66

Половин

преди 4 години

До Анонимен Черкезин е - половината му рода.

65

Хан Крум

преди 4 години

Отдавна трябваше да ги изметат от крастовищата

64

dodger

преди 4 години

то според него, протестърите не трябва и да викат, а да шептят за да се запазят децибелите шум под границата

63

Хм !?

преди 4 години

До Анонимен, 68:Браво, станахте трима, които ще гласувате за Симеонов..

62

Ха-ха-ха...

преди 4 години

Какво по-смешно от това, Валерката да определя кое е законно и кое не е. Кой гласува за тези лъжепатриоти?

61

Анонимен

преди 4 години

Има нещо дяволско в този човек

60

Айде нема нужда

преди 4 години

На Симеонов ясно ли му е че властта само ще я мирише следващите години:)

59

Шефа

преди 4 години

Г-н Симеонов , а Вие от управляващата мафия, по колко пъти на ден и колко сериозно, нарушавате законите?

58

Анонимен

преди 4 години

На разсъмване е най-тъмно, най-студено, най-гадно! Нали г-н Винкел? Гледах доволната ти мазта мутра сутринта по вашата телевизия. Ти ли мръснико определи часът на атаката?

57

някой

преди 4 години

До ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОРКой народ бе? Кой ви дава право да говорите от името на целия народ? Като дойдат редовните избори народа ще си каже мнението!

56

Ф.С.В.

преди 4 години

Който иска да Протестира лично пред Валерката -Може Събота и Неделя да го засече по крайбрежната алея в Морската Градина в Бургас -бута майка си на инвалидна количка- И Няма смисъл да носите яйца- Просто от алеята правите 30 метра в посока морето -ТАМ има много топчета Сирене (палмово масло)-Взимате 20-30 топки и може с Тях да го замервате- Нека ВИДИ докъде докараха Черноморието и Сезона -направо пълна Катастрофа -Икономическа Природна Туристическа-!какви българи ще дойдат на този МАЗЕН ПЛАЖ БЕ?

55

Видев

преди 4 години

Валери Симеонов дразни само чужденците в България.

54

Хахаха

преди 4 години

До ВелмазовЧудя се дали сте изначално ***, или прогресивно оглупяващ, само бъдещето ще покаже.Но няма да можете да го осъзнаете, защото явно капацитета ви е малко!

53

Атанас Велмазов

преди 4 години

Чест и адмирации, господин Симеонов ! Днес институциите доказаха , че могат да работят, закъсняла, но наложителна акция на МВР ! Поздравления !

52

Проблема на Боко

преди 4 години

е че е много толерантен и диалогичен. Ей го сега с тези патриоти. Каквото те кажат това става. После се окаже ,че не е както трябва и нещо не е законно и пак Боко виновен. На ДБ служебното на Радев и върна на нула всичките реформи дето се опитаха да направят докато управляваха заедно с ГЕРБ и те вместо да оценят колко диалогичен е бил Боко да им пусне реформите пак са се хванали от Радев да очакват нещо. Абе аланколу, той като те е е..л един път що мислиш че пак няма.

51

Разбрах как се става

преди 4 години

Министър. Като ти кажат, когато ти кажат - казваш да. И през останалото време се правиш на адекватен. Въпреки, че за дипломите си си платил и не говориш добре БЪЛГАРСКИ четеш английски както лилав говори БЪЛГАРСКИ

50

Анонимен

преди 4 години

тези корумпирани539герберасти силно раздразниха народа и наистина някой физически може да пострада...толкова е силно ожесточението срещу тях...но каквото повикало,такова се обадило...

49

Анонимен

преди 4 години

Боже, при положение че с наши, народни пари копаят частно пристанище, с наши, народни пари пълнят джобовете на фирмите за тол-такси, с наши , народни пари захранват сметките на разни колектори, а главният финансист не разбрал, как така изчезнал един милиард от такси.... И този взел да ни говори за закони. Наесен законът ще отстъпи на глада и тогава жална ви майка

48

Анонимен

преди 4 години

Оставка нагъл и необразован винкел. Ти си причината тулупа да е на власт.

47

Кънчо

преди 4 години

ДО 51Кой народ бе ***...Всеки един от тия смешни протести се изказва от името на целия български народ..айде нема нужда.