79

Анонимен

преди 3 години

Борисов да умира ЗАЕДНО с АРАБСКИТЕ маски.. И не разбрах ЗАЩО досега в ресторанти, дискотеки и кафенета, можеше без маски, а като влезеш в Магазин, искат да носят маски ???? Араби и китайци, ли са най- много в магазините ??? Арабите и китайците да бягат към Турция да НЕ ни откраднат Бизнеса.

78

пияница мистик

преди 3 години

Аз искам промяна, защото имам една касетка пълна с евраци и доларгяс, както и крупна сума в биткойни и всякакви сътресения надали ще ме докоснат. Искам да стане като по Жан Виденово и всички дето са против ГЕРБ да станат милионери :)))

77

Тонката

преди 3 години

Догодина Март след изборите идва кабинет"Борисов4":):):):)Хващам бас с абсолютно всеки който пожелае:):):)Бойко да пуска пак във фейса снимка със внуците за да може Христо Бойкикев пак да се помисли за една вечер за "господин бъдещ премиер":):):):)

76

ББ,

преди 3 години

що не си гледаш чекмеджетата и усмивките на децата - твоите, не от всяко дърво става ***, или ще викаш, че комунистите репресирали дядо ти па той бил пребит на мегдана от съграждани задето им задирял булките, което явно се предава по наследство

75

На пазар

преди 3 години

Ти ли знаеш къде ги сърби хората. Чешай не се мотай.

74

пенсионер

преди 3 години

Абе и в Ливан преди година също имаше протести и свалиха правителството и година по-късно им гръмна пристанището...и нас ни чака нещо подобно ако вмирисаните по кръстовищата успеят

73

-

преди 3 години

Хората МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ каква да е промяната! И първото условие е ОССАВКИТЕ!!!После както следва по конституция до постигането на голямата цел - политиците да работят и служат на народа и държавата а не на себе си, с прилагането на правила, минимизиране на корупцията и справедливост в общ план! Това е промяната и ГЕРБ не са носителите й! Алгафаров да върне парите които е взел да плещи глупости!

72

Анонимен

преди 3 години

Нидал Алгафари, поредният юнак на заплата в ДС, ПР-чето на БКП, седнал и той да я умува тая политика.

71

Чебурашка

преди 3 години

Цветозар Томов изкара дълги години в ЦИК, където получаваше всеки месец заплата а изборите са веднъж на четири години. Забрави, че е назначен там от Герб, което за сетен път доказва недалновидната кадрова политика на Баце.

70

Бсп за смях...

преди 3 години

Най-добре е да целят *** с домати и яйца, защото тя е дебела мишена и няма как да я пропуснат...

69

Бойко Мутрата

преди 3 години

При това трябва да се подчертае, че опитите да се прави изкуствено дишане на ПИМБ са с по-стара дата. С рефинансирането в размер на 5 550 000 000 лв. от ДСК тя е втората поред след Бизнесбанк в класацията на банките, преживяващи чрез парите на българските спестители. При това огромната част от тях са излети в трезора на мутрите през първите шест месеца на 1996 г.)

68

ребус

преди 3 години

Абе не е сложно бе човек.Но после идват изборите и ГЕРБ побеждава вторите с 12 %.

67

Бай Пеньо

преди 3 години

До Бойко Мафиота Дай линк и ние да прочетем нещо де Мафиот.

66

Бойко Мутрата

преди 3 години

Непосредствено след овладяването на банката в управителните й органи пряко участвува Младен Михалев Маджо и Венцеслав Стефанов, които после формално се оттеглят. Наличието на подопечна банка е насъщно за мутрите, за да прекарат през нея натрупаните чрез рекет пари и да участвуват в приватизационните сделки тъй като при приватизация с кредит необходимостта от доказване произхода на капитала отпада. ПИМБ бе извадена от списъка за поставяне на банки под особен надзор, въпреки че финансовото й състояние бе по-тежко от това на някои банки, спрямо които беше приложена тази мярка

65

Бойко Мутрата

преди 3 години

Живко Делчев Делчев, съдружник в Ипон-1″ ООД и Цебра ООД. Има съвместна фирма с гравитиращия към СИК Рахмат Сукра бивш борец, участващ чрез фирмата си Бухал в ПИМБ банка публично известна като банката на мутрите. (Доклад на МВР от 1996 г.: Като най-фрапиращ пример може да се посочи фактическото обсебване на ПИМБ от силовата криминално проявена групировка, действаща под прикритието на ЗПАД СИК и Интергруп АД. Всъщност освен Интергруп и СИК в ПИМБ участвуват и фирмите Бухал на Рахмат Сукра, Омега на Румен Николов Пашата и др.

64

Анонимен

преди 3 години

Единствената промяна ще е че БСП няма да влязат в парламента.

63

Бойко Мутрата

преди 3 години

Васил Калугеров, съдружник в Ипон Агенция за сигурност и охрана ООД, бивш началник на охранителна полиция в СДВР. След напускането на МВР работи в Ипон. До 1999 год. е съдружник в Россия.Ком-ООД. Заедно с бившия директор на СДВР Ангел Трифонов Трифонов е съдружник във Флай инс-ООД, София. Освободен в началото на 2000 г. и мястото му като съсобственик е заето от БИУМ-99″-ЕООД фирма на Б. Борисов, регистрирана през м.май 1999 год

62

Бойко Мутрата

преди 3 години

Владимир Цонков Петев, род. 1959 год. във Варна, съдружник в Ипон-Агенция за сигурност и охрана ООД. Бивш служител в СГУ ДС. Един от най-близките приятели на Бойко Борисов. Служили са заедно в ШЗО-Плевен и съвместно са тренирали карате.

61

Бойко Сикаджията

преди 3 години

2. Бизнес-партньори:Павел Алексиев, съдружник в Ипон-1″ ООД. Фигурира в редица други фирми, по-интересните от които са в структурите на гравитиращия около КТ Подкрепа Елтекс холдинг. Някои от фирмите на Алексиев са в списъка на т. н. кредитни милионери, а други са свързани с Отворено общество и Георги Прохаски. Алексиев е бил собственик на Солекс с. Петърч един от най-крупните длъжници на фалиралата БЗК.

60

Анонимен

преди 3 години

Толкова ли е сложно да се разбере нещо простичко! Исканията са прости Борисов да стане и си тръгне веднага!Никой няма кой да го търпи вече! Този модел вече остаря! Партията му се изчерпа! Време е за промяна и нови политически играчи! Стажа н Живков като политик.Е абсурд да го стигне! Да си ходи с мир вече! Протестите няма да престанат! Те ще са постоянни и хората в тях ще се увеличават! ОСТАВКА ВЕДНАГА!