411

БОЙКО КРАДЕЦА

преди 3 години

И ТАЯ РИБА ЩЕ Я ОТКРАДНЕМ - ДАНО Е ПО ЕВРОПЕЙСКА ПРОГРАМА

410

ТУЛУП С 200

преди 3 години

ДОБРЕ ЧЕ Е САМО РИБА....ДАЛИ НИЕ ЩЕ В О Н И М ИЛИ РИБАТА ВСЕ ТАЯ, НО ПО-ДОБРЕ ДА Е РИБАТА ЧЕ НАМИРИСВА ПО-МАЛКО

409

Анонимен

преди 3 години

До къде я докарахме.Някакъв, който дори не е българин ,полуграмотен адвокат и придворен ли за ч набеден за скулптор да ми определят бъдещето. Като сте толкова ербап, направете си партия и се явите на избори. Но тъй,като сте гола вода, можете само да мечтаете да ви изберат.

408

Тони

преди 3 години

Няма такива гну.сари просто, парад на прос.тотията и безсилието , тия ''протестъри'' миришат по-гадно и от рибата.....

407

Атанас Велмазов

преди 3 години

Дъното на всички дъна ! Вече не повече от 5 човека ходят на тоя смешен ''протест'', изглежда и чери баба им секна кранчето.....

406

Анонимен

преди 3 години

Днес откриват третия лъч на метрото и протестиращите мирилизливци щели да ходят да грачат, има в фейсбук и предложение да направели палатков лагер под земята където се пресичат трите лъча на метрото и така да блокират цяла София и под земята.

405

Анонимен

преди 3 години

"Отровното трио" се е вмирисало отдавна.

404

Анонимен

преди 3 години

след вчерашни дъжд метежниците и противното трио се били вмирисали още повече на гнилоч и сега с тая риба с опитват да замаскират собствената си воня, ама нямаааааааа, вони ви душата из_ро_ди долни

403

Възмутен

преди 3 години

Сега трябва тази риба като се вмирише да отиде пред домовете на "ПРОТИВНИТЕ-ОТРОВНИ"! Но бъдете сигурни ще ревнат, че някой им нарушава правата и ще се оплакват по "Божков-ТВ"!

402

Анонимен

преди 3 години

Егaти пpocтaцитe. И тези елементи ли ще определят бъдещето на България?

401

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 495Тази вечер метежниците щели да изсипват няколко галона вода пред общината в Свищов

400

Елена

преди 3 години

Ако някой им изсипе такава риба до палатките през нощта или сутринта??? Ще се жалват и пред Европа, ще опищят света, че не спазват правата им. По това ще ги познаете - само те имат права, това са си чисти бъдещи диктатори!!!

399

Анонимен

преди 3 години

Пълна простотия.Преди векове хората вдигат въстания и революции за да се нахранят.Днес нахранени от завист и омраза към по-успелите изсипваме храната си пред МС.Това не е революция ,а фарс.Каквото и да лънготи Дайнов.

398

Случаен минувач

преди 3 години

До 507Срам го е да признае, че е комунист, защото комунизъм=фашизъм.

397

Анонимен

преди 3 години

До: 494Да, сигурно и в Беларус се готви преврат от Москва?Затова ли Лукашенко моли Путин за военна помощ?Ей, троловете на ГЕРБ не спят значи!Нищо чудно и да пишат от Санкт Петербург.Прочие, какво стана с кученцето, което Борисов подари на Путин?Трябва да си има кученца, внучета даже...

396

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикНе виждам някъде да съм казал, че аз ги притежавам и че става дума за мен. Но не се учудвам. Това е стандартния подход на трола и пияницата - да ти приписва неказани думи.

395

Анонимен

преди 3 години

"Трети ден населението на Свищов седи без вода"

394

Анонимен

преди 3 години

До: номер 501Така е, прав си! Няма умен комунист!Ей го на - имаме си премиер за пример! И какво казва той самият за себе си? Аз съм *** и вие сте прости, значи се разбираме!Само едно не разбирам: Защо го е срам да си признае че е комунист, а не го е срам да си каже че е ***?

393

Анонимен

преди 3 години

439Бойко пред камерите бил приветстван. Да, стои в ъгъла тихо и може да си поиска торта сахер.ГСДП, която е част от управляващата коалиция на Меркел и в правителството, открито заяви колко подкрепя си за Бойко. Обяви протестите за борба за демокрация, законност и срещу корупцията. Натърти, че догодина прокуратурата на ЕС почва разследвания за корупция и злоупотреба с евросредства, а съдебната власт ще ни бъде разчекната от наблюдение.Това е признанието официално от 21.8.2020

392

Анонимен

преди 3 години

"Пожар е избухнал в частна зеленчукова борса в Кърналово"Е това е държавата! За кой ли път? Е за това трябва оставка, пък и не само за това.