10

Анонимен

преди 3 години

Хуманизмът не е българска дума.

9

Крали Марко

преди 3 години

Цял барелеф трябва да се направи, с героите на протеста. С дрипави палатки, от които стърчат крака с пробит чорап, и приведени над барбекюто юнаци, а по земята се търкалят празни двулитрови ПВЦ от бира, и поолицията налита бясна, пръска слюнки, а пред тях юнак Пламен с ръце на кръста и ги гледа смело в очите. А от вси страни народа напира да ползва кръстовището, гледа и не разбира, че за него се прави барбекюто, и за него тези народни герои ходят да а..кат и пи...кат по входове и градинки.

8

Анонимен

преди 3 години

Не съм очаквал друго от една репресираща власт на хунтата.

7

Влади

преди 3 години

А колко други обикновени хора , блокирани в затапените улици не са си взели инсулина, не са си взели децата от градина, не са отишли на работа навреме, не са се прибрали да си почиват или да сготвят вечеря на децата си навреме? Тях, кучета ги яли. Важен е протестиращия Гурльо Гурлев или заплатката от Рашъ или Дубай на проституиращите журналистки.

6

Анонимен

преди 3 години

Оказал съпротива, носили го за ръцете и краката, той не се издал, че вещите му са в палатката. Това е героизъм, за който Божков ще трябва да се бръкне малко повече, отколкото за тези, които кротко са последвали полицията при задържането си.

5

Анонимен

преди 3 години

Президентът, който разединява, с е длъжен да обединява, ВЪН. Президентът, който дава пример с вдигнат юмрук на протестиращите и така призовава за безредици,ВЪН. Оставка на президента.

4

Анонимен

преди 3 години

Хунтата в действие. Нищо ново на територията.

3

Активист на БСП

преди 3 години

Земята на Ботев и Левски отново е робска земя!!! Долу ГЕРБ!!! Цялата Хунтатата в затвора !!!

2

Бау

преди 3 години

той като е диабетик с кой акъл се подвизава без маска ? Диабетиците са едни от най-застрашените ...

1

Пешо

преди 3 години

Бай Ставри ще му даде.