15

Анонимен

преди 3 години

Има една добра поговорка Кучето скача според тоягата така е ис нашите политици и държавници, повече бой и натиск за да работят и отговарят на исканията. Иначе започват да си мислят че са богове и само за схеми мислят !!!

14

Анонимен

преди 3 години

Хората вече искат да пуснат кръвчица тези от парламвнта и то яко. Приготвили са тоягите и затворничрските ви дрехи. Мазни крадци, ненаядоха се ....

13

Правилно

преди 3 години

Ами като не сте съгласни ,подайте оставка бе псевдопатриоти ,не може хем да лаете ,хем да лапате кокала ..ставате жалки

12

ined

преди 3 години

Такива "способни" министри като Барни Ръбъл заслужават всеки ден да ги принасят в жертва и пак ще им е малко

11

Анонимен

преди 3 години

Кви Патриоти са тия- ВМРО и НФСБ ??? Гледай ги. Носят АРАБСКИ маски.. Тия са ПРЕДАТЕЛИ.... Дори и след взрива в Чернобил, НЕ сме носил маски по 6 месеца....А в същото време, тия пускат фирмите - А1, Вииваком и Теленор, да РАЗБОЛЯВАТ цяла България с РАК и Левкемия . А някой българи, дори Ослепяват.Другите партии да почват да обикалят България и да казват на хората какво правят ВМРО и НФСБ.

10

Анонимен

преди 3 години

На Валерката му е мъчно. Уволниха Дани, неговата сродна душа, с която заедно дрънкаха глупости и внасяха законопроекти, ту за Пеевски, ту за Домусчиев. Тъжно. Горката Валерка.

9

Анонимен

преди 3 години

НФСБ и ВМРО са крепителите на падащата власт. Подпират от двете страни "Болния човек на Европа".

8

Браво!

преди 3 години

А бе, ей, НФСБ, вие друго говорихте по ТВ СКАТ преди да ви изберат, когато нагло лъжехте какви патриоти сте и как сте загрижени за България и българите. Тогава българите не бяха маймуни, не бяха планетата на маймуните. А сега само вие се променихте и лесно се намира прилика на Симеонов с Урко. Много си приличат.

7

Анонимен

преди 3 години

Какво има да я обсъждат? Народното събрание трябва да го освободи.

6

Гошо...Тъпото

преди 3 години

На 2 седмици кат...отстрелва по един...министър и ето,дон Бат Боку ще избута до един...пълен мандат,кат хвърля тези ...димки по трасето.Еййй,туй нашенска мутра...премиер,да докара до цял мандат си е...световен рекорд.

5

ОБЕКТИВЕН

преди 3 години

Правилно! Вярно е!Никой не се интересува от оставката на (преходния) правосъден министър.

4

Анонимен

преди 3 години

Шoпaра с евраците още ли се скатава

3

Анонимен

преди 3 години

Мачкане на политиците до супка, докато не започнат да вършат работата за която са избрани. Иначе тоягата докато не се намери качествен матерял !!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Абе уж сте "Партньори"пък не сте разбрали,че крадеца е готов и майка си да жертва,само и само да оцелее!

1

Анонимен

преди 3 години

Коалиционните изнагляха безумно.Много се взеха насериозно .Човека си е взел решението - няма какво да го обсъждате.Те по поръчка го сготвиха и унижиха прекалено - а вие нищо не правите да си защитите честа.Вън катуните от СофияВижте в Пловдив как карат в четвъртък туристи протестиращи и една палатка няма.Пловдив трябва да е столица. Софиянци се излагате и нищо не правите - за това ще вилнеят съмнителни типове гледащи парламентарните столчета. Но ще ги гледат през крив макарон