224

българин

преди 3 години

до другарите от ГЕРБ! Вървете си с мир бе хора! Траяхме ви 10г! Повече и граем НЕ МОЖЕМ ДА ВИ ТРАЕМ! Толерантността ни се изчерпва вече всякак! ОСТАВКА!

223

Анонимен

преди 3 години

Бойко ако днес беше вдигнал юмрук, до дъжда София щеше да е прочистена от ***. Ама той излезе голяма БАБА!

222

Арман Попикан

преди 3 години

До зерЯн Бибиян - неверояните приключения на една ***

221

Факт

преди 3 години

Виенето на подлoгите на ГЕРБ е музика в ушите на нормалните хора.

220

зер

преди 3 години

"протестите не са платени", а в същото време получавам 'sponsored' постове на дабг и арман бабикян във фейсбук. Дооообре ;)

219

Анонимен

преди 3 години

В София вали дъжд.*** на пияните протестъри пълнят шахтите.

218

Истината

преди 3 години

Не може 50 протестиращи безработни наркомана да решават съдбата на няколко милиона работещи българи ! Не може те да решават кой да ме управялва мен и децата ми !!!!!НЕ подкрепям протестите !

217

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗначи ти в 15 ч днес "учиш" и "бачкаш",така ли???Защото другите работят а ти пишеш ли пишеш платено!!!

216

До ман

преди 3 години

Колкото по-рано Борисов си подаде оставката, толкова по-рано ти ще може да гласуваш за ГЕРБ. Всички печелят така да се каже.

215

Анонимен

преди 3 години

Аз НЕ подкрепям протестите, защото не виждам адекватни хора с адекватна визия за бъдеще !Всеки е отишъл за едното зрелище, защото е безработен и има свободно време да нагъва кебапчета и да пие бира !

214

Анонимен

преди 3 години

До man"Тия протестери ме амбицираха на следващите избори да дам глас за ГЕРБ. Не съм гласувал от 10г, но тия безобразия и партизански тактики няма да простя. Ще вися аз в задръстване 2 часа.. айдеее"Що аз не вися в задръствания ве мен? 2 часа ми е от Младост до Овча купел... пеш. Висял в задръствания горкичкият. Все едно някой на сила го е набутал в таралясника.

213

гражданин

преди 3 години

Така се получава дато допуснахме да си изберем мутра за президент.Доживяхме като 1990 мутрите да дирижират на улицата дневния ред на държавата.След изборите, Радев на съд за подбуждане към метеж.

212

да Анонимен 240

преди 3 години

ного ли сте доволни от скапания си живот че не подкрепяте протеста бе продажници дол...---------------------------ами ние нищо не продаваме, ходим на работа за разлика от вас, вие какво ядете, какво пиете, кой ви дава джобни

211

Анонимен

преди 3 години

За недоволните от блокиранията: Седмици наред стояхте блокирани от баце и фашисткия му щаб и си траехте като мишки, а сега за две блокирани кръстовища опищяхте света. Какви хора сте вие?!?!?

210

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 216"Много ли сте доволни от скапания си живот че не подкрепяте протеста бе продажници дол..."Доволни сме от живота си, може би защото не ни е "скапан". Но то за да стане така трябва да се учи и да се бачка. С лентяйстване и тролене по фоумите гарантирано ще продължава д ти е "скапан" на теб, защото който и да дойде, няма да ти помогне да мръднеш оттам.

209

Бабикян е "глад

преди 3 години

До АнонименВсички вие, които така надавате вой имате много повече пари от хора, които се скъсват от работа. като е толкова зле положението пъксъберете лични пари заопределени каузи!

208

man

преди 3 години

Тия протестери ме амбицираха на следващите избори да дам глас за ГЕРБ. Не съм гласувал от 10г, но тия безобразия и партизански тактики няма да простя. Ще вися аз в задръстване 2 часа.. айдеее

207

Анонимен

преди 3 години

Станаха изключително нахални!Чудя се останаха ли нормални хора на тези протести!?Защото да защитаваш подсъдими олигарси и Радев-Решетниковси е живо кощунство.Ей, хора ли сте, за някакви скапани 50-100 лева дазатривате бъдещето на себе си, на роднините и на приятелите си и въобще на цялата държава!

206

man

преди 3 години

Психиатрията е отсреща, организаторите на протеста да ги закопчаят там

205

Анонимен

преди 3 години

КРАСНИЙ РЕЗИДЕНТЧИК СКАЗАЛ- МУТРИ ВЪН- И ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ БЛОКИРА УЛИЦИ, КРЪСТОВИЩА, МАГИСТРАЛИ- НЯМА ЛИ ПОЛИЦИЯ, А ЗВЕНА ЗА БОРБА С БЕЗРЕДИЦИТЕ...