29

славянин

преди 3 години

Та, както написах по-долу - в трите бази на русенското РЗИ, повтарям, НИТО ЕДНА ОТ НЕГОВИТЕ СЛУЖИТЕЛКИ НЕ НОСЕШЕ МАСКА когато ги посетих, и тези налагат ограничения и репресии на всички нас, поставят ни под домашен арест, задължават ни да се забулваме на всички закрити публични пространства, а те самитe НЕ СПАЗВАТ НИЩО ОТ ТОВА КОЕТО НАЛАГАТ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ! Това какво означава - че те самите или не вярват, че този вирус е толкова страшен, или просто се смятат за над закона!?

28

Анонимен

преди 3 години

До до 4 и 5 от славянинХайде стига с тия мистификации. Така се умира от рак, когато го открият късно - бързо.В поне половината от случаите е от немарливостта на самите болни. Боли ги тук или , а махат с ръка - ще мине или се самолекуват. Когато вечр няма накъде - отиват на лекар, но вече е късно. Колко души ходят редовно на профилактични прегледи в тая държава, а? После плачат, лекарите или някой друг им е виновен.

27

111

преди 3 години

Фалшивия вирус е измислен за да се намали населението на Земята чрез отровни ваксини, отровна храна, въздух и вода и да се ограничат правата на хората.

26

до славянин

преди 3 години

Айде пак лекарите те тровят с отрови. То понеже тия дето се самолекуват се оправиха. Като оня 40 годишния къмпингарин на Градина, а сега и тоя доктор - с вирус на море отишъл...Оная залухавата антиваксърка дето едва спасиха детето и, а орева света...аман от неблагодарници.

25

до 14 от славянин

преди 3 години

Патоанатома нищо няма да напише, защото му е забранено да прави патоанатомични изследвания на починали коронавирусно позитивни, ти не разбираш ли смисъла на написаното от мен!? А усложненията може да са от коктейлите антибиотици и другите отрови с които пълнят телата на коронавирусните, като случая с онзи 19-годишен младеж от Търново който го умориха в тамошната болница,дано баща му да успее да осъди белите мафиоти, които умориха сина му!

24

Свещен Гущер

преди 3 години

Мир на праха му

23

Анонимен

преди 3 години

Я конспираторите да ни обяснят как тоя ковид е една световна лъжа с цел убийството на стотици хиляди неудобни, за да могат да ни управляват рептили от Алфа кетавър. А може да обясните и как Ковита има за цел да държи ББ на власт и целуя свят се е споразумял да лъже и да пише едни хора мъртви пък те не са, а са изпратени за роби на Алфа кентавър!

22

до 19 от славянин

преди 3 години

Така е приятел, точно тези, които налагат на другите да спазват ограничения, самите те не ги спазват! Аз съм от Русе, миналия петък ходих и в трите бази на местното РЗИ да говоря с някоя от шефките му, в Русе само жени го командват и служителките там постоянно ме препращаха от едната база в другата, от нея в третата, а от третата в първата, за да не мога да се срещна със шефките им, но както и да е това което ми направи огромно впечатление е че НИКОЯ ОТ ТЕЗИ СЛУЖИТЕЛКИ НЕ БЕШЕ С МАСКА, НИТО ЕДНА

21

Не просто оставка

преди 3 години

А смъртно наказание за небрежните, безотговорните и наглите.

20

25

преди 3 години

Затваряй!

19

Гамен

преди 3 години

Ама чакайте малко. Как така лекувал болни от огнище и в следващия момент е на море?!?!?! Нали тези, които бяха в контакт със заразени, веднага се поставяха под карантина? Тоя що е отишъл на море а не е бил под карантина?Значи ревЪт докторите да има карантини а те не ги спазват. Супер държава, браво. Никой не спазва нищо. Затова - ОСТАВКА. Тия не могат да се справят с положението на ***. Да си ходят. Всичките. Бсп-та, дпс-та, сдс-та, гербаджии и всякаква пааплач. Да се махат.

18

Fenasi Kerim

преди 3 години

Профилактично всяка вечер трябва да се пие по 150-200 грама домошарка над 50. Само внимавайте да не ви хване Гешев. Главния прокурор с такива неща се занимава. За него си престъпник ако имаш 20 литра ракия в мазето. Ако имаш милиони Евро в чекмеджето проблеми няма. Ако Красен Кралев се оправи с наднорменото тегло и не бъде интубиран изводите са два: Или вирусът е безобиден или има лек но се ползва само от "богоизбрани".

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Статистически погледното разпространението на вируса е съвсем слабо в България.Точно затова и хората не вярват.Рекламата му е голяма ама досега не сме достигнали голям процент заразени от броя на направените проби през изминалия ден

16

до славянин

преди 3 години

ще те пуснат споко, взимат, санитари и хигиенисти, даже ще ти и плащат. Не го увъртай стеахливецо....

15

Площаден вирус

преди 3 години

Да не го е хванал от софийските протестъри, които дезертираха от площа и окупираха плажа!

14

до славянин

преди 3 години

Ти наистина ли си толкова ограничен или само на такъв се правиш? Какво искаш да напише патоанатома - причина за смъртта - коронавирус?!? От самия вирус не се умира, умира се от последствията, които причинява - сърдечна, белодробна и бъбречна недостатъчност, срив на най-важните системи в тялото ти.

13

Анонимен

преди 3 години

До 111При Слави гостува един патолог и той обясни на народа че хората не се починали от коронавируса.

12

Анонимен

преди 3 години

Затворят ли те в болницата може и да не излезеш.След това тялото ти ще отиде на черния пазар за органи.

11

111

преди 3 години

Човека е починал от нещо друго. Ковида е измама изфабрикувана от Илюминатите - Cатанисти и разпространявана чрез техните медии, корумпирани лекари и политици.

10

до 8 от славянин

преди 3 години

В болници да помагам на коронавирусните няма да ме пуснат, а и за без пари не работя, ако ми плащат може!