12

Анонимен

преди 3 години

Яка Бизил е "кинематографист" от ранга на Харви Уайнстайн. Блуден еврейски ръкоделник, сериен опипвач на женки кандидатки за артистки. Nothing less, nothing more.

11

Кобилия Наталкина

преди 3 години

"Кино за мир"Мдаааам, някои хора яко са се филмирали.....Психиатър е нужен, срочно, пажайлуста!

10

Русия е зараза

преди 3 години

Браво, там ще го спасят. Важното е далече от азиатската империя на злото.

9

Чафут Смукалбърг

преди 3 години

Сега ръководителят на германската неправителствена организация "Кино за мир" Яка Бизил лично ще прожектира на дрогарят Навални един късометражен документално филм за вредата от алкохола, та последният да спре да се напива така безпаметно. Първо защото не може да съдейства за изпълнението на пъклените им планове, а и не е кашерно някакси да се усмъъртва така грозно

8

Анонимен

преди 3 години

Или това, или са го ваксинирали със "Спутник V".. Дано да се оправи човекът! А Путин въобще не искам да го коментирам.

7

Анонимен

преди 3 години

Абе направо си го кажетеНавални е супер отвратителен и пречи на нашето Слънце Путин да ни заведе в рая./преди се бяха запътили към комунистическия рай, но смениха посоката/тая линейка на германците и оборудването вътре е супер отвратителна /росто щото е на германците/тоя самолет дето го пратиха германците също е супер отвратителен.а за неправителствената организация "Кино за мир" ами нямаме думи колко е отвртителна и ни се повръща от нея.Доволни ли сте?Сега си земете антидепресантите.

6

Чичо Долфи

преди 3 години

Яка Бизил да напусне Германия Яко Дим.

5

Рави Дави Гонанижа

преди 3 години

"Това заяви ръководителят на германската неправителствена организация "Кино за мир" Яка Бизил"Майко мила каква звучна неправителствена организация..... Представям си какви жалки ционистки филми и пасквили гледат оцъклените кабалисти в това кино. Само ненаучни фантастики как завладяват света и тюбитейките им се повдигат в талмудиански пристъпи на кашернорелигиозна еуфория и юдеомасонка фанатична екзалтираност.

4

Русия

преди 3 години

Яка БизилЯку придузирал

3

Анонимен

преди 3 години

хахаха,поредните циркове

2

Жиб.

преди 3 години

Нека му мине на човека- жив и здрав да е!

1

2луп

преди 3 години

Ще му намерят сега някоя стабилна нарко комуна и ще го оправят човека. Много хора имат този проблем. Не е срамно да си признаеш.