451

ТАКА

преди 3 години

До Истината за протестаСлав Велков, студент по режисура в САЩ,звучи добре, премерено. Оказва, че е внук наСлавчо Велков - експерт по териристична сигурност ибивш депутат от БСП.......................В САЩ, внук на отявлен комунист.... Защо там, в Москва да ходи. И синчето на корнела и то. Ама то много лошо в тази Америка бе, ужас, наглеци......Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2020/08/03/protestyt-v-den-26-palatkovite-lageri-ostavat.458679,image19#comment-newest

450

АЗ СКОРПИОНА

преди 3 години

До АнонименЕ, И?

449

Анонимен

преди 3 години

околовърстното кога ще го блокират че не ми се ходи на работа....

448

Анонимен

преди 3 години

Да организираш протест не е тероризъм. Всяко правителство идва на власт след избори, но ако народът не е доволен от управлението, има право да поиска оставка и нови избори. Така е в демократичните общества. Няма закон, който да гарантира, че 1 правителство ще е на власт до последно или завинаги.

447

Анонимен

преди 3 години

Сега русофилите представят нагледно доказателство защо българите ги ненавиждат.Те за пореден път показват, че за тях личните интереси и руските интереси са над всичко !Боже спаси България от русофилите ! Амин !

446

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 523Вдигна заплатите на доста служби, някои които са с неизяснен произход, тоест не фигурират никъде, предполагам че са секретни звена към МВР или Отбраната.

445

Отговорен гражданин

преди 3 години

Палаткаджиите, кой ви храни? Вие не работите ли? Не ви ли свършиха отпуските? Хайде махнете се от кръстовищата. Не разнасяйте Ковита.Единственно законните избори чакат разумните избори.

444

Анонимен

преди 3 години

Сладка властчицаВ разгара на протестите Бойко Борисов вдигна с 30% заплатите на чиновницитеЗа един ден кабинетът на ГЕРБ раздаде 100 млн. лева

443

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта е на път да познае, но не, че Гладът ще излезе на улицата, а че някой от охранената тълпа ще симулира гладуване !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

442

До 516

преди 3 години

Проблемът е в това, че нищо не предлагат!Само общи приказки:Свобода на словото, че кой го спрял, всеки журналистпише каквото си иска и реве на умряло като ме потърсят отговорност.Правов ред - за първи път беше потърсена истинска отговорност отхора с големи възможности, които са нарушили правовия ред, то и затова са протестите, защото плащат на определени групи.Пари за всички - парите всеки трябва да си ги изкара сам, не трябва да чака да му ги дават даром.

441

Анонимен

преди 3 години

КОВ_ИДИОТИ, казват някои немци!

440

Истината за протеста

преди 3 години

Днес, 4 август 2020 г. Патарински liveинтервю със Слав Велков, студент по режисура в САЩ,звучи добре, премерено. Оказва, че е внук наСлавчо Велков - експерт по териристична сигурност ибивш депутат от БСП, който в същото предаване ниобещава през август правителството да падне.Сиреч знае, че се подготвя кървав пуч, на койтоестествено няма да пострадат техните деца и внуци, а нашите, на хората, които окрадоха и станаха милионери.

439

Анонимен

преди 3 години

Абе тая мисирка Славчо Велков не беше ли от ДС ?Н е ли вкарал много хорица по затворите по политически причини?

438

26

преди 3 години

Ама исканията са си нормални ... свобода на словото, правов ред, пари ЗА всички.А хората на улицата само предлагат как да стане това.А дали ще стане?

437

Анонимен

преди 3 години

Това не е държава да толерира и да търпи организирани мероприятия на БСП с палаткаджии по кръстовищата на големите градове. Излиза, че правителството е в синхрон с БСП. Пълен абсурд на държавност.

436

Анонимен

преди 3 години

Ако от политиката прехмахнем лъжата, то от първата няма да остане нищо.

435

Зад протеста

преди 3 години

Днес, 4 август 2020 г., Патарински live,интервю със Слав Велков - студент по режисиру в САЩ,добре говори, премерено, оказа се внук на Славчо Велков -експерт по терористична сигурност и бивш депотат на БСП.Същият господин в същото предаване ни обеща през августправителството да падне, което означава, че готвят кървав пуч.Невинните жертви ще бъдат студенти в чужбина, които са се скъсали от работа, за да учат.

434

26 дни

преди 3 години

Резултат = 0....Единствено проблеми за нормалните хора в държавата, заради 1000 бeздeлника по площадите и пътищата.

433

Язък за енергията на

преди 3 години

младите, щом между тях броди Виктор Лилов и се опитва да ги яхне, протестите отиват в неправилна посока. Нали знаете каква ориентация има този п...?

432

до всички

преди 3 години

дубаеца не му етобкова да махнат Баце, а Гешев и да турят Христо Иванов