12

Антикомунист

преди 3 години

Няма политическа криза, аман от пишман социолози. Ами хората тогава защо са на улицата вече 33 дни?------------------Защото им плащат. И ти си търкал талончета като изоглавен и ти финансираш този катун.

11

Анонимен

преди 3 години

Изборите са март месец 2021година. Няма причина да се угажда на другарите Радев,Нинова, Манолова и сие. По добре да екипират платените си дру са лки със зимни дрехи, защото през зимата няма да им конфортно в тези палатки. Трябва и да им вдигнат надницата и да заменят бирата с вино. Може и с пелин.

10

до 11

преди 3 години

и как ще го промените това със служебно правителство, досега нито една идея за УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА на протестърите не видях, нямате идея, едните искат комунизъм, другите били десни, а ще вдигат данъците... гювеч, как създава правителство

9

Анонимен

преди 3 години

Няма политическа криза, аман от пишман социолози. Ами хората тогава защо са на улицата вече 33 дни? Сигурно защото живота им е песен , сигурно защото всички си имат парички като едно шкавче пълно с евра по 500, че и златни кюлчета нали. Сигурно защото не сме най корумпираната държава в ЕС, а за свободата на словото сме чак на 111 место.

8

Анонимен

преди 3 години

Опаа *** раздават рубли. Хайде всички на протести да махаме демокрацията и да ни махат 50 процента от заплати и пенсии, нали ще влизаме в Евразийскиат Съюз там са изравнени заплатите с Бразилия и Русия. Въй Въй Въй.

7

Анонимен

преди 3 години

Нье.Избори, напролет.Тия на Орлов мост да поръчват дебели дррехи и зимни палатки на спосора в Дубай.

6

ДО 4 Време за промян

преди 3 години

и какво точно ще промените? едните ще станат, други (не вие) ще влязат в служебното правителство, най-вероятно по заслуги към вече известните спонсори

5

Анонимен

преди 3 години

Ще има избори в март месец.Ходете да гласувате за да не спите на моста.Вън мутрите на Радев.

4

до протестърите

преди 3 години

ало протестърите, прочетете пак учебника по МАРКСИЗЪМ-ЛЕНИНИЗЪМ

3

Време за промяна

преди 3 години

Агонията на Бойковото правителство продължава. Ако си беше подал оставката преди месец можеше и пак да спечели следващите избори. Сега вече е късно. Ще раздава пари на поразия (не от чекмеджето, а държавни), за да се спаси, но няма да го бъде.Сега Бойко топка топката, протака, чака протестиращите да започнат да се делят, но колкото повече протака, толкова повече ще губи.

2

Анонимен

преди 3 години

Едва ли ще има, Татко Барба е дебелокож на-глец и пиявица!

1

Антикомунист

преди 3 години

Изборите ще бъдат през Април. На шумкарите от Орлов мост ще им се наложи да изкарат зимата там. В палатките на черепа.