94

преди 16 години

Или примерно снимаш се гола в телевизията като горната и дотам - вече си го направила, не може да се върне назад. Може да си моногамна до мозъка на костите, но вече не отговаряш на представите на еди кой си. За такива необратими неща човек трябва да си опича акъла на време за да не се окаже, че партньора (дори приятелите) който иска да има до себе си, никога не би(ха) го приел(и). Това всеки сам си решава, но неминуемо си носи и кръста след това.

93

преди 16 години

Няма нищо сложно. Ето още малко на глас: всеки човек си има изискванията. От едни неща може да се откаже, но от други не може. Най-важни са последните. Всеки който не може да ти ги даде преценяваш че не е подходящ за теб и за всеки, на когото ти не можеш да дадеш това от което той не може да се откаже, ти не си подходяща. Не разбирай давам директно като давам нещо в ръка или правя нещо за някого. Това означава и просто да притежаваш нещо което е важно за някого. Примерно да си откровена или да не си имала взимане даване с престъпници. Даваш такива неща без наистина ги даваш. Някои се губят един път и после ги няма. Т.е. ако един път си имала взимане даване с престъпници това си остава за цял живот и вече не отговаряш на изискванията на еди кой си. Това е.

92

Вишничка

преди 16 години

добре,айде още малко на "глас".Човек в общи линии не знае колко може да даде.Така,че колко да поиска?Ако някъде има правила,мерки,указания за тия неща,значи аз не ги знам.Това за улицата го пропускам,безспорно е.Съгласна съм донякъде само с теб...А пък понякога ти се случват тръпки,които ти разбиват всичките ти илюзии,че си намерил някакво равновесие и душевен комфорт.И резултата как да го предвидиш?Но те разбирам,не съм лековерна,така да се каже.Такива ми ти работи,живота е сложен,пък темата 'проста'...

91

преди 16 години

Вишничка ot 86, не ме разбра и то никак. Подходящият партньор е този с който можете да размените това което искате един от друг, каквото и да е то. Иначе не е подходящ. Не може да хванеш един от улицата и да кажеш - ти си подходящия ще взема от теб каквото имаш пък квото и да било то. Така не става :)Под пазарна икономика нямах пред вид материалното .. :-)) Помисли още малко :)

90

Вишничка

преди 16 години

изобщо нямам намерение да влизам в спор с теб.Остани си със мечтите за жената-зелка!Праскайте си водка и портокалов сок,да не ви е кисело,хехехе,днес ми липсва хуморът тук...

89

Kurogolemikov

преди 16 години

Що бе тая от снимката става за едни хубави "турски" *** + дълбока оран след това придружена от диагностика на сметана за финал!

88

солт лейк сити

преди 16 години

Обикновено след като изпие една-две водки акъла на жената й пада между краката и считайки това за зов на сърцето му отпуска края и го удря на разврат. Сърцето на жената е като зелка и има за всеки по лист. 85 е абсолютно прав,а ти вишно недей хвърча из облаците,опитай се да се приземиш в реалния свят или се отдай на благотворителност!

87

преди 16 години

имаш ли майка? нека ти разкаже как те е изпърдяла. не завиждам на тази, дето ще те вземе. представям си те на 40 с увиснал корем/бирен/ и от застоял живот пред телевизора, щото друго няма да правиш. да и е драго на жена ти да ти слага рога, щото вас мъжете от това най-много ви е страх

86

Вишничка

преди 16 години

О,не,категорично не съм съгласна с теб.Подходящият партньор ще 'иска' от теб това,което можеш да 'дадеш'.Тук пазарна икономика няма,няма такова нещо в живота на двама,които се обичат като пари, пари прим...,или както беше там.Тук печалбарството води до сигурен фалит.Тук сметки и прогнози трудно се правят.Теб сърцето винаги ли те слуша?Честно,без да се заяждам,твоята логика е малко пораженска...

85

преди 16 години

Вишничка, не те чета редовно, нито съм фен на форумите. Въпроса е не какво човек има за даване и дава, а дали може и дава това което се иска от него - само последното е важно и само то води до положителен резултат. Ако човек няма това което се иска от него е без значение какво още има за даване и дали го дава ... пазарна икономика :-)))Има неща които се губят и после просто ги няма. Т.е. често е въпрос на възможност а не на желание. Който не се замисли на време после ... свирено.

84

Вишничка

преди 16 години

81,и жокер няма да ти помогне.Какво ли пия,сега пак си го направих.Много неща в едно...82,благодаря ти, прочети ме по-долу,за монетата...И щом често ме четеш,знаеш какво мисля: ако имаш претенции,няма лошо,но да са разумни и водещи към положителен резултат.Трябва да гледаме на света отвътре навън,от себе си към другите.Не съм на принципа само да искаш,'богатия' раздава.Но има всякакви мъже и жени,има и късмет в цялата работа,но някои често го пропиляват...Мен лично Пижо и Пенда ме кефят.

83

sas

преди 16 години

Прав си,приятелю.Баба на дядо не дава вече без нищо.:(((((

82

преди 16 години

Вишничка, по принцип често съм съгласен с теб. Но недей разглежда мъжа отделно от жената. Връзката е много силна. Жените също са станали претенциозни. И това още е нищо. Жените вече са на принципа: давам нищо, искам всичко. Така че не се плюйте много едни други. Присмял се хърбел на щърбел :)

81

преди 16 години

вероятно "Нова Бразилия"

80

Вишничка

преди 16 години

Виж сега,наскоро учих ***.Много ще изместим темата,ако почнем да коментираме и други страни,стени,ръбчета и т.н.Нямам нищо против да намесим и теориите за безкрайните множества,но ще се оттегчим да ги нищим без резултат.А пък сега е време за сутрешна наслада с горещо и ароматно кафе.79 е прав,но все пак и визията има значение,за българския мъж май всичко е важно,толкова е претенциозен...

79

преди 16 години

Всеки истински мъж знае, че у една жена тялото и лицето отдавна не са всичко...

78

преди 16 години

72 - ти не си мъж

77

muz

преди 16 години

I ako sum istinski muz kakvo se ochakva ot men-da sedia zalepen pred ekrana i da oceniavam razgoleni razgoneni zeni li? Az si imam priatelka i za men neinoto tialo ima edinstveno znachenie. Taka kakto i za neia moeto mnenie ima edinstveno znachenie.

76

quiz

преди 16 години

...Как една обикновена жена се снима гола и изглежда страхотно?...с мерак!

75

Slavi

преди 16 години

Temata suvsem se izmesti. Nai-malko puk tova che e gola shte me nakara da ia ocenia -tova si e moe mnenie...Inache ima si hora za vsichko -i za goli snimki i za normalno semeistvo