15

Анонимен

преди 3 години

До българин: я глей как ги чаткаш ти международните отношения? Да те вземем един външен министър в новия кабинет на Ристо Иванов?

14

Анонимен

преди 3 години

Когато млатеха жълтите жилетки във Франция къде бяха онези с меките чувства в Брюксел?

13

Анонимен

преди 3 години

Като се абстрахираме от моментната ситуация, Лукашенко е класи, нива и епохи над нашия Премиер.

12

българин

преди 3 години

До: абе 8 (номер 13)Да така е, и аз мога да обясня точно защо!Борисов се е докопал вече до евросредствата. Сега, че тия 29 милиарда няма да ги видим е друг въпрос, но все нещо ще дадат европейците.На Лукашенко никой няма нищо да му даде.Та Борисов за да продължава да разчита на пачките евро, прави мили очички на Меркел - неформалния лидер на ЕС.Ако почне да стреля по нас със бойни куршуми (не че не може), ще изглежда диктатор и ще му затворят кранчето с парите.Просто е!

11

Анонимен

преди 3 години

Учете се какво е диктатура, ако някой хвърля домати и яйца по парламента в Минск, то ще е застрелян на момента------Ако Боко не чакаше 29 млрд евро от ЕС, досега да ни е изпозастрелял с гранатомети.

10

Анонимен

преди 3 години

хахаха, не стига че *** ама и неинформирани.Първият починал протестер в Беларус се беше самовзривил докато се беше опитал да метне молотовка към полицията.За вторият не знам,но не вярвам да е много по-различна ситуацията. От снощи се тръби,че стрелят по демонстранти...да, стрелят ама с гумени куршуми и то към агресори...не ви ли е хрумвало, че ако бяха с истински жертвите щяха да са десетки...На Бацка му спретват майдан,защото само той се опълчи на корона простотията им им каза да го дуХ. Ат

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8"Платените на Васо, както и самия той, наричат ББ диктатор. Учете се какво е диктатура, ако някой хвърля домати и яйца по парламента в Минск, то ще е застрелян на момента, както и ако бяха въртоглавите на власт - нямаше да стрелят с бойни патрони, но щяха да насъветват много от протестиращите"Те другарите много добре знаят каква е разликата. Просто така е най-лесно да се ***, но не си дават сметка, че такива като тях и тия на Орлов мост може наистина до диктатура да ни докарат

8

абе 8

преди 3 години

Борисов го наричат ,,диктатор,, не защото едноличното му управление е еднозначно на управлението на Ким има прилики в едноличните му решения и странно подчиняващите се депутати без собствено мнение ,раздаването на средстсва как си иска ,а парламента му служи нсамо за узаконяване на неговите лични решения .... Колкото и да е еднолично тук танкове срещу митингуващи не могат да се изкарат , но това не означава ,че решенията в държавата не се взимат еднолично от него!

7

Луда работа

преди 3 години

напишете Беларус в Youtube и ще видите как в Беларус стрелят по мирно протестиращи

6

Иван Иванов

преди 3 години

Правете сравнение с нашите протести и си вадете изводи. Който може де :)

5

Анонимен

преди 3 години

Платените на Васо, както и самия той, наричат ББ диктатор. Учете се какво е диктатура, ако някой хвърля домати и яйца по парламента в Минск, то ще е застрелян на момента, както и ако бяха въртоглавите на власт - нямаше да стрелят с бойни патрони, но щяха да насъветват много от протестиращите

4

Анонимен

преди 3 години

"полицията съобщи, че е открила огън с бойни куршуми в Брест"----------------------------Полиция или милиция?Коя полиция съобщи? Белоруската полиция ли съобщи, че е открила огън с бойни куршуми?Та нали Бацко е диктатор? Как неговата милиция ще съобщи?

3

това си е война

преди 3 години

Няма ли от някъде да им се внесе оръжие и внезапно да почнат да умират и от другия отбор.....

2

Анонимен

преди 3 години

Я пребройте жертвите на режима на Тулупа най напред. Тях може и да не ги застрелва по улиците, но то има много начини да унищожиш един човек. Пращаш му проверки от МВР, поръчкови прокурори, съдии, НАП и т. н. Впрягат се всички държавни органи да мачкат даден човек. Звучи ли ви познато? Даже Цвъки ги обявяваше за престъпници от трибуната на народното събрание още преди да са осъдени.

1

Анонимен

преди 3 години

Червените, четете ли? Когато дойде Путин и вас това ви чака. Не си мислете, че само защото сте драскали денонощно това ще ви спаси. Ще разберете за какво сте си "мечтали"