35

Анонимен

преди 3 години

До 42Явно съвсем си изперкал що сравняваш България с Бейрут !Там домати и яйца не хвърлят, защото няма какво да ядат, а тук твойте се търкалят като лоени топки по паважа за да пречат на Народа да работи !

34

Редно е да искат

преди 3 години

ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ РАЗЕДИНИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА!

33

R

преди 3 години

Домати диващина *** много грешна посока на протестите . млади хора осъзнайте се , бившите ченгета от ДС ви водят за носа. Алтернатива е развитие на нови технологии и паралелна икономика, независимо от местните феодални регулации.Раберете че на тази планета понятието държава е отживелица.

32

Анонимен

преди 3 години

Я да покажат тия недоволните какво са построили досега ?!Какво са направили за България?

31

???????????

преди 3 години

Не ми е ясно, защо все още няма големи агитки, които да скандиратза импийчмънт на президента?Това май доказва, че всеки "протест" или "шествие" у нас не възниква спонтанно, а е предварително организирано, режисирано и платено от някого.Един стар нашенски обществовед преди доста време беше казал, че за народа ни не са характерни спонтанните митинги, нито вилнеенето по улиците в знак на гражданско неподчинение.

30

Анонимен

преди 3 години

Плашат се от едни яйца и домати...по-прилично ли щеше да е ако хвърляха контейли ***...нали видяхте какво стана в Бейрут...правителството там набързо хвърли оставката си...ако се наложи и това ще стане ,ако тиквата продължава да се опъва...няма как повече да се търпи мафията...трябва да приключим с нея и най-вече с нейния бос Б.Б.

29

Анонимен

преди 3 години

Тзи вече са за хоспитализиране....в руския Гулаг !Не разбраха, че българите не искат постсъветски режим.

28

ДДРОнег

преди 3 години

До До ДДРОнегТи даже не знаеш как се пише тази дума, нали !!!Щото сте от 80%-вите !!!

27

Баи

преди 3 години

Да това не го одобрява мнозинството от - бьлгарските граждани да хвьрляш яица и домати по герба е срамно и обидноИначе подкрепям протестите на хората за по живот и достоинство вьв собственната си дьржаваА това че някои се опитва да омаскари протестите и ги свьрзва с - маджо черепа и тем подобни е само още един минус от мен кьм управлението

26

ДДРОнег

преди 3 години

гербаджийските *** се активизират, за жълти ст'инки - срам и позор !!!Много милеят за държавните институции, но дума не обелват, защо нитоедна държавана система не работи каккто трябва !!Дума не обелват за корупцията, която я няма според тик-воча, но ЕС ни критикува.Дума не обелват за калпавия живот, в който живеем и сме най-бедната страна в ЕС !!!Дума не обелват защо пари има за всякакви щуротии, но за децата няма и няма !!!За доматите се разтревожили, а не за народа и държавата ...

25

Анонимен

преди 3 години

Що за *** трябва да си за да хвърляш яйца по улиците. Това е от компетенцията на психиатър. И ще даде някой глас за тия смешковици?

24

Ей илитерат

преди 3 години

До ДДРонегЗнаеш ли значението на думата хунта и за какво и в коя държава се използва?

23

Анонимен

преди 3 години

Нека си викат,колкото искат. Месец март е съвсем скоро.Само спонсора им,трябва да се погрижи за зимно облекло. И да замени бирата с вино или пелин. Пък и надникна да вдигне малко ,ще е добре.

22

Проблемите на

преди 3 години

протестърите:от изключителна важност е да се наблюдават телевизионнитеекипи къде са и кога включват камерите.Тогава: 7-8 младежи започват да играят волейбол;скара-бирата се скрива;изваждат се книги,по възможност трудове на видни интелектуалци;вади се някой добре изглеждащ(не подпухнал от махмурлук)добре говорещ протестиращ,да каже дълбокомислено стандартните клиширани прозренияза по-добър живот,(но не как да стане)и дежурното свиркане,дюдюкане."оставка" изамеряне с нещона сградите.Омръзна...

21

Анонимен

преди 3 години

Комунистите хвърляли яйца и искат власт. Смешници. Кой ще им даде власт на тия некадърници. Айде марш при шапкаря на оперативка.

20

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 4Абе к'во плачете всички за доматите ???!!!Не виждате ли колко ни струва всеки ден управление на гербаджийската хунта - неимоверно повече !!!Нищо в държавата не работи както трябва, хората бягат, деца не се раждат, абортите са повече от децата - против цялата сбърка система защо не протестирате, ами се заниамвате с няк'во домати !!!Заслужавате си съдбата, РОБИ !!!

19

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли защо тримата *** не се къпят-и тримата вонят ужасно

18

Нещастници

преди 3 години

Е как да подкрепя протеста, като това недоразумение призовава да се поругава държавна институция? По герба хвърляха яйца , домати топчета с боя. Как бе как да ви подкрепят нормалните хора, като нямате елементрно възпитание бе?

17

баси анархията

преди 3 години

абе тия тримата няма ли най-после да ги арестуваткаква е тая вакханалия дето вихрят безнаказанода не сме държава от 3 свят като беларус

16

ДДРОнег

преди 3 години

До КоментарВсичко плащаме ние, работещите в производството !!!Почистването от домати струва скъпо !!!Но най-скъпо ни срува управляването на гербаджийската хунта !!!И бсп, и останалите партии са същите, но тези се застояха прекалено дълго и надминаха всички с кражбите си !!!!