10

Анонимен

преди 3 години

Хари Труман е масов убиец.Всички миролюбци искат премахване на ядрените оръжия завинаги и забрана за производството им.Надпревара в космоса а не на Земята с превъоръжаване с ядрени оръжия.Това е самоубийствено.

9

Ельоменат

преди 3 години

САЩ са били на ясно, че Хирохито ще капитулира, защото руснаците са билинпрегазили квантунската армия. Въпрос на часове е било капитулацията и за това са бърза ли да хвърлят атомна бомба над мирен цивилен град. Искали са да уплашат Русия. Избиват хиляди мирни жители за нищо. После всички знаем какво стана с корабът пренасял бомбите. Да благодарим на акулите, че са си свършили работата добре.

8

JAGUARES DE CORDOBA

преди 3 години

до 4:просто цифра ще бъде когато ви пуснат едни Гъбки над Близкия Изток и Северна Африка и света се оттърве веднъж завинаги от МРЪСНАТА ВИ ЖАГАЛИСТАНСКА противна Раса(по долни сте и от Суб-Сахарските ви съседи от Африка даже) а тогава ще вдигна тост за успеха

7

Анонимен

преди 3 години

До ЖоВсеизвестна е зверската жестокост на японската армия, бомбардировките, кланетата!Но само подлеци и страхливци бомбардират мирни хора, за да печелят война! Когато съсипаха София или унищожи! Срещу тях воюваха шепа български герои - пилоти! И на американските летци им беше страшно срещу такива момчета като Списаревски!За десетина дни Червената армия помля едномилионната Квантунгска армия! С това те изпълниха поетите в Ялта задължения.

6

JAGUARES DE CORDOBA

преди 3 години

а кога ще бъдат пуснати Гъбки над Близкия Изток и Северна Африка?

5

Локо СФ

преди 3 години

Само Локо.От тука до Мароко само Локо!

4

Анонимен

преди 3 години

До ЧернобилШвестерхен, що за тъъъп въпрос? Питай по-добре кога ще пуснат накрая АЕЦ "Белене"? Тя име два реактора от най-добрия производител в света - Ижорския завод, създаден преде повече от 300 г от Петър Велики! Нацпредателите бавят включването на този АЕЦпо внушение на тези, дето пуснаха атомните бомби.

3

Анонимен

преди 3 години

Не спряхте да ни занимавате с тези жълти пpимaти.130000 или колкото са там са просто цифра.

2

Жо

преди 3 години

До ОбективноЖалко за невинните японци, загинали от атомните бомби.Но, ОБЕКТИВНО е да се каже какво са правили японските милитаристи през втората св. война.Избити са милиони руснаци, китайци, американци и жители на Южна Азия.Само в Китай са избити 7,5 милиона ЦИВИЛНИ.Жестокостта на японските войници е сравнима с тази на хитлеристите, които са били техни съюзници.Милиони невинни хора в Азия са загинали от японската инвазия.

1

Чернобил

преди 3 години

А кога се чества откриването на АЕЦ Козлодуй?