7

Анонимен

преди 3 години

И кви са тия "западни номера"?Когато през 90та година СССР се провали с гръм и трясък никой не бутна тая прогнила имперш и с малкия си пръст.Просто беше толкова прогнила, че не можеше да стои права.А после дойдоха олигарсите на Путш.и и си я разпарчетосаха на сфери на влияние и пари.Техните руски буламачи са безкрайни, но нямат народ, който да им се опре.Руснака е свикнал да е роб.

6

ИТ и т.н.

преди 3 години

Имах останали рубли от командировка в Москва. Навръщане се отбих в Австрия и Чехия да разпусна малко. Опитах се да обърна рублите в евро но чиновничката в банката съвсем вежливо ми отказа с предлога, че не приемат тоалетна хартия. Остахах изумен от прекостта на чехкинята.

5

1 Рубла = 2 Стотинки

преди 3 години

Скоро 1 Рубла = 1 Стотинка.

4

Анонимен

преди 3 години

В Беларус се извършва оранжева революция.................целта е да се отдели една още близка държава Беларус.................от орбитата и сферата на влияние на Русия...........знаем ги тия западни номера.................нищо ново под слънцето!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя Навални...................той предаде Русия и служи на чужди интереси!!!

2

Джо

преди 3 години

Една рубла - една стотинка. Кеф отвсякъде!

1

Анонимен

преди 3 години

А гейпрайдовете беха отменени заради Ковид 19,макарче точно заради вируса требваше да се проведат възможно най открито и показно тази година..