32

пепе

преди 3 години

И повече трябва да им намалеят! Започнаха да продават само *** и залежала храна. В последната године непрекъснато попадам на развалени стоки или на нискокачествени ментета от Била, Лидл и т.н...

31

Васил

преди 3 години

Баси лъжата. Отделно издуха цените на всииичкооо... ***

30

da da ama ne

преди 3 години

Казаното в статията е тотална манипулация от страна на големите вериги.Първо - гониха персонал,намаляваха заплати,намаляваха осигуровки.По ред причини имам поглед над дейността на всички големи вериги в Бг.Второ - оборотите НЕ СА спадали!Да не говорим за хранителните - нам нараснаха с невиждани мащаби!В търговията с техника има някакъв спад,да,и той е просто смешен - дойде лято и хората почиват,а не купуват миксери.Така че...не на мен тия!

29

Гоуем кеф...

преди 3 години

...беше у супермаркета - стоиш на площада под формата на квадрат и висиш на студа да те брули вятъра март месец, 90 минути, докато влезеш. Аийде нема нужда! В кварталния е 10 х по-добре! Пък и отношението е човешко. След около 10 години може и пак да ми стъпи крака в столичен супермаркет, евентуално! Но като се замисля годините може и да 20се.

28

минувач

преди 3 години

До 22Ах, обади се някакъв, пъпчив тийнейджър.Има правила, налижени от държавни органи. Императивно е да се спазват. Ако не иската да ги спазвате, намерете си друг държава, където да се опитате да не го правите.Отиди в UK да видиш, как ще те опандизят, с такова поведение. Не е само там, а във всички бели държави!

27

Неграмотност

преди 3 години

Цитат: Участниците в анкетата, които са средводещите ритейлъри в България...Няма дума ритейлъри в българския език.Цитат: Цифрите варират межди 10% и 50% ..Това не са цифри, а числа изразени като процент. С цифрите само може да съставяме числа. Който не знае за какво говори използва цифра или цифри.

26

студент

преди 3 години

До 1 (оня с катъка Веселина :) )Бат Велко ти ли си бе ? Тоя лаф много често съм го чувал в Пловдив !

25

Анонимен

преди 3 години

Мисля че са винаги на печалба...лъжат,пък и уж продавали българско!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм ги мразел тези големи халета натъпкани с бокл уци,и рядко съм ги посещавал.

23

ДО 21

преди 3 години

Не е Мит - хората си купуват Храна от Магазини , не от Л , К , Б , Ф .Има и други начини да си купиш Храна . а ти за едно Торбе с две филии и шпек салам - къде го пазаруваш ?

22

Анонимен

преди 3 години

Отивам в голямата верига и още на входа ме пресреща някакъв намръщен дядка да съм си сложил маска. Изсмея му се, пък си отида в кварталното магазинче и си напазарувам, излезе ми малко отгоре, ама съм обслужен като бял човек. Още се правете на важни и стриктни в големите вериги и се чудете що ви спадат клиентите, смешници!

21

Нормален

преди 3 години

Тази статия е пълен мит. Хранителните продукти си се купуват, няма как да не се яде. Е, може някои луксозни гурме дивотии да не се купуват, но това е капка в морето. Аз пазарувам дори повече, нося си обяд в офиса.

20

ПОТРЕБИТЕЛ

преди 3 години

От месец Март пазарувам в Кварталните и Селските Магазини - Ниски Цени и Високо Качество .Собствениците знаят как да Оцелеят .Мисля че Супермаркетите са на Умирачка - това е тенденция в САЩ , Русия и ЕС .

19

Анонимен

преди 3 години

Отивам до кварталното магазинче , вземам само това което ще консумираме за деня В големите вериги оставям много пари и накрая като погледна съм взел излишни неща

18

Анонимен

преди 3 години

Заради тия вериги изгубихме традиционните си български продукти, а консумираме какво ли не на най-високите цени. А дано да се затрият, както и Peny си замина.

17

Ямболски цървул

преди 3 години

И без това не пазаря там! В Ямбол си имаме две местни вериги,чиито цени са по-ниски и от промоциите на големите вериги!А качеството е в пъти по-хубаво!

16

Анонимен

преди 3 години

Цените са ужасно високи, само за половин година за същата потребителска кошница с продукти плащам 50-60лв повече в/у сметката и направо ми става лошо. Въобще нямам вариант, като преди да си купувам неналежащи стоки. Да не говорим, че покрай карантината бяха спрели напълно всякакви промоции в магазина в който пазарувам и чак напоследък отново има такива, но на доста по-малко продукти.

15

Анонимен

преди 3 години

Тия вериги ни таковаха. Да се скапят е най-доброто, което може да се случи. Не е загуба.

14

11

преди 3 години

Като продавахте и имахте по 1000% печалба дигнахте ли заплатите? НЕ! Всеки шеф иска да дава по-малко. ... ние с тия заплати какво можем да си купим последно време освен хляб , боб и леща? За толкова пари толкова.... сами сте си виновни

13

Анонимен

преди 3 години

Да се сринат напълно. Не е голяма загуба. Навириха цените до дупка, възползвайки се от кризата. Още да падат, то и пенсионерите намаляват, няма кой да им купува второкачествените продукти.