793

2

преди 3 години

Борисов вън!!!

792

опаа

преди 3 години

тоо пичаг взе да звучи като кандидат политик от бойните среди той и премиера така проходи в политиката и ей на България накъде върви магистралите нови скъпи а на вълни самолетите прескъпи и стар модел ама на снимка, няма лошо Стъки ама гледай си Мма-то и ги остей тея орляци сами да се оправят на всички е ясно що за стока са протестърите и спонсора им Череп и премиера и това дето нападали жени - абе таа ноо гадна беше де тръгна да ги гази с децата в колата Стъкии всяка жаба да си знае гьола.

791

Анонимен

преди 3 години

Ей, не разбрахте,че комунистическата ви бригада е малка и не става протест! Мирните граждани не ви искат, а софиянци си искат града -спокоен, чист и красив, какъвто беше преди да дойдете в столицата. Време е да си ходите! И на мен ми омръзна от провинция, но я търпя!

790

Анонимен

преди 3 години

Браво! Най-накрая нещо смислено да прочета! Мисля, че разумните бяхме доста толерантни! Отделно е много, много грозно да се ползват хора, неможещи да отличат добро от зло за псевдоцелите на протеста! Обществото ни е много деградирало за да ползва подобни методи! Не може всеки, който има различно мнение да бъде нападнат от протестиращи...къде е правото на свободното слово!

789

От последните минути

преди 3 години

Г-н Стъки лично наритс и преби осем протестиращи на Орлов мост. Издебна ги докато спят. Дотук беше протеста. Останалите се разбягаха като пилци. Благодарим ти, г-н Стъки.

788

Серго

преди 3 години

Говедата от Подуяне и прасетата от Микре са на една хранилка. Дерзайте

787

Мутри вън!

преди 3 години

И мутрите излязоха вън. Буквално!

786

Анонимен

преди 3 години

Къде е жилището на Бабикян? Да подхвърляме малко яйца по него. Чух че били много демократично.

785

Дядото

преди 3 години

Прав е!!!!

784

Николай

преди 3 години

Пролее ли се кръв с герб ще бъде свършено!!

783

,

преди 3 години

Стъки хвърли камък в блатото и розовите слончета се разлетяха, наркоманчетатаЗареваха и се почустваха заплашени. Почускваха дебелияНаСвингтерчетата оаканиПоПалаткитеТрябва полицията да си се намеси и да си стане по легалния начин с водни оръдия, конна полиция и много палки по тиквите на протестърите. По закон!

782

Д-р Хаус

преди 3 години

Години " Стъки" беше джаскан по голата тиква,а впоследствие се ожени за старата бракма Юлиана Дончева!! Явно малко са го били по тиквата!! Затова е такъв ербап!! Ха ха ха ха!!

781

Анонимен

преди 3 години

Този гражданин си позволява да нарича всички несъгласни с управляващите ни диваци , тюфлеци , платени . Други такива ни наричат с каквито думи им дойдат в главите . Една наричаща се журналистка си позволява да ни заплашва с водни оръдия и какво ли не . Ние искаме такива калинки и калинчовци да внимават с изразите си , но те добили кураж от лидера си , който няма спирачка в нецензурни думи и каруцарски език се опитват да подражават и заплашват .Хората са решени и на никого не вредят с исканията .

780

демократ

преди 3 години

Значи, някой като каже хората-мората, веднага ми става ясно, че от демокрация разбира, колкото ММА боец от висша математика. Протестиращите също са хора, не са паднали от друга планета. Полицаите също са хора, управляващите също са хора. Хората не е понятие, включващо само онези, които ни се иска. Не разбирам докога някои хора ще си живеят в измисления свят, на някаква си тяхна планета, отричайки действителността. Само 987 души в България притежават милион или повече в банката. Факт!

779

Шаши

преди 3 години

***, няма ли кой да ги задоволи. Стига е ревал.

778

Гого

преди 3 години

Абе Стъки как е баба ти?

777

Шаши

преди 3 години

Тоз, хухи. Застани зад хората бе, дрогаа.

776

МЪКА МИ Е

преди 3 години

ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ....ДНЕС ЗАПЛАШВАТ НАС - НЕСЪГЛАСНИТЕ С КОРУПЦИЯТА И МАФИЯТАУТРЕ ИДВА ВАШИЯ РЕД....ТАКАВА ДЪРЖАВА ГЛАСИТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ....

775

Коментар

преди 3 години

ММА боец - поредният представител на псевдоелита на ГЕРБ.

774

ДРУГАРЮ ГЕШЕВ

преди 3 години

НЕ РАЗБРАХ : БЪЛГАРИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ Е ИЛИ НЯКОЙ СИ ПЛЪОКИ ЗАПЛАШВА ПРАВАТАНА МИЛИОНИ ГРАЖДАНИ КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ КРАДЛИВИ МУТРИ ОТ БКП И ОЛИГАРСИ.ЕВРОПА ГЛЕДА ДРУГАРЮ ГЕШЕВ И В ГЕРМАНИЯ ЗА ТАКАВА ЗАКАНА ДО 24 ЧАСА СИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ...