340

За съжаление

преди 3 години

Никой не кани Резидента Фърчоплан Десин Гадев в чужбина и той като отколешните шумкари,взе да обикаля катунните из страната.Алоууу!Ушшатия юмрук.Това не са ти ммандри

339

СКОРПИОН !

преди 3 години

Имам въпрос към " другаря " Радев! Може ли, една партия като БКП, дошла на власт с преврат 44г., партия изградена по болшевишки модел, създала лагерите на смъртта по сталински-хитлеристки образец, избила собственната си интилигенция и още 60 000 невинни българи без съд и присъда, хранене на прасета с човешки трупове, партия, забранена със закон на 05.05.2000г. за ПОЛИТИКО-КРИМИНАЛНОТО си управление! МОЖЕ ЛИ РАДЕВ,ТВОЯТА ПАРТИЯ, ДНЕС ДА ИМА ПРИТЕНЦИИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЯРЖАВА

338

Ники Няголов- бакшиш

преди 3 години

Аз излязох пред общината да защитя ГЕРБ и неговото управление и подкрепих кмета.

337

1

преди 3 години

Президента на държавата обикаля страната и зове за оставка на Изпълнителната власт, подстрекавайки една шепа протестиращи, които отгоре на всичкото нарушават правата на останалите граждани на държавата.РР работи срещу конституционния ред на България и показва грубо неразбиране на правовия ред в държавата.

336

Варненец

преди 3 години

Портних с 20 *** и 30 от държавната администрация беше допъл да прави провокация. Добре, че го заобгради полицията, да не го отнесе народната любов. Накрая избяга, като мишле. Докато Радев на 100 метра, беше заобграден от хиляди хора, които скандираха името му и си направиха снимки с него. Жалката картинка за подкрепата на гроб

335

Цитат

преди 3 години

Съсредоточаване на цялата изпълнителна власт в президента и де факто еднолично управление в полза на геостратегическите интереси на Москва, при разпуснато Народно събрание, представлява много сериозен риск за евроатлантическото бъдеще на България." - подчертават атлантиците в официална декларация.

334

И РАДЕВ Е ЯСЕН

преди 3 години

АБСОЛЮТЕН ПРЕВРАТАДЖИЯ !С ОПИТ ЗА РЕСТАРТИРАНЕ НА РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ!!!!!

333

Обичаме те Радев

преди 3 години

Най-големият, нашият човек, народен! Дерзай Румене, с тебе сме!

332

Анонимен

преди 3 години

Че той нали започна консултации по промени в конституцията и то не толкова отдавна. Някой разбра ли какво произлезе от тях? Явно са му казали,че няма как в държава от ЕС и НАТО да има авторитарно управление от азиатски тип с прякор президентска република и затова се га мучи. И пак не отговарял на въпросите на журналисти и се скрил от кмета на града и тези,които са отишли да го оплюят зад гърба на група ненормални и платени роми.

331

Анонимен

преди 3 години

Поддръжниците на Радев са 20-30 и то от възраждане,които дори не са българи. *** се снимал разгърден с две много *** поддръжнички. А в половин илионна Варна има регистрирани 6000 луди,тези успели да съберат само толкова,представете си-пълен смях!Ако наистина беше мъж,а не страхлива душица,щеше да напусне поста,да си направи партия или сдружение и да се яви на избори. Той обаче иска през задния вход,с поддръжката на шепа ***.

330

Анонимен

преди 3 години

Осъавка на олигарха президент

329

Анонимен

преди 3 години

Оставка на президента заради опит за преврат.

328

Нали

преди 3 години

Видяхте ли се на кадрите във Варна?20,30 кметски поддръжници по неволя .Смешници, и на вас ви се пече яйцето, на лойко е почти готово.Чакаме го до 10- тина дена.Оставка!

327

do 428

преди 3 години

Аз съм от системата на образованието.Вашите маниери едва ли можете да ги понесете и 10 минути, ако ги преживеете професионално в нашата обстановка. Затова всички плачат за кадри. Вие също нямате.

326

преди 3 години

До АнонименТи от кои си? От работещите или от неработещите, защото и ти си тук. Аз моето съм си го изработил, за което получавам НОРМАЛНА пенсия, защото съм се осигурявал върху всичко, което съм получавал.

325

Анонимен

преди 3 години

Явно според президента честни избори може да има само ако машините са произведени по руски стандарт.

324

преди 3 години

До Ганди64Той защо е озверял толкова. Ситуацията много добре му е ясна. Ако той не чете, Деса със сигурност!

323

Анонимен

преди 3 години

Самонавивате се, г-н Борисов, на спортен език - насъсквате се за двубой.Ама не е двубой. Колцина ви четат тук? Сам знаете - раз9тещите хора не киснат в сайта по цял ден. Използването на мутрински език ВАС ви прави грозни, вие си го избирате и така характеризирате СЕБЕ СИ. Хората не са изненадани, омерзени са.

322

преди 3 години

Тоя как гледа в очите децата си и майка си. Освен и те да са като него. Вече е ясно Деса каква е, нагледахме й се.

321

АЗ

преди 3 години

Вярно - чакаме оставката на другаря Радев!