160

Зозо

преди 3 години

Руския *** другия месец ще си навре юмручето у ГЗо!!! :))))))))))))))))))))))))))))

159

Разединител?

преди 3 години

До Двуличниците: Президентът Радев е разединител на българският народ от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка. И им го каза: Мутрите вън.

158

Анонимен

преди 3 години

Това е голяма гавра не само с Радев и президентството,но и с държавата!Не знам кой го е направил,но е отвратително и трябва да го хванат и осъдят за дълго време в затвора!

157

Прост,по-прост, ГЕРБ

преди 3 години

Гербаджийската п'ростотия няма граници

156

Кумка

преди 3 години

Ако има функционираща държава, това, и не само това никъде няма да стане. Пример, във Финландия, в Турку, където уж толкова мразят руснаците в петък вечер се изсипва червена боя върху паметника на Ленин, която до понеделник се изчиства. Още много неща, като безконтролно увеличение на цените, невалидни договори сключвани от големи компании насилващи и преследващи граждани би трябвало да се контролират от държавата. НО няма държава, следователно защо трябва да ми пука? Защо трябва да гласувам за т

155

Двуличниците

преди 3 години

Уау, много загрижени БСП и присъдружни журналисти. Десетки некролози на Борисов са лепени и развявани през последните години - не чух от тях никакви реакции, камо ли остри. Двуличие, твоето име е "комунист"!Резидента на Решетника не може да е икона - той е разединител на нацията, с претъпно обкръжение.

154

Анонимен

преди 3 години

Др.Радеф напусна кораба,преди да се качи,много го е страх от каскета,че видяха с какво се занимава

153

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 161Това ли успя да измислиш? Тъъъпи сте, какво да ви правя! Абе знам какво, ама вече е отречено в ЕС! Но в някои развити страни още действа, в Китай и в повечето щати на САЩ!

152

Анонимен

преди 3 години

До 555Много благо звучиш. Само дето с негодници не може да се преговаря, нито даже да се разговаря! Изметът трябва да бъде изметен - народът иска това, а те се държат като миноги за камък! Власт не се пуска лесно! Освен, че е доходоносна, справка Боко, Манда, предния фаворит Цв.Цв. и още хиляди уредили се! Боко ужасно се страхува от възмездието. Цуг-цванг! Няма полезен ход! Да избяга не може, много е забележим!Сега този номер с Конституцията! Няма да мине, колкото и марионетки да гласуват!

151

Анонимен

преди 3 години

Деси ще направи един чудесен помен на политическия труп Радев.

150

БПФ

преди 3 години

Нищо, нищо. Скоро ще напишем некрологът на хунтата ГРОБ - и то официално.

149

ДртПрч

преди 3 години

Само една малка неточност ме подразни - на некролога има кръст вместо петолъчка.

148

Анонимен

преди 3 години

нали си признаха, областния координатор на Герб утвърждавал всяко назначение в държ структури. Да се чудиш фашизъм ли е , Тошовизъм ли е, ама нищо общо няма с прословутите евро ценности, дрън дрън

147

Анонимен

преди 3 години

Можеше и без правописна грешка да го напишат.

146

Анонимен

преди 3 години

Ще си свърши ли работата службата на каскета , като се самосезира и накаже подигравката с най- уважаваната институция от половината българи ? Чакаме да видим дали делата са по-важни или само имитират работа и движение !

145

Сервитьор

преди 3 години

Удряне на тиква с Бойко Борисов с пръчки, целене на снимка на Бойко Борисов с дарц, бесило с чучела, палене на свещи, ковчези, черни плащове и знамена пред дома на Бойко Борисов. Сатанизъм или?

144

Анонимен

преди 3 години

До HandelЕдва ли!!!

143

До Анонимен 131

преди 3 години

До Анонимен 113На некролога си пише истината - "ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП"---------А ти откъде знаеш, да не си го писал? Я си кажи, ще ти се зарадват рецидивистите в панделата, passive!-----'Явно навсякъде си бил всичко си пробвал

142

Анонимен

преди 3 години

Мутрофашизмът прави последни пърформънси преди оставката.

141

Анонимен

преди 3 години

Да оправдаят простотията с ковчезите, бесилки и бой по снимка на ББ,СЕГА И ТОВА! СЪЖАЛЯВАМ, НО ТОВА Е ЦИНИЗЪМ! ДАЛИ ББ ИЛИ РАДЕВ, ТЕЗИ хора имат семейство и трябва да ИМА МОРАЛ! ХОРАТА ВЕЧЕ НЯМАТ ГРАНИЦИ! ДАНО да намерят ПРОСТАКА!