81

В края на крайщата

преди 3 години

Едните трябва да победят , крайния Маркс не е бил краставичар и го е измислил ,,диктатура на пролетарията,, не нещо друго, а диктатура.Времената са други ,но и в демокрацията има бая кюлафи ,че хем народа да не те иска ,хем да не ги еааваш и да си седиш. Но при такова превземане на администрация от партия само жестока лустрация оправя частично проблема на страшния последваш саботаж....

80

Анонимен

преди 3 години

С нетърпение чакам кога полицията ще се престраши, ще ги пребие тези терористи и ще освободи кръстовищата! Ще вдигна банкет!

79

Анонимен

преди 3 години

То и да има тактика, спусната отгоре да насъскват обикновени хора едни срещу други, докато полицията се прави на неразбрала, едва ли биха си признали...

78

До 77

преди 3 години

Ей много злоба и завист се лее, *** то винаги е така простака завижда на умните и образованите!Това и лойко го доказва постоянно!Завиждайте! Чувствата които изпитвате ,ви се връщат х10.

77

До77

преди 3 години

Така е , ако нямаше пандемия нямаше да има протести!Тези протестиращи са гастарбайтери загубили работата си и сега си го изкарват на Борисов като че ли той е виновен за техните неудачи!И а и лентяи които и зад граница са били такива калпазани!Обобщено това са хора без работа,нагли и безскрупулни!

76

Анонимен

преди 3 години

Верно ли Бойко станал баджанак на Тръмп? Добре! С простотия и нахалство - към прогрес!

75

до 74

преди 3 години

Че какво да и възраждат на България! Тя си е прекрасна! Нищо не трябва да се променя! Дип отлично си е! Спас Гърнето мисли точно като мен! Ти какво искаш да възраждаш?

74

Анонимен

преди 3 години

Пандемията е виновна за протестите. Върнали се всички мамини дечица на кварталната десница, реститутките, адвокатите, софийските лобисти като Триото. Събрали се цели класове от класическата гимназия и вече искат властта от българите.

73

Анонимен

преди 3 години

Простократа - вън! Какво не ви е ясно!?

72

гнус !!!

преди 3 години

Тримата комунистически лумпeнa и клепоухия фът|мak, смятащи се за вдъхновители и водачи на протеста , или озверелите диваци по кръстовищата - това ли са умните и кадърни младежи които ще възродят България ??? Жалки фигуранти и слуги на Божков и Цв.Василев !!!

71

Анонимен

преди 3 години

До ОооДа ти имам Орлов град !

70

Сата НАТО

преди 3 години

И между другото, за Г-н Божков има смекчаващо вината обстоятелство, че е съдействал на правосъдието, натопявайки другите двама с риск за живота си.

69

До олд

преди 3 години

Я уточни какво са пропуснали преди това?

68

До 66

преди 3 години

Я пак? Че нещо не разбрах?

67

Олд

преди 3 години

Всички премълчават че преди това *** са пропуснали друга кола.

66

До 65

преди 3 години

Не се притеснявай ,от далече ти личи че си ПРОСТИТУИРАЩ.

65

Ооо

преди 3 години

Лидия, моля те *** виж в гардеробчето на лойко.Не пей тука врели некипели, кой та знае от кое село си и си виждала орлов град само по ТВ.

64

Сата НАТО

преди 3 години

чичо ти Васко изобщо НЕ Е, не е бил и няма да бъде ЧЕСТЕН БИЗНЕСМЕН, занаеш ли какъв му е бизнеса--------Ако е направил това, в което го обвиняват, трябва да влезе в затвора заедно с Горанов и Борисов, а вече и с Гешев, който отказва да ги разследва.

63

протеституиращ

преди 3 години

Логиката на протестиращия - това е логиката на престъпник. Защото жертвата е ходила по улицата той я изнасилил и я заклал. Жертвата е провокатор, който се е доближил до него. Нищо, че била женичка 50 кила с две ревящи дечица. Полицията била виновна, че в този момент не били около него кордон от полицаи, които без насилие да го възпират от животинските му инстинкти.

62

до Сата Нато

преди 3 години

е да де ЗАПОДОЗРАН е Баци, чичко ти Васко също е заподозрян, значи... и двамата в затвора, но всъщност ВИЕ ИСКАТЕ ТРИБУНАЛИ и линч