22

МЕЧО ПУХ

преди 3 години

Ако този стане премиер ще ручаме пак жабета

21

Анонимен

преди 3 години

Един млад мъж обясни какво значи рестарт, базирайки се на компютърната терминология. Когато има вирус в компютъра, колкотобпътии дарестартираш, вирусът остава винаги там, аконе се отстрани.При нашата ситуация самият вирус се напъва да рестартира. Кое по-точно? Гнусната си античовешка политика?

20

В допълнение

преди 3 години

за други пък РЕСТАРТ означава сегашните олигарси да се сменят с НЕГОВИТЕ ОЛИГАРСИ. За друг означава МАФИОТИТЕ ДЕТО СА ГРАБИЛИ ДОСЕГА да бъдат освободени от отговорност и от правосъдие и да СЕ ЗАВЪРНАТ КАТО БЪЛГАРСКИ СВЕТЦИ. За други пък означава всички, които мислят различно от тях да бъдат изклани и ДА ПОСТРОЯТ СВОБОДНА АНАРХИЯ и да си вземат каквото си искат без да питат и съобразяватс другите . Пети си мислят че рестарт е НАРКОТИЦИТЕ ДА СЕ ЛЕГАЛИЗИРАТ.

19

Анонимен

преди 3 години

Кога ще пристигнат новите модерни 50 годишни F-16 за които платихме предварително милиарди?

18

Анонимен

преди 3 години

"Рестарт" означава "Перестройка".Перестройка на системата, перестройка на капиталистическия строй.

17

Анонимен

преди 3 години

Тази герберска мисирка също повтаря "Рестарт".Ще върнат ли ограбеното обратно?

16

То като гледам

преди 3 години

всеки си го разбира това РЕСТАРТ, както му изнася. Някой казва, че това е демокрация и е нужно ВНС с голяма обществена представителност, нова Конституция тоест нов обществен договор. Други казват че това е просто ДА ИМ СЕ ПРЕДОСТАВИ ЦЯЛАТА ВЛАСТ СЛУЖЕБНО без избори, защото иначе ще направят живота на хората невъзможен. Трети си мислят, че става дума за някакви социално придобивки, но пък по улиците се хвърля всяка вечер храна с тонове, така, че явно социално хората са презадоволени...

15

Радеф

преди 3 години

Точни и мъдри думи.Гледайте цялото интервю.

14

Реалист

преди 3 години

Този, какво направи като министър на отбраната и на външните работи, за да намалее корупцията ?

13

Анонимен

преди 3 години

Бе какво изгнание на Радев?Първо трябва да отговаря за престъпленията се.Къде го има това - опит за преврат и после - хайде бягай си при ментора Путин.СЪД И ЗАТВОР.Спряха нарочно Гешев да го разследва и си мислят, че му се е разминало ли?

12

Прасчо

преди 3 години

Един като каже рестарт на системата и всички повтарят след него - рестарт , рестартТая стана като с пленумите на - кпссПеевски да започва да печата - работническо дело

11

Анонимен

преди 3 години

До 13Ама това са хората с които разполага България.Всички знаят, че има по-свестни но те не влизат в политиката защото рано или късно ще са на същото дередже като сегашните управляващи или ще политическата месомелачка ще ги изхвърли за нула време.

10

Анонимен

преди 3 години

Оставка и изгонване на Радев в изгнание...или с други думи: Вържи Фигуранта, та да е мирно селото !

9

Анонимен

преди 3 години

Прав е човека, но рестарт със същите хора ще доведе до същия резултат.

8

до 10

преди 3 години

Христо Иванов вчера призова и писа до когото трябва да се отворят най после досиета и разработки, за да се види кой кой е, но нещо новините не започват с това. Иначе за конституцията, понеже е инициатива на Тиквата ни го натякват! ОставкИ!

7

Анонимен

преди 3 години

Айййде, и тоя изпълзя...

6

до 2

преди 3 години

Оставка на кого? Предлагам президента да даде пример! Нищо не рискува и без това е фигурант, освен имунитета! А и не остава много до края на президентството.

5

Анонимен

преди 3 години

Вече като каже някой "реформа" или пък сега рестарт и очакваме винаги нещо лошо.Дано да греша,ама надали!

4

Бау

преди 3 години

Нали питахте Кой, ако си иде Той!? Ето! Поне няма да му превеждат и да става поради тъпост баджанак ортак на Доналд! Изобщо, премиерът Ви има подчертан апетит към първите дами на САЩ! Преди време обяви мис Обама за ,,хубава жена, пипната отвсякъде"! Сега се обяви за съпруг на Мелания! Следващия и той ще си мине по реда! за макроница нещо няма апетит...!

3

Шефа

преди 3 години

Николайчо , сине , големия проблем в страната е изградената мафиотска система , която задушава демократичните институции и въобще демокрацията като цяло!Голям проблем е и липсата на елементарен политически морал в нашите политици !Срастването на изпълнителна власт с прокуратурата и използуване съдебната система като бухалко по политическите противници и чадър за престъпните управници!Затова чадо неразумно ври и кипи в страната и ще става по-страшно , ако не се арестуват и изправят пред съда!