63

Анонимен

преди 3 години

До 59И другото - Отдръстените, които само висят по кръчмите, наливат се с алкохол, не знаят именат ана хора, като Монтен и Русо, а на мен ми се подиграват, че не съм чувал за някаква, кяото пеела за хищни хиени, че не съм знаел Внцислав Венз или каквото е там, че не съм знаел песни на рапъри, които псуват като каруцари. Супер! Мерси! Ще си стоя "задръстен".

62

Анонимен

преди 3 години

До До 59Не, обществтоо няма нужда от простаци, като теб.Обществото има нужда от умни, културни и можеши хора, които не се съобразяват с интересите на нисшите класи. Някой от бившите ми съученици са и мои служители. Прости са, като волове. А бяха от "яките деца". Днес единственото яко нещо е, борят на часовете и болките в гърба, които им се полагат от работа. Трбява да се радват, че и това има, защото ако не бях в региона, щяха да са бедни, като църковни мишки.

61

Анонимен

преди 3 години

И какво, каот минахме 12 години образование? Излизам на учлица, виждам множество "среднисти", които са малко по-умни от бичетата на село.

60

Анонимен

преди 3 години

В училище мътят главите на децата, с някакви идейки, че имало социално равенство, че хората всички били "безценни", еповторими и невероятни, че не трябвало, да се мисли за пари, че не трбявало, да си гледаш собствения ***, че светът е цветя и рози, че някакви си случайни институции са по-важни от род и родини ..Хаха! А после гледаш нео-джендърчета! Аз, на своите деца им чета Макиавели, Шекспир и Нитцше, преди да заспят. Нека вашите са слаби!

59

едвалинякогащестане

преди 3 години

"При дистанционното обучение децата участват пасивно, когато това не е за целия клас."Явно за МОН дистанционното обучение е "гледане на телевизия" през компютъра!!!Най-закостенялата и все по-малко ефективна система в страната!За съжаление, късно се разбират резултатите от това.Учителите си знаят само "увеличение" и частни уроци, а в МОН са или "стари кадри", или калинки като тоя министър.Ефективна програма за дистанционно, приравнена с присъственото обучение и право на избор на родителите!

58

До статистик

преди 3 години

Ти като си статистик,колко е смъртмостта на К19 ? А колко е при НЕДОКАЗАНИ придружаващи заболявания ??Точно на база статистика няма повод за притеснение от смърт ! Още повече епидемиолозите твърдят ,че моща на вируса отслабва и безсимтомните случаи са почти 2/3 от заразените.

57

Анонимен

преди 3 години

До До 55Сори пич, ама половината гимназия я изкарах вкъщи, защото боледувах. Пропуснах следното:- Алкохолизиране.- Цигари.- Наркотици.- Незащитен секс на 14-15 години.- Нежелна бременост.- Венерически болести.Имах си приятели, идваха ми на гости, като бях по-добре и аз отивах някъде. И какво? Социален "нещо си" не станах. Изкарвам си предостатъчно парички и си гледам кефа. Не намирам за нужно, детето ми да е навряно сред агресивни и деца, които са и потенциални носители на болести!!!

56

Анонимен

преди 3 години

измислен грип

55

Анонимен

преди 3 години

Тази версия на ковида е безкрайна.Тойще циркулира,докато се измисли хапче,или ваксина.Т.е.децата ще го подгряватняколко пъти годишно,нещо ,катопостоянен компонент в тялото им.Да секаже,при натоварване с класическиятгрип,който ни спускат всяка година итози ковид,ще може ли детскияорганизъм да издържи,а и не само.Има опасност,тази турболенцияда отръфа голям дял от човечеството.Не изключвам купонната с- ***.

54

Анонимен

преди 3 години

До До статистикЗначи, да рискуваме живота на старите, както и на родителите, за да може, да не са на дистанционно обучение? Ако майка му и баща му умрът, кой ще го храни това дете?

53

До 54

преди 3 години

Т.е. Ти си го изкарал вече или вярваш че ще 'минеш тънко' :-) не Ти се занимава със собственото дете, а за останалите не Ти пука.

52

До 55

преди 3 години

Да,ще го пусна ,както ти ще пуснеш и своето !Това не е концерт пожелание !Не бива да става неграмотно като теб-социален *** и тежест на обшеството !Ще ви пращам в изолация ,невежи ! Внимавайте,още малко ще ви потърпя !

51

До 50

преди 3 години

Никои не ти дава акьл какво да правиш сьс твоето дете , пускаи го на - училище щом искаш - вьпрос на личен избор

50

Статистик

преди 3 години

Средно риска за всички е 1/5. Т.е. от петима един има проблем и този един понякога умира или остава с увреждания. Осталите 4 са си ок. Това е и няма промяна от началото на епидемията. Просто хората свикнаха. Хубавото е че за децата риска е много малък, но те ще го разнесат и ще пострадат много родители/баби/дядовци. После министър вълчев ще се 'погрижи' за сираците, не се безпокойте.

49

един

преди 3 години

Как да се ориентира един нормално мислещ човек в тази ситуация. Единия от щаба първо казва това е обикновен грип, после яко ще се мре. Сегашния министър на здравето първо пита дали сме виждали как маяка не може да погребе сина си, после каза няма опасност за учениците. В най-голяма пандемия от щаба ходиха на море в Гърция. ЕЕЕЕЕЕЕ какво да си мисли човек вече- има ли опасност или няма?!

48

Анонимен

преди 3 години

Вълчев гледа като зомби обсебено от зли извънземни от Досиетата хикс.Нали нещо такова е нашето образование днес.

47

До Баи

преди 3 години

Грамотно написано !Браво !Детето ти няма да изгуби ако остане вкъщи .....Тцтцтцт

46

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че трудно може да се предложи нещо безспорно добро. Дистанционното обучение за всички не е вариант. За комбинираното не достигат учители. И проблемът дори не е в броя - за какво са ти двойно повече учители в нормална ситуация? Да поддържаш армия от безработни учители, за да могат да се привлекат при необходимост, е абсурдно. Остава вариантът да се натоварят допълнително тези от наличните учители, които имат желание, но задължително срещу добро допълнително заплащане.

45

Анонимен

преди 3 години

Пълен хаос. Омотаха се като пате в калчища. Не знаят какво да правят. Ще разсипят и децата и образованието с тоя измислен вирус. В крайна сметка ще отчетат някаква дейност.

44

бай Ставри

преди 3 години

Мирише ми на затвор.