9

Киро

преди 3 години

Барса е абонат, само когато гения Гуардиола беше тренер, паднаха и то с отбор, който година преди това омаза Барса със 7 на 1 в двата мача. Така че полека с това Байерн ревали от Барса. Барса е реален фактор в Европа от времето на Рийкард 2004 до 2015, с един проблясък, при Кройф 93, 94. Това е за 130 години. Байерн е фактор от както съществува Бундес лигата.

8

Анонимен

преди 3 години

Кои пръснахте 500 млн. бе? Ти какво общо имаш с клуба Барселона днес, совен че някога си играл там? Пръснаха хората 500 млн., имали пари , дали, ти какво им държиш смерка?Да не би да си дал 5 долара за тая селекция,че се пишеш сред тях?

7

vlady

преди 3 години

Барселона няма достатъчно класни играчи с черни гащета в разширения състав. Преди няколко години смел чернодрешко с интуиция и въображение елиминира ПСЖ, вече не се виждат подобни.

6

Анонимен

преди 3 години

Ха, ха. Резултатът е нагласен от хазарт. От 1992 г. не гледам Еврофутбол, оти е букмейкър футбол, извратен за печалба. Има шарани, къде се връзват още.

5

Анонимен

преди 3 години

Явно Стоичков няма други проблеми живее си с миналото.

4

Леле майко!

преди 3 години

Ако някой има таен запис на Стоичков, докато гледа мача, да го пусне.Ще засенчи банкянския капацитет.

3

Байерн - Барса 8:2

преди 3 години

От материала се вижда, че най-добрият български футболист, вече бивш, признава резултата от мача "Байерн" - "Барселона". Не става ясно дали многократният носител на "Златната топка" Лионел Меси признава този резултат и дали огорчените фенове на *** от Барселона ще организират улични протести срещу изявите на съдийската тройка, особено, срещу главният съдия, който се е оказал "абсолютен престъпник" и е ограбил "труда на момчетата".

2

Анонимен

преди 3 години

Какво ме боли за Барса, голема работа. Нормално е да паднат от германците.

1

KALki4

преди 3 години

д-р хонорист кауза Стойчов,. Бегайте у лЕво!