55

Анонимен

преди 3 години

Това цени на едро ли са? При цените на дребно нещата са доста различни.

54

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОПоследния път ми взеха 87 евро на човекочас, тъй че грешно "предполагаш", но това може да се очаква от хора, които си нямат представа как е "там".

53

киро но не брейка

преди 3 години

типична статия тип класическа дезинформация!!!...когато дадена стока е скъпа пускат статия,че видите ли стоката била евтина!имаше статия тук как тази година цената на доматите била висока....а то е точно обратното точно тази година невероятно но навсякъде цената на доматите е ниска!!!това е класическа пропаганда и дезинформация и по този начин елементарно се манипулира съзнанието и мисленето на обществото!!!...моля троловете в сайта да не четат този коментар!

52

Сата НАТО

преди 3 години

А колко струва един човекочас работа в официален сервиз на автомобилен производител в България и на Запад?-------Нямам идея.Предполагам, че около 2 пъти повече.

51

Анонимен

преди 3 години

До мхмКво викаш, не слушайте Евростат, слушайте мхм.....Дооообреееееее

50

мхм

преди 3 години

Евростат да не лъжат. Бил съм в 38 държави, в почти всички магазини, месото е по-евтино! Единствено телешкото там е по-скъпо, но и по-качествено. Всеки от чужбина може да потвърди. Явно Евростат не виждаш колко струва месото в България. Килограм пилешки гърди в повечето страни са от 2.50 до 5 евро. В българия те са 6 евро. Кое е евтиното

49

попонай

преди 3 години

Сега сравнете с една минимална бг и една минимална немска заплата колко кг месо може да се купи.

48

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОА колко струва един човекочас работа в официален сервиз на автомобилен производител в България и на Запад?За един прЕател питам.

47

Сата НАТО

преди 3 години

Например в Чехия масло Тотал Кварц 10w40 1л.струва 13лв,в Англия 18лв,в България е 6.99лв.------- Да, струва 6,99 ама наливно, от варела на бай Киро Ментата. На бензиностанцията в шише струва точно като на Запад 13-18 лв.

46

Анонимен

преди 3 години

А месо ли е най-евтиното месо? Колко гр. месо има в една консерва Русенско варено?

45

Анонимен

преди 3 години

До МилаАбе, мила, питах те какво работиш, ти ми говориш врели некипели. И не ми обяснявай за Франция, една от сестрите ми живее там. 8-10 хиляди ..... Работила три месеца преди 9 години. Да беше останала там. С такава заплата за 9 години сега щеше да си изкарала един милион евро хахахахахах По твоите сметки.

44

И.Б.

преди 3 години

Не е вярно, че най-евтиното и най-качествено месо е в Германия. Най-евтиното според БВП на страната - да, но не и най-качественото. Качественото месо си има цена и не всеки в Германия може да си го позволи.

43

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Ти затова ли постоянно "оплакваш" икономическото състояние на нацията, щото си много добре? ХАХАХАХАХА.

42

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Второто изречение в твоят коментар говори за много тежки комплекси. Защо не поговориш с някой психотерапевт? Може пък да ти помогне.

41

Пепи

преди 3 години

До МилаЗащо делите винаги левовете на две ???? Една карта в Мадрид за градския транспорт е 90 евро.В София е 30 евро.

40

Мила

преди 3 години

До анонимен 28Даже вече са по-високи. Работих там 3 месеца преди 9 години. Да, професията ми е високо оценена на пазара на труда, но тук едва сега получавам 2500.Някой спореше с мен за средната работна заплата у нас. Писала съм 500 Евро, защото БРУТНАТА у нас е 1337. Намали с 1/4 и ще разбереш колко е нетната...

39

Анонимен

преди 3 години

Дайте информация и относно заплатите там - минималната и средната.Също и за пенсиите, особено трудовите.Колко агнешки бутчета може да си купи с една пенсия полският пенсионер?А швейцарският? А българският?

38

Ф.С.В.

преди 3 години

АКО ЖИВЕЕХТЕ В МОЯТА "ТИНЯ" ЩЕШЕ ДА СЕ РАДВАТЕ НА ЖИВОТА!! НО ВИЕ СТЕ ПРЕКАЛЕНО НЕГРАМОТНИ -ВСЕ ПАК СТЕ ОТ ГЕРБ! ГЛАВИТЕ ВИ СА ПРАЗНИ МИНДЕРИ НА ДУВАР !! АХАХАХАХАХАХАХ ВАШИЯТ ПОГЛЕД ЗА СВЕТА Е ОТ НИСКОТО -ОТ ПОГЛЕДА НА ЧЕРВЕЙ -НЯМА КАК ДА ВИДИШ И ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО Е СВЕТЪТ -КОГАТО ГЛЕДАШ ПРЕД СЕБЕ СИ И ОТ НИСКОТО!!

37

Анонимен

преди 3 години

Най евтиното и качествено месо е в Германия. там няма оцветители, вода, тлъстини и т.н . Беге Бизнес ценности

36

Анонимен

преди 3 години

булгаристанеца всичко обръща в ядене и пиене, и все си го мери с европееца! бе чалгари, нито работитите колкото в европа, нито сте квалифицирани толкова, за образовани да не говорим! глсувате за чеврвните и гледате на изток към дядо иван, *** мерете с ушанките и азиатците и стегайте чемоданите! в европа сте утайката и никой не ви ще, не ви щат и русия, там още по-малко! билетотъркачите - тва ви е професията! търкайте и трайте!