286

DAWEDA

преди 3 години

ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ЕЛЕМЕНТА ОТ МЕНДЕЛЕЕВАТА ТАБЛИЦА СА ОТКРИТИ ОТ РУСКИ УЧЕНИ... В ЩАТИТЕ САМО ТЕОРИЗИРАТ ЗА ТЯХ...

285

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 318Абе ти пак обърка стаята. Ние сме от 3-то Весело в КАрлуково!ХАХАХАХАХАХАХАХАХА!Ън де де! Да видиш ти!Нас ще ни ваксинират с американската, дето ще я докарат с F-16, ама сега ги преработвали да фърчат на метан, та малко ще позакъснеят.Но първо нас ще ваксинират!И от нас ще е и следващия президент!

284

Анонимен

преди 3 години

"Да не говорим за истински хубавите водки, където руски изобщо няма."Санитар, санитар, пациентът-експерт Наполеон от 12-та стая пак не си е пил хапчетата и буйства.

283

СенаторМакейнотгроба

преди 3 години

Само говеждите ваксини не са рисковани. Те са демократични и целебни. Лош ***, лош.

282

Анонимен

преди 3 години

Израел не са прости!Това си е чиста завист от американска страна !

281

Солимон Пасе

преди 3 години

Най-голямата ваксина е Американската Ваксина! Само Тя може да пребори Короната. Лично Тръмп я е измислил, ама няма да ви я дадеееее, защото четете за руската ваксина. И някои вярват, че има руска ваксина, която ще се доставя по тръбопровода за газа.И ще бъдат ваксинирани с Американската Ваксина само тези, които вярват, че Тръмп и Америка трябва да управляват света вовеки веков! И вие с радост да им работите и да им давате каквото си поискат!

280

Спец

преди 3 години

Няма никакво значение кой е произвел ваксината.Единствено значение има дали е ефикасна и безопасна. За съжаление през последните 50 -тина години имаме много случаи на ваксини и лекарства с повече странични ефекти отколкото ползи. И всички от тях са били преминали всички процедури. Последния пример е от ваксината против HPV. Всички те са произведени от западни комрани. ФАКТ.

279

Вервайте

преди 3 години

Ползвайте съветската ваксина - лосион за баня.Много е ефективна.Може даже и да се изкъпеш.

278

Анонимен

преди 3 години

Ваксината си е баш много хубава. Факта че тов. Путин се одърви целия само като я видя на снимка красноречиво говори за нейните изключителни качества.

277

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 305""Сталичная" си беше навремето суперводка Сега няма такава"Сталичная и тогава и сега си е една и съща. Сталичная също така е и доста посредствена водка, сред високия клас водки. Дори сред руските: Империал, Руский Стандарт и дори Масковская са по-качествени.Да не говорим за истински хубавите водки, където руски изобщо няма.

276

Анонимен

преди 3 години

"Сталичная" си беше навремето суперводка Сега няма такава

275

135

преди 3 години

Сугурно е и не много скъпа...СЗО и западните държави няма да я харесат.

274

на куково лято

преди 3 години

Плюйте по Русия, пък след това ще видите ваксина на куково лято!

273

Овчи главички

преди 3 години

До Анонимен 289"какво знаете за истинската житна руска водка четиридесетградусовка. Пие се не на екс , а на залп от тристаграмова чаша. Поне така я пиеше навремето Владимир Висоцки. Има го на видео в тубата"Абе другари, ще ме уморите от смях! Аз ги питам да ми кажат за КАЧЕСТВЕНИ водки, той ми пише за наследника на Окуджава какъв алкохолик е бил. Кажете, "аз тая и тая водка пих, хареса ми заради това и това"Вместо твоа пак овча възхита за това какво руснаците правели.

272

Анонимен

преди 3 години

Ами ще я мине и тая фаза де какъв е проблема ?

271

Поручик Ржевски

преди 3 години

На руснаците ще им трябва 1 година за да произведат ваксина за техния си пазар.Защо германските експерти се напъват да я анализират? Никой не ви я предлага?

270

Или есамо пропаганда

преди 3 години

Ами ако няма пяндемия от такъв вирус?Ами тогава, защо се напъват руснаците да твърдят - без доказателства, че имат работеща ваксина срещу Ковид 19. - Спутник В ?

269

Анонимен

преди 3 години

Аз си слагам само американски ваксини, одобрени и спонсорирани от Бил Гейтс, и ям месо дето не е месо, ама пак е спонсорирано от Бил Гейтс. Иначе как ще трупа милиарди човекът?

268

ухан95

преди 3 години

Колкото има ковид19 толкова има ваксина за него!

267

До 284

преди 3 години

И що онемяха тия от СЗО !Ами, защото няма нито едно доказателство, че съществува работеща руска ваксина срещу Ковид 19 , освен, че се казва Спутник В .....