41

До 43

преди 3 години

Ти срама нямаш ли ... ?

40

bad goy

преди 3 години

Повечето хора са прекалено мързеливи, за да разберат изобщо посланието на Исус и като четат, приемат всичко буквално. Вярата, т.е. Бог няма да те спаси от някоя болест. Това да се молиш на Бог за здраве си е най-висша форма на егоизъм, бабини деветини. Истинската вяра е нещо съвсем друго. Но трябва прекалено много мислене, за да се разбере мистерията, а това не е модерно вече. Пък и един народ за има няма 2.000 години успя да направи така, че да се вярва буквално във всичко, освен в Библията.

39

Анонимен

преди 3 години

Бог си знае работата!

38

Баба Гуси

преди 3 години

Поповете повечето са обратни.а там има ако болести.може попа да е имал вземане даване с друг поп и Бог да му е пратил ковид.Не си измислям.вижте господарите как притиснаха едни Педро попчета.

37

Анонимен

преди 3 години

Ама чакайте бе!Нали не ги ловеше корона тия защото господ ги пази?!Ей това религията е по-зле и от хазарта!Там поне един печели джакпота а в религията всички са излъгани!!!!

36

Пуснаха народа

преди 3 години

И той като невидял кафета ресторанти плажове дискотеки барове мачове сватби се впусна да наваксва...три месеца... Вкъщи. Три месеца от целия ви живот толкова ли да много, че вие като социални животни не можехте да си купите една маска за три лева? Парите купуват всички, но не и живот.

35

Сата НАТО

преди 3 години

Който ходи да го интубират лекарите-фашисти, така става. Ако беше се причестявал и молил на Господа, повече шанс щеше да има, отколкото доброволно да се навреш да те убият с пропагандна цел

34

12 3 4

преди 3 години

Някой журналист да попита РЗИ, колко са от Н. Черна заболелите.

33

Просто

преди 3 години

До ПроСоТоКлиничната пътека за ковид е добре платена 1200 лв. Освен това ти искат тест за ковид при постъпване в болница.

32

ПроСоТо

преди 3 години

хм!..От какво ли щеше да е починал отеца,ако го немаше ковида?..-От инфаркт?...-Инсулт?..Чернодробна недостатъчност?..Рак?..Просто от старост?..Отказ на бъбреците?..Тежка двустранна пневмония?....списъка е дълъг,но на мода е "К19"...........Наистина ПРЕКАЛЯВАТ с тоя "ковид"!!!..НЕ твърдя че го няма,нито че е безопасен,но той просто е ЕДНО ОТ ДЕСЕТКИТЕ опасни за живота на човека заболявания!..не е честно към останалите смъртоносни заболявания да ги пренебрегвате и да предпочитате ковида.

31

Бог

преди 3 години

Да го прости! Дядо Амвросий имаше много болести преди коронавируса. Само за сведение.

30

Анонимен

преди 3 години

Бог да го прости и да бъде благословена българската църква во веки веков!

29

Анонимен

преди 3 години

Пастет, много си зле, честно, разбирал той, хахаха. И не прекалявай с дрогата.

28

В. Узунов

преди 3 години

Е за тва слушайте имама кво говори да не захапете и вие кат тоя дъските. Ходжата знае Дуа дето предпазва от вируса. Винаги спя под възглавницата с Корана и броеницата де ми е дал и съм здрав.

27

Господ

преди 3 години

Ей бърборковци.....нямате срам и смирение дори и пред смъртта. Смирете се малко, каква е тази злоба...... Бог забавя,но не забравя.

26

Анонимен

преди 3 години

От ГРОБ ли е?

25

Тоя летен грип

преди 3 години

Си е сериозно нещо, хубавото е, че много малко хора се срещнаха с него. Предимно млади.

24

Анонимен

преди 3 години

Вирус с размери на слон за да се случи на ТЕЗИ хора да го видят и ПОВЯРВАТ!

23

Анонимен

преди 3 години

Има си хас да не е починал от ковид, чудя се как катастрофиралите и починали от катастрофите не са прибавени към бройките

22

vlady

преди 3 години

Време му е да се отчете пред началството.