32

Зоология

преди 3 години

Много гущери при опасност за живота си - се лишават от опашката си за отвличане на вниманието..

31

Анонимен

преди 3 години

Доста отчаяни действия. Хич не му се пуска кокала

30

АйТи

преди 3 години

Преди да се рестартира системата, трябва да се пусне една хубава антивирусна преди това, за да изчисти всички гербави вируси, бактерии, бръмбари, калинки и ***, защото пак ще се размножат.

29

Анонимен

преди 3 години

Първо да се извърши национализация на едрия и средния капитал, банки, заводи.Промяната в конституцията е прах в очите на бедния народ и нова лъжа за справедливост.Истината е в новото преразпределяне на собствеността при новия "Рестарт" и новото "Преустройство".Как беше през 1990 година? Всичко беше народно, а после стана частно. Това е истинският "Рестарт".

28

Анонимен

преди 3 години

Господа сини демократи и неуспели капиталисти, ще се национализират заводите на червените капиталисти и ще се раздадат на неуспелите и некадърни сини демокрадци, за да ги нарежат пак на скрап и да си купят майбах.Втори шанс за всеки неуспял "Син буржоазин"

27

Запозната

преди 3 години

Ох как се кефя , че ви го набута г-н Борисов и на чорапа и на хулиганите на протестите. Оххх кеф. И при нови избори държавната администрация на 100 процента сме за него. Гледахте ли статистиката на Барометър? А? Айде шута на всички! Да живее ГЕРБ!

26

Анонимен

преди 3 години

Дън Сяо Пин: Не е важно дали котката е червена или синя. Важното е да лови мишки.

25

Анонимен

преди 3 години

При "Рестарта" всички трябва да са на една линия. Някои са напред с милиарди и милиони. Други са назад с дългове.

24

ИДВА ВИДОВДЕН!

преди 3 години

НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ ЩЕ УРЕДИ ОКОНЧАТЕЛНО ВЪПРОСА СЪС СОБСТВЕННОСТТА , ЗАГРАБЕНА ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!КРАДНЕЛА , ЗАТОВА *** НА УМРЕЛО...ХА,ХА,ХАААААААААШЕ ВРЪЩА "ТЕХНОИМПЕКСА"!!!!!!

23

Анонимен

преди 3 години

Перестройка иде, господа!Рестарт, преустройство, НЕП - Нов економически механизъм. Много тезиси, речи, ръкопляскания към вечната и безкрайна мъдрост на новия Тодор Живков реформатор и преустройчик.

22

Долу

преди 3 години

СЪД ЗА ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ - ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ И СДС ОЛИГАРСИ - СЪД И СПРАВЕДЛИВОСТ!!!!

21

О хо хо

преди 3 години

До 19. НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ СЕ ПРАВИ ОТ КОМУНИСТИТЕ - БСП, РАДЕВ И ПР. Не е невъзможно.

20

РЕСТАРТ ..

преди 3 години

...ЗА НАГУШЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ КАПИТАЛИСТИ-КОМУНИСТИ!ПАРИТЕ , ИМОТИТЕ И ГРАБЕНОТО ОТ НАРОДА ---МИНАВА СОБСТВЕНОСТ НА ДЪРЖАВАТА!ИДВА НОВИЯ 9.09. И ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ!ТОВА Е ГОЛАТА ИСТИНА!НЕМА ЛАБАВО!

19

Анонимен

преди 3 години

Колко пари ще получи всеки български гражданин, за да рестартира новата покер игра?Раздаваме пак картите и играем до ново обиране на народа.

18

До 15

преди 3 години

Еди Койси, да не се мислиш за Едгар Кейси???

17

Анонимен

преди 3 години

"Рестарт" означава и ново преразпеделяне на собствеността и богатствата в държавата.Всичко се национализира пак от капиталистите и следва ново раздаване на картите. Как ще направят новия "Рестарт в икономиката"? Какво ще раздават?

16

Анонимен

преди 3 години

Не съм съгласен с политолога плазмодии, ако ще е пишат новата конституция с ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н....няма смисъл, те са корумпирани и трън за българите :) Бойко се оля просто, Гешев също...Аз не знам дали е имало толкова корупция и скандали в някое правителство след Освобождението :)

15

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

И ВИДЯХ НОВО НЕБЕ И НОВА ЗЕМЯ ЗАЩОТО СТАРОТО НЕБЕ И ЗЕМЯ ПРЕМИНАХАИ И МОРЕ НЯМАШЕ ВЕЧЕ.

14

Анонимен

преди 3 години

Игра на покер с "Жълтите книжки" на олигарсите.Кой е по, по, най-реформатор и повече за съдебна реформа и за промени в конституцията.Правите циркове на площадите? Вие вижте какъв цирк ще направим в парламента.

13

Ди 9

преди 3 години

Ако комунистите изфалшифицират нещо и спечелят, гражданската война е факт