156

Реалист

преди 3 години

До 158. И като беше толкова хубаво при социализЪма защо не остана в нито свястна държава? Защо бе, миризлив каскет, никой не иска да чуе вече за такъв строй? Защо бе, ***?

155

Анонимен

преди 3 години

Срам. Нинова е срам за партията си за България и за семейството си. Дъното на българската политическа класа. Бездарна, злобна, завистлива, манипулативна особа

154

до 158

преди 3 години

Ако за тебе "да се живее "сносно" означава да живееш на ръба на мизерията в големия концлагер България - да това за ограничените е "сносен живот"И сега има такъв живот в Русия и Северна Корея.Отивай да подаваш молба за поданство.За нас този живот не беше сносен, той беше отвратителен.

153

Анонимен

преди 3 години

Един българин да оцелеее в страната - няма да е комунист.

152

Анонимен

преди 3 години

Какво ли само не идва от изток!? Грип, корона, живи прилепи, жив Путин, истински рубли за БСП...

151

истина

преди 3 години

тази е лицето на БСПто - лъжлива и крадлива. Всички социалисти са повредени или купени русофили.

150

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 159Питаш коя беше тази Нинова?Това е СДС-приватизаторката на "Техноимпекс". Иван Костов много държеше на нея, не знам кой му я бе препоръчал, но със сигурност знам друго - била е представена на НКС на СДС лично ат Ал.Божков.За по-младите пояснявам, че НКС (Национален координационен съвет) беше висшият ръководен орган на СДС.Чудя се обаче как и кога се е озовала в редиците на БСП, под чие крило иза колко време е успяла да направи стремглава кариера в партийната йерархия?

149

ПЕНКО

преди 3 години

ВИЕ СТЕ КАТО КАКВА- В ИЗКАЗВАНИЯТА СИ -ГОСПОЖО " КРАВО СТРЪВНИЦА " !?!? НЕ СТЕ ЛИ В ПОЛИТИЧЕСКИ ОТПУСК И "ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ" НА Бее Си Пи " ???

148

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТода, но с тези заплати се живееше сносно, даже и се спестяваше! тока беше 2 ст. банката даваше пет бона младоженски заем, който след раждането на второ дете се опрощаваше!

147

ПроСоТо

преди 3 години

До ПроСоТо - МЕНТЕОт "***" 20 ли ти плащат да пишеш нелепици в подкрепа на Румен Шведски и *** с моя ник цоциалист такъв!Поне кажи колко ти плащат и в каква валута.

146

БСП са гадове

преди 3 години

Ти гледай да си запазиш поста в партията.

145

ДяволЧетеЕвангелието

преди 3 години

Корнелия чудо прави, за да дестабилизира държавата и да предизвика безредици,но чрез Фейсбук огласява, че според нея "В криза като сегашната най-важно е институциите да работят и да гарантират сигурност на гражданите."И както твърди това, така насъсква своята шпицкоманда "Системата ни убива" да блокира едно от ключовите кръстовища в столицата. подкрепя и безобразията на другите две блокирани кръстовища. Изнервени хора закъсняват за работа или не могат да се приберат, а Корна вини институциите!

144

бай хей

преди 3 години

Сигурен съм, че *** има снимка на голия Борисов в спалнята си. Тя не може да заспи без него.

143

Анонимен

преди 3 години

Русофилският коронавирус пак се изказа.Цялото БСП отдавна трябваше да е в затвора.А те тръгнали да гонят мутрите/??/

142

ПроСоТо

преди 3 години

До 137Хахаха Бензина беше под 1,20, но заплатите бяха около 120 лева, нали така другарю!

141

Анонимен

преди 3 години

може верно симеонов да управлява, ама важното е че не си ти! и никога няма да бъдеш!

140

До 143

преди 3 години

До До 130 А какво приватизираше и ограбваше другарката, и в кое правителство, под чии одобрителен поглед? И какво възмездие получи тя и покровителите и тогава?А снимки на нощното и шкафче, случайно, нямаш ли?@@@@@@@@@@@@@@@@Само че рвен ненормалник може да вярва, че хората си държат валутата и кюлчетата със злато на отворени чекмеджета. Ясен си ми ,като отворена книга.

139

Анонимен

преди 3 години

Моля всеки с външна тоалетна да не пише повече тук!

138

Анонимен

преди 3 години

Който не мирише е червен.

137

Анонимен

преди 3 години

Бацо бил луд по миризмата на трансджендъра Цецка и след като народа не я избра за президент, Бацо я сложи за прасовъден министър.