208

Анонимен

преди 3 години

Нормално е ГЕРБ да ползва това недоразумение от снимката. Правилото на ГЕРБ е ако IQ > 30 не си за тях.

207

ДртПрч

преди 3 години

Ангел Кунчев отсега дава на заден, че нямало да се оказва помощ на всички..Ама, Ангеле! Ако не ти е по силиците, Байно, подай оставка! Все ще намерим кой да те замести и да свърши работата.

206

Анонимен

преди 3 години

Тези които отровиха и замърсиха планетата от алчност за пари сега се вживяват и самоизтъкват като нейните спасители.Кой построи заводи които замърсяват въздуха , кой прави коли които не отговарят на стандартите , кой гори въглища в топлоцентралите за пари.И сега обикновените хора били виновни за замърсяването ! - да ние сме потребители на нефт и пластмаса но не са отговорни за създадените замърсяващи производства.

205

Анонимен

преди 3 години

В Берлин онзи ден на протеста срещу вируса хората скандираха ! - " Втората вълна ще бъдем ние "В Израел също започнаха протести , в САЩ са от два месеца ! - някой би трябвало да си направи някакви изводи докато е време.

204

Анонимен

преди 3 години

Преди 2 месеца на световно ниво се реши , че икономиката е по-важна от човешкия живот ! Не виждам смисъл от каквито и да е коментари - НА НИКОГО НЕ МУ ПУКА ДАЛИ ЩЕ ОЦЕЛЕЕТЕ , ЯСНО ЛИ Е !?

203

чети кунчев чети

преди 3 години

за доверието в държавата го е казал отдавна Конфуций

202

Анонимен

преди 3 години

Имахте достатъчно време да се подготвите! Като спрете икономиката, по-малко загуби ли ще има, ако вместо това бяхте пострили болници и подготвили легла? Една болница струва 5-6 млн., досега от неадекватните ви мерки икономиката загуби милиарди. Можехте да построите 1000 нови болници! Ама вие стойте и си бъркайте в носа. ОСТАВКА на вашите шефове!

201

Стамат

преди 3 години

Кунчев, прави ми като вятъра и мълчи.

200

vvn

преди 3 години

До АнонименКакво общо има Виваком/БТК с властта. Това е сделка между две частни дружества. БТК е приватизирана преди 13 години.

199

Анонимен

преди 3 години

Лекарите се превърнаха в касапи, а скалпелът в касапски нож. Извратената любов към парите убива всичко свято в този живот.

198

Анонимен

преди 3 години

Доцент съм.Всичко прибирам- до цент!

197

Лозунг от комунизма

преди 3 години

Да не оставим нито един болен да умре без лекарска помощ!

196

Анонимен

преди 3 години

Излизайте в уйкенда. Коронавируса тогава си почива и не заразява и не умират много хора. Вижте статистиката и ще се убедите, че вируса стриктно си ползва почивните дни.

195

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 199Аз се водих 3 дни в болница в Софиямед, без въобще да съм влизал. Казаха ми, че процедурата била с болничен прием и тяка трябвало, за да мине по касата, а всъщност всичко мина амбулаторно за 15 минути.

194

Анонимен

преди 3 години

30-40 човека са в интензивно отделение. Останалите просто си лежат в болницата и не ги лекуват, защото няма лекарство все още. Онзи от Паничарево избяга от болницата и каза, че само му слагали инсулин, а той можел и вкъщи да го прави. Май пак се усвояват едни пари. На мен ми направиха малка операция и ме изписаха веднага, но се води, че съм бил 3 дни в болница

193

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 196С по 1000 умрели от грип на година, и то основно в период от няколко месеца, колко ли умират на ден в пика?Сега ще стигнат 50-60 на ден и ще спадне бъъъързо бързо до 5-10 само за седмица, а след това ще са по 1-2, както бяха с месеци преди това. Чудо голямо ...

192

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Дано да се сбъдне прогнозата на Мутафчийски. Като метеорит да се стовари върху всички не вярващи и омаловажаващи проблема."Защото някой има л мнение, което не ти харесва, нека да умира ... Ти си по бетер от нацистите, фашисите, комунистите и всеки други -исти, взети заедно ...

191

Анонимен

преди 3 години

"Това, че обществото не вярва на това, което му казваме, в тази обстановка, в която си мислят, че има леко грипче, от което умират 15-16 души дневно, подчерта Кунчев."Да си спомним ли, че от щаба ни казваха в началото, че всъщност става дума за леко грипче?

190

Анонимен

преди 3 години

Минаха 7 месеца, от началото на тази пандемия. За 7 месеца, можеше да има още поне 250 места з аинтензивно лечение и везе да има сестри, котио са преминали голямата аст от преквалификацията си, както и няколко доктори, да завеждат такива отделения ...Ама не - типично по-български, няма нищо и се чака на просия.

189

Анонимен

преди 3 години

Защо ли оставам с натрапчивото усещане, че колата отдавна се кара на автопилот, когато стане въпрос за концепция накъде се движим и кой носи отговорност за състоянието на здравната система у нас, особено сега, с растящия брой заразени от ковид ? Управляващите ги има само като става въпрос за корупция и сделки от типа на тази за Виваком - едни милиарди се вземат от едни хора, а проблемите на обществото ни си остават за всички нас......