142

Анонимен

преди 3 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааМи направи го, лошо няма. И те са същите като вас от ГЕРБ.Правете си взаимно номерца един на друг, избийте се най-добре по улиците, с гранатомети най-добре! Като няма правосъдие, най-добре мутрите да се избият една друга за да останем ние, мирните граждани!

141

Анонимен

преди 3 години

До до 159Според кои телевизии са милиони?

140

KZL

преди 3 години

До някойАма и тримата протестиращи ли искат едно и също вече или само единия?

139

някой

преди 3 години

"Исканията на протестиращите остават същите оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев."Какво от горното не разбрахте? Непрекъснато в устите на гражданите, които протестират срещу властта се слагат думи, които никога не са казвали.Цели се бавене, печелене на време (Докога?), отлагане на неизбежното - политическата смърт на правителството. Има опити да се внуши, че протестиращите си променяли исканията и не знаели какво искат.Ами ето - това горното искат!

138

до 159

преди 3 години

не знаем, според телевизиите са милони, а се виждат около 200-300 клошари, които обикалят котгейнерите

137

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АКО НЕ СПРЕТЕ ДА ЗАМЪРСЯВАТЕ ПЛОЩАДА ПРЕД МС И КРЪСТОВИЩАТА НА СОФИЯ , ЩЕ НАПРАВИМ БУНИЩЕ ПРЕД ***-20, ЗАЩОТО ТОЧНО НА НЕГО ВИ Е МЯСТОТО!ГАРАНЦИЯ!!!!СОФИАНЕЦ-АНТИКОМУНИСТ!

136

Бойко

преди 3 години

Ще подам оставка когато превратаджията Радев преспи три нощи в палатка до контейнер на барикадата на Орлов мост.

135

Българин

преди 3 години

Аз, ако реша да замеря кауня-президент с кауни от неговия край /Хаскювю/, веднага ще ме арестуват, а "ПРОТИВНИТЕ-ОТРОВНИ" и паленцата около тях, могат да замерват министри, депутати и да замърсяват сгради! Е, няма такава държава...!

134

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ПОДМЯНАТА НА ПОНЯТИЯТА "МАФИЯ" И "ДЕМОКРАЦИЯ"---НЯМА ДА НИ ПОДВЕДЕ ИЛИ НАПРАВИ СЪЮЗНИЦИ НА КОМУНИСТИТЕ ОТ ***-20 , БАКЕ...ХА,ХА,ХАААААААНАПРАЗНИ СА НАДЕЖДИТЕ ВИ!!!НОМЕРА , НЯМА ДА МИНЕ ...ЗАБРАВЕТЕ!!!

133

така ви се пада

преди 3 години

Абе, ***.и, не виждате ли ,че вашите водачи вечер си спят в леглата, обядват и вечерят в скъпи ресторанти, а вие, балъците лежите по паветата и изпълнявате безропотно заповеди. Те получават тлъстите суми, пък на вас дават трохите. Всяка седмица тримата безделници получават тлъсти суми от Дубай. Толкова ли сте *** или заслепени?

132

НИНОВА

преди 3 години

ОБЕЩАВАМ на всички, когато направим правителство БСП с ДПС и тъмно-синет на Костов да дадем статут на протестърите "активен борец" с доживотна стипендия, зер няма само да получават от чичо си Васко

131

Демократ

преди 3 години

Протестите срещу мафията е справедлив! ГЕРБ се подкрепя само от тези, кото са на хранилката им. Всички, които познавам ненавиждат герберската простотия. ГЕРБ вредят на страната и ще бъдат премахнати.

130

Анонимен

преди 3 години

Разтуряй катуните,миризливите ***,продали се на олигарсите да бъдат изхвърлени от всичко свързано с държавата-от работа,от социални системи,от пенсионна сиситема.не може терористи,опитващи се да навредят на всички да получават облаги от държавата

129

САМО ДА ПОПИТАМЕ..

преди 3 години

СЛЕД КАТО СБЪРКАНИЯ АРМЕНЕЦ БАБИКЯН И НЕГОВИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ МОГАТ ДА ЗАМЪРСЯВАТ ОКОЛНАТА СРЕДА В СТОЛИЦАТА ПРЕД МС, СИСТЕМНО ВЕЧЕ 50-ДНИ И НЯМА САНКЦИИ ЗА ТОВА , МОЖЕ ЛИ И НИЕ СОФИАНЦИТЕ-АНТИКОМУНИСТИ ДА ИЗВЪРШИМ ПУБЛИЧНА "ДЕФЕКАЦИЯ" ПРЕД СГРАДАТА НА БКП/БСП НА ПОЗИТАНО -20 В ЗНАК НА ОТВРЪЩЕНИЕ ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ!???АКО НЕ СЛЕДВА СЪОТВЕТЕН ОТГОВОР ИЛИ САНКЦИИ---ПРОСТО ЩЕ ГО НАПРАВИМ!!!!!ВЕРВАЙТЕ НИ!!!!

128

Така е ..

преди 3 години

Не разбирам какъв е този зор да свалим най добрия премиер , и да дадем властта на БСП. Толкова ли сме късо паметни ? България е демократична държава ,член на ЕС и НАТО и нямаме нужда от социалистическо управление.Европа ще ни обърне гръб и ще станем за подигравки.Толкова ли е сложно да се разбере ?

127

Тонката

преди 3 години

Вижда се,че със всеки изминал ден протестиращите стават все по-малко и по-малко и това ги влудява:):):)

126

Анонимен

преди 3 години

Няма как една шепа платени безделници да определят бъдещето на страната ни. Хора ,които не са допринесли с нищо за просперитета на държавата искат да лежат ,ядат и пият и да им се дава всичко наготово.

125

Анонимен

преди 3 години

Мутрите вмирисаха гащите от страх.

124

Анонимен

преди 3 години

Палатките им празни като кратуните имГротески - протестират срещу глада с хвърляне на храна, но трите миризливи скункса си хапват в скъпи ресторанти, докато баламурниците им правят гладни стачки по команда.Толкова простотия в кадър на всички телевизии не сме виждали. Все пак са платени репортажи.

123

Анонимен

преди 3 години

Няма никой на площада вече. Какво става. Остават 6 месеца до изборите, а вече се умориха да пиянстват.