232

Бою

преди 3 години

Егати държавата щом аз и бех премиер 10 години

231

Светозар

преди 3 години

Коя е тази " пребиваваща от известно време там партия, част от управляващата коалиция ", заради, която са нападнали СДС ?

230

Курдо Коленев

преди 3 години

до 234Как няма да си мълчат от ЕС ,като управляващата партиия там ЕНП са същите крадльовци като ГЕП (нали са майка и дъщеря) и се интересуват само от пари и нищо друго !

229

До 247 от само питам

преди 3 години

Повечето германци дори не са чували за България. Немските ми съседи намират за най-важно да торят качествено градината, хич не ги вълнуват политиците,не им знаят имената на депутати и министри както в България. Питам сериозно,някой знае ли нещо за българския протест в Берлин? Само за короната повтарят по новините и че ще тестват всеки влязъл от чужбина в Германия с безплатен тест и че въвеждат задължително маски за учениците.

228

Анонимен

преди 3 години

До Само питамАко очакваш от нас да ти кажем за Берлин, по-добре питай съседката с ролките и пеньоара от съседната кооперация, горния етаж. Тя по принцип знае всичко, та може и да те ориентира.

227

сегашното сдс =

преди 3 години

The JOCKER

226

Анонимен

преди 3 години

До 241Не ми говори за СДС-то. От началото на прехода с пазарлъците и тарикатлъците си успяха да угасят всичкия плам и мерак у хората за по-добро бъдеще и да ги обезверят. И вместо да работят на полза роду и поне да пробват на залез Слънце посоката, те се хванаха за гушите кой да води бащина дружина. Та се нароиха партия до партия, всяка една с повече вожд, отколкото индианец от предната...

225

123

преди 3 години

Сегашното СДС е гавра с труп

224

СДС?

преди 3 години

А какво търси СДС изобщо в тази сграда още? Тази пренебрежително незначителна партийка наистина е история, но не и настояще, още по-малко бъдеще. Те нямат право отдавна вече да обитават тази сграда. Вън от там и млък!

223

Анонимен

преди 3 години

Каква демокрация? Всички партии след Живков са комунистически "облечени" в демокрация.. Издевателството над народа не е спирало и до ден днешен.. Менкат се някакви партии които се имат за леви и десни а всички знаем какви са!!! Лустрация е трябвало 90та година, и обесени политици!!! Затова сърбаме в момента тая попара...

222

Само питам

преди 3 години

Абе какво стана с протеста в Берлин? Живея в друг немски град, но по регионалните телевизии нищо не казват за българския протест в Берлин. Състоя ли се или го отложиха за другия петък?

221

Вещица

преди 3 години

Костов може да се уял ,ама Бойко направо баш се е угоил. Толкова е охранен,че смятам да го сготвя след Хензел. Скоро без това няма да има дрехи,които да му станат.

220

Анонимен

преди 3 години

И едно допълнение - като каза Решетников, Радев е избран с одобрението и даже съдействието на Баце. Той нарочно постави Цецка, за да бъде избран Льотчика.

219

Лично мнение

преди 3 години

Пожарникарското училище не го броя за висше и човек без висше образование НЕ може да е премиер на България.

218

Като

преди 3 години

Гледам как си мълчат от ЕС за нашия бандит, та си мисля дали не са същите, но префинени бандюги лидерите на ЕС. Лошото, че ден след ден излизат все по шокиращи неща за нашия. Чудя се вече какво още не е направил. Да се маха или чака до последната керлива риза да излезе.

217

Анонимен

преди 3 години

Какво щеше да стане с политик в Германия ако беше предложен за канцлер от генералът от КГБ РешетниковКГБ може директно да предлага политици само в разни изостанали балкански държави, друже. Навсякъде другаде никой няма да им се върже.

216

До 228

преди 3 години

Анексирането на Крим стана чрез референдум. Така че ,ако смяташ Путин за крадец,той е приватизирал законно с документ,докато мавърът Костов крал ,крал,крал и се уял.

215

Анонимен

преди 3 години

Deutsche Welle , СТАНА ЛИ ВИ ПРЕДЕЛНО И КРИСТАЛНО ЯСНО ,ЧЕ ВАШАТА КАНЦЛЕРКА МЕРКЕЛИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ШЕФОВЕ НА ЕНП ЗАЩИТАВАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ЕДИН БРУТАЛЕН ДИСКРЕДИТИРАН МАФИОТ В БЪЛГАРИЯ????????СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО, ОЧЕВИДНО И КАКВА БРУТАЛНА КОРУПЦИЯ СЕ ШИРИ В РЕДИЦИТЕ НА ЕНП И ЕВРОПАРЛАМЕНТА ,СРЕД ДНИЧКИ ,КОИТО ПРОДКРЕПЯТ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ НА ЕВРОСРЕДСТВА В ЦЯЛА ЕВРОПА!!!!!!????????????ДАЛИ СТЕ НА ЯСНО И КОЛКО ЧЕКМЕДЖЕТА СЪС СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА СА ОТЛЕТЕЛИ ЗА ПОДКУПИ НА ВСИЧКИ ЛИДЕРИ НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА, КОИТО ДНЕС ЗАЩИТАВАТ БРУТАЛНИЯ КРАДЕЦ И МАФИОТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!????

214

Анонимен

преди 3 години

СДС били огорчени , бах ти смешниците , от уж демократи се превърнаха в лакей на ГЕРБ . Такива демократи на никого не са нужни.

213

Поругават се...

преди 3 години

...църкви, гробища, светини. Сградата на Съюза на Държавна Сигурност / СДС/ не е свята, доколкото и организацията, която я обитава, е създадена от ченгета в полза на ченгета.Да си траят, да си папкат субсидиите и да чакат коронавируса и тях да оправи, заедно с останалите комунисти!