29

Анонимен

преди 3 години

баси анархията в тази държава. Това не може да продължи така, това е самоунищожение, или ще се променим или ще изченем...

28

Главний джип

преди 3 години

В държавата на джипките,къртачите и флексовете е така!

27

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера какво е това отношение към институциите. Трябва да вкарат шофьорите на тези джипове заедно с началниците им в затвора, а самите джипове да ги вземе министерството. А този който "отговаря" за природен парк Рила предлагам да бъде обесен

26

А МОЖЕ БИ?

преди 3 години

Аз се качих на Орлово Око без джип, с жена ми и 6 годишно дете, беше интересно и приятно. Качихме се по по-дългия, заобиколен път (но не шосето с джиповете) и слязохме по серпентината с гледка към селото. Препоръчвам на всички да пробват.

25

селяндур

преди 3 години

Ей завриси комемтара знаеш къде... Орловото око е една маркетингова дестинацийка. Голяма реклама за разходка с джиб ,един вид че не може да се качите без джиб.А това са пълни глупости. Качването от ягодина до горе е има няма 1 и половина. Навсякъде около Триград наглите джипаджии ти махат викат ,за да те спрат и да ти уредят разходка.

24

собственикЛифта

преди 3 години

Ясно е, че това е акция от собственика на лифта и празноглавитеЕколози веднага припяват, ама после ще се редят по 500 на опашка

23

Селяндур

преди 3 години

Хората са предприемачи. Купете си джипки и вие ще въртите бизнес.Колко хора се качват на Орлово око без джип? Що не ги забраните и там да видим какво ще ви се случи?

22

оставка биби

преди 3 години

Оня "боец" - Стъки ли е какъв е, дето заплашва протестиращи със саморазправи, защо не иде да брани природата дето тия управляващи я раздадоха на приятелски кръгове и родните гори се изнасят ударно? Аман от продажници в тая държава - вместо по цял ден да сме по протести докато се махнат всички корумпета , ние се борим един с друг!? НАРОДЕ???

21

Анонимен

преди 3 години

Сега ако има държава,джиповете в полза на държавата,глоби,и една година затвор,за неспазване на разпоредба.Баце явно колко те бръснат за слива!

20

Анонимен

преди 3 години

Евреите биха копали ров за преграда.

19

оставки масово

преди 3 години

Оставка на кмета, който явно толерира това беззаконие и неплащащите никакви данъци престъпници, замърсяващи природата! Оставка или незабавно умолнение и на шефовете на парк Рила и разследване на прокуратурата! Има забрани за движение на моторни превозни средства в планината и няма никакво значение какъв е пътя! Време е в тази държава законите да се спазват категорично! И ОСТАВКА на това правителство, което позволи всичко това!

18

Анонимен

преди 3 години

Хубава работа , ама българска. Както винаги има батко.

17

Анонимен

преди 3 години

До Долна инсинуацияПропусна да споменеш Радев :))) Горкия Бойко, мисли си че управлява а то какво било...:)))

16

Анонимен

преди 3 години

" пътят, по който се осъществяват превозите цял ден, е общински "Пътят е в планината Рила. Какво значение има тук думата " общински" ?МВР го няма никакво. Затова една малка част от българите правят каквото си искат. Демонстрират пренебрежение, нахалсво и непокизъм към правилата.Закони има. Няма кой да следи за изпълнението им и да глобява. Така и хазната ще се пълни с пари.

15

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам що за *** трябва да си, за да се качиш с джиБ в планината.

14

Долна инсинуация

преди 3 години

Значи щом Ревизоро е казал, че не се качват джипове, аз му вярвам. Това са снимки от старо време и се качват за да се дискредитира правителството. Зад това стоят Мая Манолова и Слави Трифонов! С теб сме Бойко!

13

Анонимен

преди 3 години

Калин Гелев( ПП ГЕРБ) ръководител на община Сапарева баня.

12

Анонимен

преди 3 години

На точно тази снимка се вижда сервизен път под лифта. Винаги си го е имало. Не виждам машини в сервизен режим - т.е. жълта сигнална светлина. Дерете си ги ги там по 10 кожи и КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ?

11

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво се възмущавате, има хора с много власт и много връзки, това не е само тази година, заснели са ги, но след 3 дена ще е забравено :))

10

и къде е проблема

преди 3 години

има път, хората се движат по него. Нафтата дето горят е с платен акциз, ай стига ривали кат моми