171

малииии

преди 3 години

Озверели дядковци и затлъстели чичковци

170

Анонимен

преди 3 години

Кого всъщност блокирате????Властта в градския не се вози, а всички хора които въпреки наглостта ви чрез труда си ще ви осигурят още месеци точене на фонд безработица!!!Нямат оправдание тези блокади и явната провокация към обществото на изборите ще се види докъде води.

169

Умник

преди 3 години

Още! ОЩЕ! А на Боджака кога ще блокирате

168

Факт

преди 3 години

Всяка партия със свое кръстовище за протест!

167

Анонимен

преди 3 години

Протестирайте си. Те парите свършиха- сами ще се приберете после. Като оня дето обяви гладна стачка:))))))))))))))). Отслабна 5 кг. И айде пак с пържоли мези. Толкова сте плоски. Нямат ли пари по-добри кукловоди да наемат, а взеха *** от кол и въже:)))))))))))))))))Прав е Премиера- матряла- е такъв:)))))))))))))))

166

до Анонимен 231

преди 3 години

при гражданска война ... вие сте 5000, 25000, 50000 дори и 150000 ние 3 милиона и 1/2, вие не работите, лежите и не сте във форма, ние обратното, КАК ТИ СЕ СТРУВА, какъв ще бъде резултатът... ще ви изметем

165

Анонимен

преди 3 години

Само един пълен мало умник, загубил връзка с реслността, може да каже "Протестирайте си, на мене не ми пречите, пречите на другите граждани". Това ако не е открито призоваване към гражданска война, не знам кое е.

164

Анонимен

преди 3 години

След такива издънки като на Борисов, демократичният стандарт и елементарната логика изискват да подаде оставка и да мишкува поне две години в опозиция, а не да ми обяснява за магистрали и да разиграва хората, като си чеше егото на партиен секретар.

163

Пенсионер

преди 3 години

А нормалните работещи хора призовават полицията да им хвърли хубав бой и да ги разкара от кръстовищата. Писна ни от безделниците.

162

Анонимен

преди 3 години

На Боко мафията тиквата е корава,така че много бой трябва да изяде още ,за да влезе в пътя...Ако си мисли,че тези пичлемета,които драскат каквото им падне по цял ден на клавиатурата ще го спасят,жестоко се лъже...А между другото вече има снимки от къщата на толупа в Гърция където смята да бяга...а тролчетата ще останат тук и ще лапат мухите...

161

до Баце

преди 3 години

вземи си хвърли оставката, та служЕБНОТО правителство да нагази в ла**** да договори машини, да ги достави и да намери пари да ги плати, то и за извънредни избори не са

160

Анонимен

преди 3 години

До Край 229Няма лошо да замерят с яйца и домато МС, че имало герб, какво от това, отдавна е опетнена институцията :) За протеста, много рехав ми се вижда, имаше 2-3 дена над 10 000, сега са 50-60 човека, това е несериозно според мен :))Единственото хубаво нещо което се случи, е че никоя политическа партия не можа да яхне протеста. Много се смях как Корни излезе на манифистация и докара Бузлуджа в Софето, ама изглеждаше неуверена, след като е освиркаха пред БНТ :)))

159

Стойне от Чукурово

преди 3 години

до 236ти Ега ви у "бизнесмените" - айдуци!!!

158

до Кармен

преди 3 години

е КОЙ ще стачкува??? вие не работите, а работещите искат правото си на свободно придвижване

157

до протестърите

преди 3 години

вие не разбирате ли, че нса Баце изобщо не му пречат блокадите, пречат на нас, които ви издържаме и работим, ето пречи на моя бизнес, а и не само на моя, а на огромно мнозинство други бизнеси, пречи на хората, които хдят на работа, пречи на родителите да си прибират децата вкъщи, е не сте ли гадивое?

156

Кармен Златарева

преди 3 години

Не само повече барикади а и генерална стачка до падането на тия продажни васали...И да полетят камъни и дървета по гнездата на злото - "Народно"събрание,министерски"съвет" и др.представителства на държавната мафия....

155

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен....... Чебурашченце, бе я кажи къде раздават тия пари на чичо ти Васко.... Къде спа 35 дни бе умник? Паричните ресурси не са неограничени. Сега ще те пратят по провинцията да буниш народа с 10 дневен изпитателен срок и минимално заплащане ат 10 лева на ден. *** довечера на Орлов мост и питай Тихомир Василев, дясната ръка на Мая Манолова. Ако те одобри де......

154

АК-47

преди 3 години

Няма ли жандармерия, полиция да изрине тази платена миризлива ***. Има избори на които си покажете предпочитанията. Но 10 години гласувате за мафията и мутрите, какво искате сега. Погледнете надъхващите ви, стари провалени политически муцуни, които драпат за властта и ще правят същото, както е сега. Не го ли разбирате?

153

Анонимен

преди 3 години

Тия вандалщини писнаха на всички. Нека да си протестират в градинката до парламента, в докторската градина, пред народната библиотека, в парка Заимов и т.н.(да си правят лагери). Да ходят пред президентство и премиерство и да си зяят там, ама да налагат невъзпитанието си на всички останали, като задръстват кръстовища и си правят нощни бдения си е бандитизъм и хулиганство.

152

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...България много лесно се различават леви или десни са протестиращите. Левите протестиращи имат......Ако има разлика то тя е, че десните се наливат с бира на протеста и употребяват дрога, докато левите наблягат на питиета с висок градус.