47

Анонимен

преди 3 години

до 46''Аз съмвем изгубих вече, какво трябва да правя. Какво да съхранявам, как да съхранявам. Говорят се некви рвботи.''Искат да ти кажат,че както и да се въртиш ГЗ все ти е отзад!Ще намерят за какво да се хванат винаги!За тях изрядни НЯМА!Запомни го това.Все си без шапка!

46

До 46

преди 3 години

Питай длъжниците с милионите как го правят.Уфф, забравих, че за тях има други закони.

45

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха. Статия от 2014г: държавата има над 2,1 млрд лева от глоби които не може да си събере. Ко прайм? И 1 млн да направите като не си ги събирате каква е ползата? Единственната държава и затова сме блатото на ниво Сомалия.

44

бай Тодор

преди 3 години

А в чекмеджета пачки евро може ли да се съхраняват и колко ще глобата ако не подаде инфо. на НАППитам за един министър.

43

Анонимен

преди 3 години

Аз съмвем изгубих вече, какво трябва да правя. Какво да съхранявам, как да съхранявам. Говорят се некви рвботи.Немогст ли да направят и по категории да опишат кратко и ясно това и това. Аман от простотии

42

Анонимен

преди 3 години

В тази криза на запад се чудят как да помагат на фирми и хора, тука тези чирбаджии само гледат да събират такси. Ше ви се не види и на м алоумниците.

41

коко

преди 3 години

този борисов и кабинета му са едни *** или големи крадци и екслоататори на роби.Какво зназчи глоба от 8000 нищо пара ,при мен при укриване на данъци ги ловят по пътищата взимат им всичкото имущество дори и ако е на името на жена,деца и т.н. след това влизат в кауша за дълго време.Но хората живеят нормано,пътища огледало осветени магистрали,болниците работят без изнудване от доктори и сестри.Мислех си кога този човек ще направи такива промени за да може българинът да се нариче човек НО няма д

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Абе то няма лошо държавата да си събира дължимото.Обаче замисли се защо хората не искат да си плащат данъците.В Дания например са едни от най-високите данъци, но укриването на такива е абсолютна рядкост, хората си декларират и плащат съвестно. Обаче... тук идва интересното:Дания е най-социалната държава в Европа.Там имаш достъп до информация за какво се ползват средствата от данъци,но дори и без нея е видно:стипендии за учащите, без оглед на доход, поддържана инфраструктура и още

39

Съгласен

преди 3 години

До ROSENИстината боли!

38

Анонимен

преди 3 години

Само със солени глоби ще се оправят нещата. Много години липсват за пенсия на хората, от частните фирми, които не им плащаха осигуровки, защото нямаше глоби.

37

ROSEN

преди 3 години

До до 27 росенчо,Аз не съм Ви обиждал. Явно Вашето възпитание е такова. Беше се срам, защото съм Виновен. Но типично по бългрски - повечето наши сънародници не признават вината си, а винаги друг им е Виновен. Или и тука бъркам? Служител като закъснея за работа, и го питаш защо, отговора е: и Пешо закъсня вчера. И още един въпрос: Вашите приятели били ли са виновни за грешката?

36

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е държавата да почне да си събира вересиите.

35

НАП ГЕПИ ПАРИТЕ

преди 3 години

До Анонимента бизнесмена не плащал - Вие къде работите гугутко..., как се пълнят 100 млрд бюджет, да не би от КОЙ? Хубаво е да си гугугтка, но не и толкова ....наивна...това са ГЕРБ опорки! Та обраха парите от СТРАНАТА и ХОРАТА - вкараха ги в БЮДЖЕТА и виждате какво става като ги крадат 10 години - повсеместна мизерия....

34

Анонимен

преди 3 години

глобата се вдига драстично, ама не за да стресне нарушителите, а за да могат тези 500 от сега които се плащаха, да се взимат от данъчните като решат да ти пишат акта за 8000. Големи глоби голяма корупция, то това и децата го знаят. И ще има по катаджийски..И ко прайм ся....

33

до 27 росенчо,

преди 3 години

Росенчо, клакьорче мамин, явно си такъв защото аз ти дадох пример с БГ и Германия, а ти ми даваш примери как си бил с наведена глава и си много благодарен ,че не са ти я отсекли. Типично по български. Преклонена глава сабя не е сече. Срам ме е от такива като теб.

32

мутроикономика Б.М.Б

преди 3 години

До Анониментака е с водата, овцете, птиците, прасетата, зеленчуците и т.н. Убиваш производителя, конкурента - правиш внос, ВЗЕМАШ ЕВРОСУБСИДИЯ и обясняваш колко си умен, съобразителен и печеливш, а останалите са прости и неадекватни... и не разбират - гарантирано от ГЕРБ! Те загробиха България - навсякъде вече е западнало... МУТРИ ВЪН!

31

Анонимен

преди 3 години

кога НАП ще увъзмезди ощетените от изтичане на лични данни. Там нещо толкова очевадно се замаза под масата, че даже и ше най голяматафката им с наглост не си подаде оставката а се скри в .отпуск.

30

дед Мароз

преди 3 години

А ако НАП НЕ крие данните от никого, каква е глобата?Или този случай по-добре да го забравим?

29

Анонимен

преди 3 години

Рекет и изнудване с сила и репресии това е държавата на мутрите

28

Анонимен

преди 3 години

Едно време е имало наказание бой с пръчки ако нямаш да платиш ама са го премахнали защото е жестоко макар и справедливо.Днес които има пари плаща глоба които няма пари нищо не му прави никои. А той гласува!