257

Анонимен

преди 3 години

Не може всеки да протестира за каквото му дойде на ум! Тези кога работят, кой ги издържа?

256

ddd

преди 3 години

5000 келемета и слуги на мафита. Не*астници, как не ви е срам!!!Тоя *** е в състояние да настрои българи срешу българи!Няма да му бъде простено!

255

Анонимен

преди 3 години

Журналистите непрекъснато говорят и пишат за протестите, а протестиращите са по-малко от полицаите и журналистите!

254

Случаен минувач

преди 3 години

Кой е тоя млад премиер с харема, бе?

253

До 292

преди 3 години

Ще напътства и управлява само младия премиер с харема, нито Радев нито костовиста ,чалгаря и тнт няма да са на власт а само той щ ее на власт

252

Анонимен

преди 3 години

Държавна Сигурност управлява България чрез Доган и Пеевски. Борисов е кукла на конци. Гешев е прокурор на ДС. ДАНС е ДС. ДПС е крепостта на ДС. Пеевски беше предложен за шеф на ДАНС от ДС, което беше фактически опит за преврат. В момента ДС опитва чрез Гешев и новата конституция да направи пълзящ преврат, овладявайки напълно държавата.

251

Анонимен

преди 3 години

До Недоразбрал"Запълва времето и длъжността си с непрекъснато действие,което е открито и може да се проследи ."Освен когато не може. Освен когато мълчи по 2 седмици. Както мълча при кризата с водата в Перник. Както мълча, когато убиха журналистакта. Както мълча, когато протестираха сестрите и майките. Тогава беше много закрит.

250

Анонимен

преди 3 години

То е като мафията, през 60те години в САЩ. Всички знаят, че я има, никой не смее да гкне, защото предпочита да взима половината от това, което изкарва, вместо да му го вземат цялото.

249

Анонимен

преди 3 години

"За по-малко от 24 часа контрапротестиращите са събрали 5 000 подписа, като петицията е публикувана и в интернет пространството, а желаещите да я подкрепят могат да се разпишат и пред сградата на СДВР.""Чалгарят" Трифонов събра 2 500 000 подписа, дето се изискваше, физически да си мръднеш ***, да си дадеш зор да отидеш и да подпишеш. Те са пуснали анкета във Фейса, дето половината са забравили, че са я цъкнали.

248

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Е никой не може да се мери по "интелект" със славяновското Нищо!Както прекрасно го определи един виден психолог: срадащ от тежка умствена констипация ,която се отразява в мъчителна речева дефекация.Жива мъка

247

Анонимен

преди 3 години

Как може да се планира всенародно въстание? Всенародната стачка от преди 3 седмици още не е свършила, сега и въстание. Съвсем я блокирахте тази държава. Входна врата и плочка по центъра не останаха свободни.

246

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Режи си ноктите,защото освен неграмотен,явно си и нечистоплътен,Колкото до "кефа",тя и свинята не се интересува от нищо и си гледа кефа в свинарника.Също като теб!

245

Анонимен

преди 3 години

До Ано да ти стъпъ298По наглост наистина никой не може да ти стъпи на нокътя, вярно е! Гордей се с това!

244

Анонимен

преди 3 години

До Добре де"Това, че имат различни виждания от твоето, не ги прави ниско интелигентни"Абсолютно ги прави нискоинтелигентни. Всеки, който поддържа нискоинтелигентни, сам е нискоинтелигентен. А в ГЕРБ бъка от интелект - конграчулейшън, пекински патици, ИТ кард, Барни Ръбъл - юриста, милиционери, охрани и други корифеи на знанието и безупречния и ефективен мисловен процес.

243

Анонимен

преди 3 години

Калинките отишли на контрапротест, че ще изгорят, хахаха.

242

Анонимен

преди 3 години

До Недоразбралстава сутрин в 6,00 - докажи гоприключва вечер в 10,00 - докажи гоЗапълва времето и длъжността си с непрекъснато действие,което е открито и може да се проследи - не е открито и не може да се проследи. С какво действие запълва времето си, пълнене на чекмедже, разговори с братиньо или нещо друго?Не обижда никой - освен "толупите", *** и един куп евролидерине призовава за разделение и насилие - освен когато чупеше колене през 90-те като сикаджия не говори английски - абсолютно

241

ники

преди 3 години

Ах какъв мащшабен "контрапротест" тиквата няма да се набута дори 2000 лв. за финансиране на мероприятието.Ах милите тиквоци,красотия просто

240

Анонимен

преди 3 години

До 304 За тези неща се грижат хора на ,коЙто заплащам ,както ти казах одеве не можеш да се мерЙш с мен по нищо. Само простащЙната тЙ е безгранЙчна смотльо!!

239

Недоразбрал

преди 3 години

Няколко въпроса към красивите и знаещите английски?Плюете по правителство оглавено от човек,който става сутрин в 6,00 да работи и често приключва вечер в 10,00.Запълва времето и длъжността си с непрекъснато действие,което е открито и може да се проследи .Не обижда никой,държи се с уважение към институциите и към хората, не призовава за разделение и насилие!Наричате го тиква и е кофти щот не говори английски!От другата страна имате лентяй,който призовава към бунт,обижда и говори английски?!

238

Анонимен

преди 3 години

До 296 За разлика от теб аз си гледам кефа и не ми дреме гайката на Й-то ,иначе може да си сигурен ,че не можеш да ми стъпиш на нокътя на кутрето по нищо, камо ли по образование!Сега сцепи ли ?