6

преди 16 години

Странно...що хвалите Сталин за един бюст на Ленин, а не похвалите Хитлер за техническия прогрес, от който се възползват дори и комунистическите ***? Що само Сталин е велик? Ше отговори ли някой от вас бе, ***?

5

kiroooooooo

преди 16 години

та по времето на СТАЛИН Русия изживява невиждан индустриален подем и прави за 15г. това което всички други за 45!!! Сталин възкреси тази империя!

4

Дидо

преди 16 години

Никой не е отговорен за толкова много смърт в световната история, като Сталин! Десетки милиони хора по време на колективизацията, десетки милиони по време на войната тежат на неговата съвест. И не ми разказвайте басни за Хитлер и желанието му за "жизнено пространство" на Изток. Сталин е главният виновник за Втората Световна Война. За няколко години, Ленин не успява съвсем да съсипе Русия, но след няколко десетилетия власт, Сталин я оставя инвалид завинаги.

3

Вишничка

преди 16 години

какъв Сталин,бе 1 и 2 ? Явно не сте чували за Ленин.Ей,то някои като чуят думата 'бюст',и се объркват като гимназисти.Руската пластмаса е здрава и тежка като бетон.И аз имам вкъщи едни цветни химикалки от баба на 20 години,още работят... А такива експедиции независимо от каква националност,винаги са достойни за преклонение и възхищение.

2

Koba

преди 16 години

Заслугите СССР да стигнат и до Антаркдида са на управлението на Сталин! Заслугите изобщо за възхода на великия СССР са само и единствено на Сталин! Като умря той започна и дългата агония на СССР! Така, че тая държава Русия трябва да му строй паметници както сега строй капитализма и навсякъде където съветски крак е стъпил даже и на луната! А на Международната космическа станция трябва да има негови бюстове!

1

Kirooooooooo

преди 16 години

БРАВО!!!! :) ДЪРЖАТ НА ИСТОРИЧЕСКИ ВАЖНИТЕ ЛИЧНОСТИ...ДАНО НАПРАВЯТ И НА ВОЖДА СТАЛИН, ХВАЛА!ПУТИН ЗАВИНАГИ!