9

Бау

преди 3 години

Пак хаос. Пак пречат. 'Спасителите' ...

8

ОтказалСеГерберюга

преди 3 години

Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на Лукойл България" Валентин Златев, изключително влиятелен политически брокер и политически кукловод. Лоялността му (и неговата уязвимост) към Златев, играят голяма роля в процеса на взимане на политически решения на Бойко Борисов. Кметът ангажира Лукойл" в множество публично-частни партньорства, откакто е на власт: Лукойл се ангажира да дари асфалт за поправката на столичните улици, да се грижи за паметника на съветската армия и да финансира жилищно строителство за малоимотните

7

ОтказалСеГерберюга

преди 3 години

Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР през 1995-а. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Става известен като персонален бодигард на развенчания Първи Тодор Живков.

6

православен патриот

преди 3 години

Дерзайте смели патриоти !!!!! Борете се за Свободата си !!! Нека ви води напред нашия девиз- СВОБОДА или БОРБА !!!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите срещу протестърите в Пловдив, могат да изберат друг зарзават. Да е ясно коя страна печели. От блоковете по протестърите на улицата може да се хвърлят кисели краставици, броколи, зелки...

4

ЖалъкГерберюга

преди 3 години

Бoй по крадливите мутри.Вън Бойко Методиев Борисов СИК мутрата

3

М13

преди 3 години

На протеста в Пловдив на всички участващи от футболни агитки ще бъде платено.

2

Анонимен

преди 3 години

Сега е момента да ги почваме с яйца и домати.Има община, там да митингуват.Булевардите са ни близко до къщите. От балкона си ще ги храня.И аз имам право на протест..

1

Анонимен

преди 3 години

Заглавие от бъдещето: "137- ми ден на протести- Оставка НЯМА. Всичките 6 човека в палатка се чудят как да се стоплят. Отвън стоят полицията с топъл чай и одела за мръзнещите, а вътре в палатката Христо Иванов е пуснал на стария касетофон Хитачи, купен от баща му от Кереком- с революционни руски напеви":))))))))))))))))))