121

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите са най-големите телета! Ще ми е интересно всеки да излезне и да каже в каква професия се е доказъл или поне какво образование и работа има!

120

Радослав

преди 3 години

Цялото това сборище лъхаше на Северна Корея, че чак Тръмп прати сателити да види какво прави Ким Чен Ун в България и как така, не са му казали от ЦРУ, че вожда бил на визита в Европа! Толкова комунизъм не лъха дори от конгресите на БСП, бе! Че се е научил Бибитко от Тошко е ясно, ама поне вече се надявам, герберчетата да не се цупят като им кажем, че червените им книжки стърчат от джобовете! Вижте се бе, другари и другарки, събраха ви 5000 китки за да подхраните малко егото на Бибитко!

119

Анонимен

преди 3 години

Вучич и Баце строят Балсанския поток първо имаше протести в Сърбия сега и тука, коронавируса е добър претекст краварите да подпалят Балканите и да саботират Балканския поток. Путин и Баце и Вучич са бръкнали в калника на краврите Кой определя кои са мутри, Радев като иска върховенство на закона той що си мисли, че е над закона и не могат да му влизат в президенството Пред закона всички са равни дори президента.

118

stiling

преди 3 години

Тия дето блокират кръстовища и пречат на хората да си свършат работа, да се приберат в къщи и тнт са има няма 200-300 човека заедно със спящите в палатки по кръстовищата.Напълно възможно е да са стимулирани финансово от някой, който иска неистово тая власт да падне точно сега, преди изготвяне на бюджета за 2021 и изготвяне на план за въстановяване от короната с европейски средства!Какъв е тоя неистов зор да има избори декември вместо март?Като фалшифицират избори Герб как дадоха Радев да спечели

117

Алекс2

преди 3 години

Полиция ? По скоро монахини в униформи на общодържавна хранилка !

116

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА Е ЕСТЕСТВЕНИЯ ЗАВЪРЩЕК НА ПРЕХОДА В БГ

115

Радослав

преди 3 години

Само се замислете, че на цялата тази сбирщина днес им се води работен ден и след цял ден рецитиране на стихчета за възхвала на вожда и учителя по стар комунистически обичай, Бокича ще бръкне в джоба на работещите хора и от там ще вземе за да има за заплатка на целия този цирк които съществува само за да избива комплексите му за малоценност! БКП се обадиха, че патента за подобни сборища още е техен и Младежкото БКП (ГЕРБ) не са си платили таксата за да го ползват!

114

Анонимен

преди 3 години

Конференция? Сбирщина на крадлива и недоносени HRachki

113

Анонимен

преди 3 години

Козяк и Сорос са активирали лакеите си да свалят Баце, сценарият е винаги един и същ там където минават руски газови тръби преврат, метеж и туряне на демокрастави лакеи в случая терористите от Да, България. Никакво подаване на оставки ако краварите и Сророс искат втора Сирия ще се бием с краварските окупатори ***, България над всичко. Терористите да бъдат изметени он моста ако трябва и със сила моста е на всички хора със какво тия *** са по различни от Доган и са окупирали моста ?

112

Луд

преди 3 години

До МнениеМалко грешки има, но иначе абсолютната истина.

111

Анонимен

преди 3 години

Ама защо герберските гардове бият хората?Бориов защо така им енаредил?Нали вика демокрация и всеки може да протестира?!

110

as

преди 3 години

да ви *** у демокрацията. всеки прай квот си иска в таз държава.

109

Анонимен

преди 3 години

Герберасти се строяват за последен път,БОКо ще Го уволняват - мутрите рИват...Няма вече ***-БУДА ядно да крещи:"Ей ***, ей ***, ей и айгидиги".Няма вече компромати, медии и рев,има само Бай ти Ставри, и любов, и кеф...И ето идва "Площадграмата", и БОКо пада на колене,и се моли на "Каскетбогове": - "ОТЪРВЕТЕ МЕ!"На портала там Го чака Ставри с напращял,че в килията е празно, а е загорял...На портала пандизчии - колкото си щеш,Гербераста Го "сгодяват", и това е днес!Няма вече да ни буди с акции безброй -"Изпълнявай, падай, лягай" - Никой става Той.

108

Гражданин

преди 3 години

Нещата се оправляват от отговорни управници и дисциплиниран и съзнателен народ. В България нито едните, нито другите са в наличност. Няма какво да се лъжем, който и да дойде на власт, пак ще краде, а народа пак няма да спазва законите.

107

Анонимен

преди 3 години

време е да ви се разтури 3-та коалиция ДПС-ГЕРП-Патриоти

106

дпс-герп

преди 3 години

ГЕРП тотално счупи държавата, тея хора нестават

105

Анонимен

преди 3 години

Все по-често протестиращите ще бъдат бити и все повече тези протести стават жалки. Не може да нарушават правото на работещите хора да се приберат при семействата си. Те се самозабравиха!

104

Управя или оправя

преди 3 години

По-важен е смисъла на посланието. Но пак някоя дървена глава е сметнала да се изкаже.

103

Анонимен

преди 3 години

Доста тъжно сборище. Един разколебан и уплашен до смърт лидер пред отегчени и нехаещи последователи. Явно тая шайка е тръгнала да се разпада.

102

До 115

преди 3 години

Имаш ли 12 години или си още на детски приказки с мама вечер?