14

Анонимен

преди 3 години

Много ме кефят как дават на Слави...Маяма и т.н. някви големи проценти без да сме видели един кандидат от техните партии....хайде се хванем на бас, че като си регистрират листите и подкрепата силно ще намалее.....те герб не могат си намерят качествени хора (дет се вика....има кво да предложат....), та Слави ли....никой няма да тръгне да прави революция със Слави, МаяМа и компания (да си заложи главата)...ще видите как като включат политическото шкарто в партиите си и реско процентите ще паднат..

13

Анонимен

преди 3 години

Доц. Стойко Мисирков Стойков, не пропусна да спомене "проекта на Божков". Знае въртиопашката как да погали слуха на банкянската тиква.Как няма да го спомене като ДОРИ дневник и алфа рисърч са го сложили във въпросницити и дават социологически проучвания с тях....

12

Анонимен

преди 3 години

Колкото приближават изборите, ще ни внушават, че има два проекта - ГЕРБ и всички останали, които са "проекта на Божков".

11

Вин

преди 3 години

Доц. Стойчев - говорителчето на ГРОБ, оскубаното хюмче Стойчо си го произведоха и абонираха за всички те канали менторите му, крадците от софЕто за да зомбира неграмотното простолюдие доколкото може! Е, вече не може, слепите прогледнаха!

10

баба мара

преди 3 години

вместо да говорите простотии и да запълвате времето идете на протеститеи подкрепете младите хора

9

SS

преди 3 години

Дреме ми как ще се развие полит.ситуация.Който и да дойде на власт Бг-я ще си остане все същата бедна страна,в която нямаш ли пари никой не те зачита за човек.

8

Анонимен

преди 3 години

Това е като предаването феномени с другите шарлатани остава и по една свещ да запалят и да пуснат импулсен телефон хайде стига с тия глупости, не подценявайте хората, тъмко затова са на улицата нямате ли мозък да го проумеете ?

7

Анонимен

преди 3 години

Следващия премиер е младия премиер с харема направете му партия другите не стават но много заблудени има които за тях ще гласуват те всички са комунисти а той не е комунист направете една партия на безпартийните такива като него да управлват млади в 20 те и 30 те а не следваяата мутра Трифонов или Иванов проваления министър

6

Анонимен

преди 3 години

Единствената алтернатива е младия премиер с харема безпартиен, но заблудени ще гласуват за костовисти и чалгари, ако гласуват за тях ГЕРБ ще печели още 1000 години избори ,ако има реална алтернатива направете партия на безпартийните и младия премиер с харема и другите млади учили в България и чуижбина ако народа ги избере да управляват, но заблудените явно ще гласуват за костовистите и чалгарите а не за истинските безпартийни с нова партия което ще гарантира това,че ГЕРБ ще печели

5

Всичколог

преди 3 години

Койото иска да управлява, първо трябва да си намери сериозен лидер, човек на който хората да вярват и да обичат.

4

Анонимен

преди 3 години

на околовръстното има по добри социолози от тоя Стойчев и тая с очилата - антоанета христова

3

Тина

преди 3 години

Не се безпокой всичко ще бъде добр ГЕРБ пак ще да на власт и останслите

2

Анонимен

преди 3 години

Какъв социолог ? - обикновен .................... !

1

Анонимен

преди 3 години

КАКТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО - НЯМА ДА СЕ РАЗВИЕ.