38

Нефункционален

преди 3 години

Когато си на дъното от два мандата насам, къде може да слезеш по-долу? Всички дълбаят дъното и кой колко е под кота нула вече няма значение. Трябва ли ни такава стабилност? Държавата щяла да спре да функционира без ГЕРП. Е това сегашното функциониране ли е?

37

Анонимен

преди 3 години

Фалиращият чалгар иска субсидии по 10 лева годишно от всеки верен чалгар. Партиите вземат по 8 лева, а чалгара иска 10 лева. Лъсна грозната истина за референдума за 1 лев субсидия.

36

накой иска ли

преди 3 години

колко от вас знаят размера на партийната субсидия и как Славчо ще издържа структури, особено ако има такива да гласуват за неговата формация, колко ли партийни членове има и откъде ще събере наблюдатели и застъпници на брой 12 хиляди и 500 за всички секции, това не ти е Референдум с *** въпроси

35

До 35

преди 3 години

Не подценявай простотията

34

урааааааааа

преди 3 години

Денонощно ще има шоуто на Слави по всички телевизии.

33

Анонимен

преди 3 години

Колко и шалвари да подкрепят чалгара няма да влезе в НС

32

Анонимен

преди 3 години

То водещите партии тотално се провалиха, Слави и той е гола вода, човек на заткулисието, нещата които предлага няма да променят нищо. Има партия която ще извлече полза. Хората усещат, че държавата потъва и не върви напред. Трябва дълбока съдебна реформа, след това който и клолн да дойде, няма да може да съсипе държавата.

31

Анонимен

преди 3 години

А Мангъра не се осмелил да отиде да помогне на абитурента в Търново. Да го прегледа, да даде щадящо лечение с хомеопатия. Скрил се от обещанието си.

30

Анонимен

преди 3 години

Чалгара може да го подкрепи и шалвара . И оак няма да стигне до НС.

29

Анонимен

преди 3 години

Бабата на хаджи Тошко мангъра умрела с коронавирус, не от коронавирус. От лек инсулт, който лошите доктори не излекували.

28

Атанас Велмазов

преди 3 години

ГЕРБ безпроблемно ще спечели следващите избори !

27

Анонимен

преди 3 години

За къде се гласи дългия , като знае , че шепа чалгари около него ще го подкреоят

26

Анонимен

преди 3 години

Въртят, сучат, но нагласят сборът на Слави и Герб да е този на Герб от предишните избори! Слави, който се ощумулявя откак започнаха протестите вдига рейтинг, а тия които са начело като Христо Иванов си стоят низвергнати! Извода - не мърдай, началниците ако са решили да те направят щастлив, ще те направят!

25

Анонимен

преди 3 години

СлавчУ-министър :D Мисля, че вече видях всичко:) Сега да търся за къде да си взема самоелтният билет и "Адио, Рио". Това сметище на чалгари,безмозъчни нпо-анархисти и друсалки няма да ми бъде държавата, в която ще живея и ще си гледам децата. Много жалко и голям срам за толкова десетки векове история и народност. Отиде всичко на ************** ....Наистина, много жалко.Поне на децата ми иронично и с горчивина ще казвам един ден "Имаше такава държава..."

24

Анонимен

преди 3 години

Жалко, много жалко. От трън та на глог.

23

Кънчо

преди 3 години

Гацо Бацо ще е министър на културата

22

Анонимен

преди 3 години

"Социолог"?Това е човек, когото не са приели да учи нищо друго в университета и записал "Социология".Нито ГЕРБ, нито БСП са били някога на високо ниво. Още повече над "нивото на Слави Трифонов".ГЕРБ в момента и от години е изкопал дъно и целеустремено се е насочил към ядрото на земята. Колко по-ниЗко може да се слезе от това? Нагледахме се и се наслушахме на такава про стотия, каквато и по махалите няма да се чуе.

21

до 18

преди 3 години

Така че без проблем следващите избори са за БСП--------------------------Е тогава наистина ще стане мазало, отново БСП на власт, с КОЙ... е с Пеевски разбира се

20

Анонимен

преди 3 години

Като няма хазарт ще слушат чалга

19

Анонимен

преди 3 години

Така е чипа е сбърка от времето на соца.