДИ- еми нормално не може един шеф да кара москвич.. Все пак това е представителна длъжност - и при нея са задължителни атрибутите като визия и респект.... Но на простия Българин как да му вмениш респект, когато не уважава собствените си шампиони...

27

преди 16 години

За спорта пари няма, но за тая смотанячка Ауди. Има нещо сбъркано като цяло - заплатите им най голями привилегиите им също, облаги от всякъде и всичко на аванта. Бедния служител трябва да си плати и за транспорта и за храната и за облеклото и.. и...Я журналистите да направят справка каква е разликата между заплатата на Лечева и на някой от служителите по ниско ниво та да види, че разликата е в пъти. И както вече казах тя не плаща нищо, а той всичко. Това е нагло и безочливо, нали получават повече защото са по кадърни и по можещи ами да си взима личната кола и да си се вози.

26

преди 16 години

Ами по стар комунистически обичай, щтом се дойде на власт се краде по много и под масата и все от народа. И единствения начин да ги научим е, ако излизаме по-често като учителите на стачки. В противен случай тия търтеи управниците само за кражби мислят.

25

НФБ

преди 16 години

Един шофьор на зам. министър взима заплата с всички надбавки над 2 000лв ???

24

Modo

преди 16 години

Абе, кой ги избира тия ?

23

и ловец съм и рибар

преди 16 години

няма да се плашите. Българския данъкоплатец ще плати за нова кола, ако не е застрахована. Ако е застрахована да му мисли застрахователя.Г-да журналисти. Ако искате да направите услуга на българския народ, попитайте нашите управляващи и обявете в медиите колко автомобила в България разполагат със син буркан, за да знаем колко българи са богопомазани.

22

аз

преди 16 години

Струва ми се, че хората на отговорни постове, за които е известно, че са достатъчно имотни (защото една част крият де, не че те не са) биха могли да да направят малък жест към родината и народа си и да откажат подобни привилегий като служебни автомобили и др. подобни комунистически сладинки. Пък било то и само за реклама: "видите ли, аз не тежа на бюджета". Няма да останат ни гладни , ни жадни. Следете развръзката, каква ще е новата кола, и дали ще накажат шофьора. Аз мисля, че няма да го накажат, щото и то е "наше момче". Сигурно бащински ще го смъмрят, но и той ще продължи да се облажва, и с добра заплата за лека работа и с държавен бензинец и държавната кола за лични нужди.Ха наздраве!

21

преди 16 години

VEske da ti podarq na dqdo mi karycata, i da ide6 nqkude puk da se ne vidi6, kva si ti 4e se dviji6 s byrkan???????? v EVROPA se davat ostavki za takiva izdunki i tiq koito sa ti razre6ili da ima6 byrkan, 6e vi *** v partizanite, pravite si kvoto si iskate....ili byrkana ti e nujen nqkoi den i ti da stigne6 po-burzo do Pirogov

20

преди 16 години

Nishto be, hora.She i kupim nov. za kakvo inache plashtame danaci ;)

19

преди 16 години

neshtastnica

18

блондинка

преди 16 години

ДАНС да намери колата на ДАМС

17

Bynum

преди 16 години

Тъмна църква,кьорав поп,евангелието ситно написано.Това мото важи за тази персона на министерска длъжност.Цялата им работа е такава на некадърните управляващи и в частност на масонката Весела Лечева.Сега ще си прибере и застраховката и колата е продадена два пъти.Някой да си спомня тая жена по какво беше шампионка и кога???Деветата дупка на кавала ама по крадене е номер едно!!!Историята помни великите,а тя не е от тях.

16

ХХХ

преди 16 години

Защо колата е със син буркан ??? все пак става въпрос за служебна кола на агенция за младежта и спорта!!!!! Всеки прави каквото си иска в тая държава и никой не му търси някаква отговорност.

15

преди 16 години

na da iy ako i go nautam, kakwa e karsawiza

14

преди 16 години

kakto e pridobita, taka e i "pribrana" :D

13

out of shit

преди 16 години

Защо сте още в тази държава? Спрете да им плащате данъци и да видим какво ще ми карат.