127

Анонимен

преди 3 години

Гледах ги вчера по тв тези протестиращи, чак ме досрамя от тях. Недоволни, не стигнали до никъде, обидени хора, които нагло раздават акъл. И защо са недоволни от Гешев- защото подгони Божков, Баневи?

126

Карачанаков

преди 3 години

Нинова утре щяла да внесе искане за ново извънредно заседание.ББ да отговори защо допусна да бъде замеряна и плюта журнал.Ива.Ами плюещите ако са ковиди Ко правим.И Мин. МВР да отговори защо оставиха проституиращите без надзор ами ако недобросъвестни граждани бяха ги насилили Ко правим.

125

Анонимен

преди 3 години

България е уникална държава. Само тук полицията защитава нарушителите от тези чиито права са нарушени.

124

Прасчо

преди 3 години

Заставам зад всякаква подкрепа на - гешев , за мен като един истински сталинист тои олицетворява новият - берия Мачкаи - гешеф с теб смеОбичаме те и те подкрепяме всички ние в - москва

123

Анонимен

преди 3 години

Да вземем пример от Беларус и да изберем за диктатор батката Радев.

122

Анонимен

преди 3 години

Да подкрепим Гешев за да може да си свърши работата по опандизване на олигарсите от прехода! Да подкрепим Цацаров за конфискуване на откраднатото от тях имущество!

121

Анонимен

преди 3 години

Продавам брониран джип с монтирано гребло. Подходящ за преминаване през софийски кръстовища и други трудни терени. :)

120

До анонимен

преди 3 години

Пропуснах - доган

119

До анонимен

преди 3 години

Не само на новите стари комунисти целувам портретите членове на -цкКаракачанов , борисов , Пеевски

118

До 147

преди 3 години

Маяма им даде по някой лев, та затова. Кой отказва пари?

117

До подкрепяме гешев

преди 3 години

Ми щом не вярвате прочетете историята на- гешев , берия де обьрках се ако ас ви льжа значи и в историята льжат , че е бил осьден за репресиите срещу - инаквомислещите по заповед на - сталин

116

освестете се

преди 3 години

Искате ли да сме като Беларус? Това иска предателят и агент на Москва Радев. Не го интересува нищо - нито народ, нито канституция, нито пенсии, нито заплати, иска само властта, за да може да ни изкарат от ЕС и НАТО и да ни присъединет отново към Русия. Тримата дембели от площадите са наети именно за това. Плащат им много добре, единствено Радев да вземе властта. Не виждате ли какво ни готвят? Терор, репресии, кръв, смънт и отново към Русия.

115

Анонимен

преди 3 години

Проблемът на ББ е, че не може да се пазари с протестиращите за бъдещото си спокойствие, за дейностите против народа, за рекета срещу бизнеса, който отнемаше безмилостно, за откраднатите пари от залъка на българчетата. Не може да се пазари, защото няма лидер с който да се пазари, а и не може да се пазари и с хората зад кулисието, защото ще се разбутат и при тях далаверите и ще излизат все повече и повече наяве! А това е огромен проблем за него!

114

До 128

преди 3 години

Да ти кажа ли защо няма?Защото никъде другаде не е назначен някакъв индивид който не е спечелил нито едно дело в живота си.Само тоя факт е достатъчен позор и показател какво са избрали да бъде главен прокурор.Питай още сега!

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130"Добре де, тези на които им пречи протеста, да кажат на Борисов и на главния прокурор да подадат оставка, та да мирясат протестиращите! Ето Ви решение на въпроса!"Скоро ще ти изтрием доволната физиономия.Ако полицията се махне, когато се махне, но НАЙ-КЪСНО на изборите.:)))

112

до 132

преди 3 години

Помня бяха ромеи а те са негови избиратели и ще им носи ако иска да гласуват

111

Анонимен

преди 3 години

Жалка история. Тия са на един дъжд разстояние от полуразпад.

110

Анонимен

преди 3 години

До Бойко не се давайако им беше метнал и една пачка по 500 евраци, грешка немаше да има

109

Бойко не се давай

преди 3 години

Помните ли Бойко как занесе на едни работници агне за Гергьовден, беше им обещал и го направи, миналата година, това никой премиер не го е правил, Бойко винаги е до обикновените хора

108

Прасчо

преди 3 години

Историята гласи , че след като бил развенчан култът кьм - сталин шефьт на таината му полиция - берия бил , сьден за дьржавна измяна Лично на мен с това каскетче - гешев ми мяза на - берия липсват му само - крьглите очилца