6

Анонимен

преди 3 години

Потърсете Antibody-dependent enhancement за да разберете връзката между ваксина против грип, и риск от нея при новия вирус. Заради ADE се провалиха и предишните ваксини срещу САРС

5

Анонимен

преди 3 години

Това е нарочно създаден вирус аз съм убеден.Даже в генома му има клетки от спин и който създаде спин навремето сега създаде ковид.Още няма някой известен голям политик или крал обаче да е починал от ковид 19.Това говори,че най-вероятно има лекарство или ваксина,но за простосмъртните няма!

4

Анонимен

преди 3 години

Една валидна теория за ситуацията в Италия беше, че там ваксините против грип са много разпространени, особено сред възрастните хора. Има вероятност това да е довело до повишената смъртност. Не бързайте с ваксините против грип.

3

Бау

преди 3 години

едно умно изказване от специалист, който не търси медийно внимание.

2

Батко

преди 3 години

Едно позитивно мнение, без създаване на страх и паника! Поздрави на колежката! Хубавото е, че има и истински лекари!

1

Анонимен

преди 3 години

Що се правят на луди?Още пролетта китайците се разбиха да обясняват на цял свят ,че имунитет има за около месец,месец и половина и след това започва да спада с бързи темпове.Накратко казано всеки сезон можете да сте болни от К19 за по месец,месец и нещо.И това ще продължи или докато не ви вкара в гробът или не се ваксинирате.Няма имунитет срещу генно модифицирани вируси не си правете илюзии.