387

До 423, 424

преди 3 години

Толкова сте простовати че името на партията си не знаете как се изписва, ужас тоя лойко недоучил и феновете му и те кат него.

386

Анонимен

преди 3 години

Идеята на тази провокация беше да отклони вниманието и енергията на протеста за ОСТАВКА !!!Игнорирайте грабителите и подстрекателите и продължавайте с протестите за ОСТАВКАТА !!!!!

385

Анонимен

преди 3 години

Тази жена беше изнервена от това , че си плаща данъците , каско и т.н , въпреки това някакви изгладнели терористи решават , да й попречат пътя , те се хвърлят на пътя тя не ги е притискала на тротоар пешеходна патека, тея хора нарочно пречат на колите , питам се къде бяха когато убиха Георги Стоев , къде бяха когато умряха хиляди хора , и много други примери мога да дам , тук или има господа платени , или са си ***

384

Опит за убийство

преди 3 години

"В една нормална държава обществото ще реагира срещу шофьор, който се опитва да мине през поне 20 души. В една нормална държава този шофьор ще бъде наречен терорист, а действието му - опит за атентат. В една нормална държава тази майка няма да причини това на децата си, които пътуват в задната седалка, защото в една нормална държава действията и ще се сметнат за лош пример. Но ние не сме нормална държава. Затова всичко е наред." https://mobile.frognews.bg/article/201703/

383

А колко е простичко

преди 3 години

Да не забравяме, че единственото и незабавно искане на НАРОДА и протеста е.....ОСТАВКА НА БАЙ *** И ИНСТРУМЕНТА КАСКЕТ КАРЕНИН с незабавни честни избори!!!!!Чак след това идва момента за ВНС, конституция, рестарт и всичко останало!!!! А и е знайно е, че нов бардак със стари кЪрви не става!!!!!

382

Анонимен

преди 3 години

До 417 пуякА ГЕРП трябва да ги търпят 7 милиона!Политически си все още недоносче, затова ти е простено!

381

Анонимен

преди 3 години

До 417 пуякА ГЕРП трябва да ги търпят 7 милиона!Политически си все още недоносче, затова то е продтрно!

380

спокойно

преди 3 години

Ще преподаваш твойта демокрация в района на Сливен....няма начин да не си нагазила в меда ,няма как !

379

Анонимен

преди 3 години

Голямата изненада ще е на изборите. За всички.

378

Анонимен

преди 3 години

Протестите са обречени от самите протестъри. Останаха само най-крайните политикани и лудите. Членове на Да, България и Изправи се

377

Анонимен

преди 3 години

До някоя сиЗначи ако попаднеш на незаконна блокада ,а ти си нагъл крадлив гербераст - имаш правото да прегазиш хората .

376

Анонимен

преди 3 години

Строго мъчение за всички корумпирани политици!!

375

Анонимен

преди 3 години

Ами какво ги чакате още, ами не извадите водното оръдие и да ги измиете тия наркомани от кръстовищата. С 200 човека ще се съобразяват 2 милиона🙁

374

някоя си

преди 3 години

За последните 24 часа в Първо РУ-СДВР, на чиято територия е кръстовището пред румънското посолство на булевард Ситняково, не са подавани оплаквания или писмени жалби от пострадали при пътен инцидент.Към момента не са установени пострадали и сред участниците в незаконната блокада на кръстовището, след като своевременно е извършен преглед на кадрите от видеонаблюдението в района.

373

някоя си

преди 3 години

18 август 2020 Уточнение на СДВРВъв връзка с постъпили въпроси и съобщения в медиите относно прегазени или бутнати от лека кола участници в незаконната блокада на кръстовището пред румънското посолство на столичния булевард Ситняково около 22 часа на 17 август 2020 г., СДВР уточнява следното:

372

Елена

преди 3 години

Хайде, Боката дръпна конците на корумпиранато Данче и то отвори устица. Да си ходи при избирателите от ромските гета, нали беше избрана с техните гласове. Самоковски компир.

371

някоя си

преди 3 години

411- Всеки извършител на престъпление ЗАСЛУЖАВА да се ОСЪДИ противоправното му поведение и най- вече- мутренския манталитет, който го мотивира да извърши престъплението.Това може да подейства превениращо на онези, които все още не са наясно с правните последици от такова деяние....

370

някоя си

преди 3 години

ком..410 е до ком.401- КОй е изтрещелия, неуко човече- ДОКАЗАХ С ДУМИ ПРОСТИ, ЧЕ ПРОТЕСТЪРИТЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ПРОВЕЖДАТЕ ТЕРОР НАД НАСЕЛЕНИЕТО НА СОФИЯ, И ЧЕ НА ВАШИЯ ТЕРОР МОЖЕ ДА СЕ ПРОТИВПОСТАВИ САМО СЪЩИЯ ПО ИНТЕНЗИТЕТ ТЕРОР, НО НАСОЧЕН КЪМ БЛИЗКИТЕ ВИ И САМО ТОВА ЩЕ ВИ СПРЕ! ДОКАЗАХ И ЧЕ СЧИТАТЕ, ЧЕ СТЕ НАД ЗАКОНИТЕ И СТЕ НЕНАКАЗУЕМИ- СПОРЕД ВАС, ЗАКОНИТЕ СА ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ, САМО НЕ И ЗА ВАС. Какво повече да напиша- всичко вече е казано и ДОКАЗАНО.

369

Анонимен

преди 3 години

Да не би да обсъждате груповото хулиганство на 25 човека от вчера вечерта? Тъжна история, да се напада кола с деца вътре. Karma is a bi.tch. Но тоя 25 човека не си заслужават 400те мнения тук. Нито каквото и да е внимание.

368

Анонимен

преди 3 години

Понастоящем съставът на 68 бригада Специални сили включва щаб, щабни подразделения, 3 батальона Специални сили. Основните задачи, за които формированията специални сили в бригадата се подготвят, са специално разузнаване и наблюдение, директни акции, ...., международен тероризъм, КОНТРА ТЕРОРИЗЪМ, КОНТРА ВЪСТАНИЧЕСКИ ДЕЙСТВИЯ и операции за освобождаване на заложници, хуманитарни и гражданско-военни (CIMIC) операции, операции за търсене и спасяване на личен състав.