50

Запознат

преди 3 години

То по принцип книжка не му е необходима, ама трябвало да води баща си до болницата всеки месец.

49

Знаещ

преди 3 години

Флорида. Информация от първа ръка. Щата е пенсионерски. Американци при пенсионирането си продават имот във вътрешни щати и купуват къща или апартамент според възможностите си . Отделно цяла зима е пълно с възрастни хора дошли да изкарат четири месеца на топло. Всички шофират и то ежедневно. В САЩ без кола си никой. Има пикови часове когато е кола в кола. Никой не свири или псува . Всеки се съобразява с колите около себе си. Две трети от шофьорите са на възраст над 70. Пътни инциденти няма.

48

Застаховател

преди 3 години

Вие си говорете каквото си щете, но на тия години аз ГО ще му издам срещу 65 000 лева годишно. Защото като се сюрне дедото, после аз трябва да плащам, че иначе кирпича му на село я струва 500 лева, я не. Нищо лично. Който колега е навит на по ниска цена - халал да му е!

47

Втрещен

преди 3 години

Това е страшно! Гротеска някаква! Хора на по 45 години получават инсулти и инфаркти зад волана и помитат до смърт сума невинни. Какво зрение и какви рефлекси може да има 96-годишен човек ?!?! Осъзнайте се бе хора! Той за себе си може да иска и в маратон да участва, но поне няма да рискува живота на други хора! Не дай си Боже да убие някой, колко години затвор биха му дали? Че ставам циничен от безумията на КАТ! Ще дадеш книжка на ... ужасЕн съм! Безумие! КАТ - Габрово ли е това?

46

Анонимен

преди 3 години

Нека кара човека като е от село и като няма кой да го вози кво да прай човека сигурно е надживял децата си.

45

иван

преди 3 години

Не мисля, че е постижение, че да се хвалим с това. Толкова възрастни хора не бива да карат коли.

44

Анонимен

преди 3 години

точно такъв, пенсионер на 82г помете сестра ми на светофар. Не видял че тя била спряла на червено. Съответно сестра ми има счупен прешлен, болки и така се мъчи вече няколко години. Да, песента на този е изпята но сестра ми на 38 трябва до края на живота си да се мъчи, и да е половин човек .. защото той не видял че тя била спряла.Хора мислете, пазете се защото после ще се мъчите до края на дните си.Аз съм потресен от тази новина, наистина потресен.

43

Анонимен

преди 3 години

Тая новина променя съдби...

42

Анонимен

преди 3 години

Нормално е рзбира се. Шофиранетое да си свършиш работата, да се придвижиш от точка А до точка В. Всичко останало е безмозъчно перчене на обикновено млади хора със сбъркани ценности. България върви към население, което вече доближава 1/3 над 60 години. Много възрастни хора по селата ако не шофират буквално трябва да умрат. Изобщо, свиквайте, защото 15-20 години минават бързо и много скоро ставате това, накеото сте се присмивали.

41

Язека

преди 3 години

Е що не му я направихте безсрочна. Сега на 108 пак требе да ви виси по гишетата.

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен46Абе то инфаркт може да получиш и на 40 год както си караш, така че не е гаранция, че като си млад не мижеш да куртулисаш зад волана.

39

Анонимен

преди 3 години

С тоя танк Варшавата като му знам спирачките и трите скорости дето едвам се превключват, това деде си е чист убиец на пътя.

38

Анонимен

преди 3 години

Този ако получи инфаркт на някоя магистрала - може да отнесе при св. Петър много народ !!!Как изобщо се допуска това ?!

37

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Сигурно шофира човека много...спокойно и безрисково,отколкото повечето млади,качени на мощни коли.Да е жив и здрав и да е все така,да си кара колата...безаварийно.

36

Има доста...

преди 3 години

...подробни статистики за възрастовите особености на причиняващите тежки катастрофи по пътищата. Коментиращите тук въпросния дядо определено не знаят това. Не успяват да смелят и факта, че за близо 80 г. зад волана, този човек не е предизвикал опасни инциденти.

35

да 37

преди 3 години

Да си уговорим да ти дам данните си, пък да ме съдиш за възрастова дискриминация? Пък аз ще поискам повторна независима експертиза дали дядото, жив и здрав да е много години, има способност да управлява МПС. Казваш и го правим. И без това съм се заел с медицинските "проформа" свидетелства.

34

до 37

преди 3 години

Тоя пък?! Какво подсъдно бе леш_пер ?! Я да видим как в Англия медицинско лице ще ти издаде свидетелство, че си годен за да шофираш МПС на 90 години? Че нали ако дъртото направи ПТП със смъртен случай, ще те разнищят от проверки! И освен, че казваш сбогом на медицинската си практика от 200 000 паунда годишно, директно отиваш в затвор! Я в Англия издай книжка на епилептик !

33

Анонимен

преди 3 години

Оставете човека да си кара на село, ако сте на негово място ще си върнете ли книжката?

32

Лондончанин

преди 3 години

Половината от изказванията тука са даже подсъдни. Възрастова дискриминация. Разходете се малко по богатите страни . Там най-скъпите и хубави коли се карат точно от възрастните. И на никой даже няма да му хрумне даже да пита " Що тая 95 годишна боба кара Бугати?" Ами щото може! Надявам се скоро и у вас да е така

31

u4en

преди 3 години

До Селския фелдшер....Абе селски !!!!!!!!!! Ти карал ли си СЪВРЕМЕННА КОЛА ?????????? ...чувал ли си за АВТОПИЛОТ....определяш скорост ..ВДИГАШ си крака - колата сама поддържа скорост......приближиш кола ...твоята САМА намалява .А ТИ СИ СЕЛСКИ ТЪПЧО .щом си мислиш . че " СЛУЖИТЕЛЯ " на КАТ е някакъв технически ГЕНИЙ и знае повече от теб .