15

До13

преди 3 години

Научи правописа и учи за да не повтаряш пак класа за пореден път!

14

Отивам в Румъния

преди 3 години

На границата си купувам винетка. След десетина километра има пункт за автоматична проверка. Никога досега не съм имал проблем. Не, не сме заедно с Румъния на опашката. Сами сме! Румъния е много по-напред от нас.

13

Анонимен

преди 3 години

Тоя луд ли е! Как има заснети 1500 глоби за три месеца и още не е ясно колко от тях са основателни??? Най-малкото заради това АПИ трябва да му бие шута на тоя "експерт".

12

До 10

преди 3 години

Доста тъпичък коментар,на елементарно същество.Помисли малко преди да напишеш нещо! И ти си явно продукт на герберското време! Къде си служил ?Или си още невръстен и не си ял ,,дебелият" на едно друго ,,негерберско време".Ще го усетиш като дойдат ,,вашите" ,има време за това .Ще виеш и ще гледаш като пребозало теле ,тогава ,мушмороко млад и зелен!

11

Анонимен

преди 3 години

Нема такова нещо - 5 мин, 10 мин и грънци. Като си купиш винетка се активира веднага и си пише начална дата и час на валидност и крайна дата и час на валидност, който е 23 ч, 59 мин и 59 секунди. Както платежното ти служи за доказателство, че си платил още преди да са отразени сумите в сметките, както се гледа датата на пощенското клеймо, когато спазваш срокове за обжалване и т.н. Гасимуси и тъпизмите.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3 - чети, глобата е 70 лева, а винетката - 30 лева

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Чети бе, пиленце, Винетката е 30лв., а глобата е 70лв.

8

Анонимен

преди 3 години

Из рубриката "Как да крадем законно" ...

7

Granik

преди 3 години

Значи как бързо реагират и си комуникират,когато трябва да санкционират някой и за кратък срок колко пъти са го спрели,а когато трябва да дойдат на ПТП или на сигнал за *** тормоз никакви ги няма часове.

6

Анонимен

преди 3 години

Купувам си винетка да я ползвам сега не след 10 дена това с активизацията кой *** го е измислил?

5

Анонимен

преди 3 години

Гърция е държава. България е била държава едно време, сега е *** с калинки мутри и тикви. Емигрирайте, оправия няма вече.

4

Щерю

преди 3 години

- Това е нищо! Мен на времето ме биха една минута, след като отказах да си платя сметката в кръчмата...

3

Анонимен

преди 3 години

Някой пак слъгва според мен, у нас никога няма виновен. Вече ни е национална черта. Каква е тази винетка 70лв?

2

гербисто-патриот

преди 3 години

Ами то затова требе да се чете кво пише. Това че са си купили винетка е едно, но да е активна е друго, четете бре. Има си ясно написани правила, трябва да се спазват. Сега да си плащат глобите.

1

Анонимен

преди 3 години

Идиотската система на Борисов, един Господ знае колко пари са окрадени и от там.