524

Граовец

преди 3 години

На социалистите им треперят гащите. Отърваха прокуратурата. Следващата стъпка е да се очисти съда. Идва ново поколение и абпфк са в миналото.Хората вече не ги е страх и това притеснява мафията.Трепери Корнелиьо! Трепери Радев! Ще ви бъде потърсена сметка за престъпленията!

523

Анонимен

преди 3 години

Много забавно- прокурора виновен и го осмиват непрестанно, а съда какво? Нали съда ги осъжда или ги пуска и той контролира процеса, той взима решенията накрая. Подадоха им сигнал- долу прокурора, а съда го забравихме- той е ОК! Дали е ок? Панов ок ли ни е? Реформа в съда не трябва ли? Кой пусна австралиеца- коляч и кой реши, че жената на кръстовището с децата била агресивна?

522

хмм...

преди 3 години

Абе каскет, ти срам нямаш бе! Май се беше заел и с приватизационния преход,ама много шум за нищо стана! Имаше едни приказки за едно куфарче с компромати срещу Костов, ама вече по тоя въпрос ни дума ни вопъл. И като се фалиш, че си внесъл дела, я да кажеш колко точно са осъдени и колко не? Като разправяш, че обществото искало да знае за чатовете и записите дето ги пускаше, то същото общество крещи и иска да знае и за пачките в чекмеджето, ама и за това пак мълчиш. Пристрастен си Гешов! Оставка!

521

Лили Барута

преди 3 години

Тоя кого заблуждава...внесени дела!? Колко от престъпниците са осъдени на по 20 - 30 год.трудови лагери?

520

от никъде за никаде!

преди 3 години

До АнонименБългари - ***! Други отвън да загиват за нашата свобода! Няма такъв филм!

519

Сатира

преди 3 години

Гешев, Гешев, Гешев !!!

518

Анонимен

преди 3 години

Нещо по Осемте джуджета?

517

Анонимен

преди 3 години

Бат Иване,като гледам,много ки опънал ризата над колана.Демонстрациите ти на сила като събираш прокурорите от страната,няма да минат.Само 20% са на твоя акъл.Другите 80% знаят,че ти си пътник.Борисов те назначи да му пазиш гърба,но двамата си отивате и то завинаги.България няма необходимост от "родолюбци" като вас.

516

Гешев - THE BEST !!!

преди 3 години

"ВЕЧЕ НЯМА НЕДОСЕГАЕМИ ! Не може затворите да са пълни само със социално слаби и без политическо влияние български граждани. Прокуратурата действа на базата на закона, както в ДАБЧ, МОСВ, ДХК, ГДБОП, така и в АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА" --> Това публично обявено намерениe и последвалите конкретни акции на ГЕШЕВ, изплашиха и активираха натресеният ни от КГБ уж български президент и трите "отровни" лeкeтa от площада, спонсорирани от аврите му в Дубай и Белград.

515

Анонимен

преди 3 години

Ловецът на кокошкари , прокурорът-милиционер, каква подигравка с прокуратурата ?? За този *** с власт големите измами и кражби за милиони не са в компетенцията му, той не може да докаже престъпни чекмеджета, фалит на банки, измами с ДДС, неплатени данъци за стотици милиони,изземване на бизнеси...това нещо наричащо се прокурор е толкова трагично в главата,че смята крадец на тикви от бустана за престъпник от най-висок ранг...България държава на про'стаци и наведени кратуни !

514

Анонимен

преди 3 години

С последните си нелепи действия и приказки,Гешев още един показа и на тези ,на които не им беше много ясно, защо трябва да бъде сменен...нека се порадва още малко на властта и после го чака дървото...

513

чичо Гошо

преди 3 години

Е га ти ММА боеца!Набили едно момиче и двама старци докато спят!?!?Ами ако бяха будни?Сигурно щяхте да усетите колчето на палатката в задните си части.А иначе Стъки и други мутри ги чакаме само да настъпят мотиката.Тия са много "силни",само когато са с управляващите.След падането на Тиквата ще станат по ниски от тревата.

512

Стъки

преди 3 години

ММА бойците жънем победи срещу протестиращите! Снощи набихме в палатките едно момиче и двама старци докато спят. Хвърлахме и камъни! Вече имаме смелост да набием още едно момиче!

511

Анонимен

преди 3 години

Браво на Гешев, дано устоят на атаките.

510

ами

преди 3 години

Няма ли да бъде по убедително да ни каже за една годин служба колко обвинителни акта е внесла прокуратурата в съда и колко от тези актове са с осъдителни ефективни присъди?Май ще излезе,че шумните акции с арести,които даже стигат до съда са мноооого повече.Защо тогава ни е нужен гл.прокурор,за който арестите(м/у другото това не беше ли работа на полицията и да събира доказателства и прокуратурата АКО сметне че са събрани достатъчно да повдига обвинения) са много повече дост.доказ.за повд.на обв.

509

съратник

преди 3 години

Левски се обръща в гроба като гледа как Гешефт замита седите на заграбването от Доган на бг територия и на пари на българските данъкоплатци.

508

Бай Коко

преди 3 години

На Гешев ще му повярваме когато арестува Бойко.

507

Журналист

преди 3 години

На Гешев никой не му вярва. Той е част от това, което хората не искат. Оставка.

506

Анонимен

преди 3 години

Гешев се самопровъзгласи за Левски...прокурора и то с психически отклонения...

505

много гнусно

преди 3 години

Много гнусно е не само това, че са нагли, безпардонни, комплексирани крадливи ***, но и че с нашите пари плащат на т.нар. ПР агенции,***, клакьори и други подобни да ги величаят..... т.е ние плащаме за да ни крадат и лъжат.